Cresa, gradinita particulara = Craiova?

Cresa, gradinita particulara = Craiova? | Autor: Klaus29

Link direct la acest mesaj

Stie cineva o cresa sau o gradinita particulara buna in Craiova??? si daca primesc bb de 11luni si un pic???
Cu bona numarul 2 nu ne mai intelegem si mi se pare o idee mai buna cresa decat sa ii caut alta bona si sa nu ii placa. Voi ce ziceti??

Claudia si bebe Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandela spune:

Buna! Eu mi-am dus baiatul de 2 ani la o gradinita particulara din Craiova si sunt multumita de cum a reactionat. Din prima zi mi l-au luat din fata blocului la ora 8.00 si mi l-au adus la ora 17.00 tot in fata blocului. Era numai un zambet si tot incerca sa-mi spuna ceva. In prima saptamana a plans putin cand il puneam in microbuz (1-2minute), dar din a doua nu a mai avut nimic.Patroana are microbuz si ia copiii in jur de ora 8.00 de acasa si ii aduce in jur de 17.00.
Alexandru e cel mai mic , deocamdata sunt copii putini caci a dat drumul prin noiembrie la gradinita. Cladirea propriu zisa e ca o gradinita adevarata, curata , frumoasa, dar acum stau in casa doamnei, din cauza cheltuielilor cu caldura.....nu sunt suficienti copii, dar din primavara se mai anunta si altii. Mancarea se gateste zilnic, au 3 mese pe zi.
Costa 4.100.000 /luna.
Daca vrei o pot intreba pe doamna daca primeste si copii asa mici. Ce zici???? Poti sa-mi trimiti un mesaj pe PM daca doresti nr de telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

da, intreab-o daca primesc si copii asa mici ( avem 11luni si 8 zile )"; de luni vine o bona noua, dar cred ca m-a-si simti mai in siguranta la gradinita ( dupa experienta cu bona doi )
si sa imi zici cum iti trimit mesaj pe pm ca nu stiu

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)

Mergi la inceput

Buna! Am intrebat-o ieri daca primeste copii asa mici.Nu era asa sigura de ce ar vrea sa faca, dar ea invata din experienta si m-am lasat pe mana ei cand mi-a spus sa il dau pe Alex din prima zi 9 ore fara sa vin si eu (ca cica ar sta cu ochii pe usa pe care am fi iesit).
Pt ca a vazut ca Alex s-a acomodat fff bine si nu a plans dupa mine a avut curaj si de 2 zile a mai luat o fetita de 1 an jumatate, care s-a dovedit a fi cumintica, asa ca a zis sa te intreb cum e fetita ta, cum se comporta, cum reactoneaza la lipsa ta, la prezenta strainilor, a altor copii, daca merge.....in fine, stii tu cam care ar fi treaba.
In mare ar fii de acord sa faca o proba si sa-ti spuna ea daca fetita se poate acomoda de acum in colectivitate.
Eu l-am dus pe Alex de proba la o gradinita-cresa de stat in Craiovita (cu interventii de parca acolo erau cainii cu covrigii in coada), unde 50% din copii erau suuuuper raciti, apatici, cu mucisori la nas ca de cine sa-i stearga, aveau pe jos 2 saltele, 5 jucarii , iar cele 3 femei faceau cu totul altceva decat sa aiba grija de ei. A avut bietul copil un soc caci l-am luat de pe jos dupa ce-l lasasera sa planga 3 ore (ca sa se obisnuiasca cica).
Recunosca ca si la aceasta gradinita mi l-au primit putin racit , dupa ce l-a verificat o doctora de fata cu amandoua. Avea batista lui pe care o primeam zilnic la spalat si ii dadeau si medicamentele.
Trimite mesajele tot aici caci poate or sa fie de ajutor si altor mamici.
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

Pai Andrei e obisnuit cu lipsa mea, tinand cont ca am avut 2 bone care au stat cu el pana acuma plus bunica ( care s-a cam plictisit in casa si nu a mai vrut sa vina ). De obicei il iau la firma seara in jur de 19.00 si e obisnuit cu oameni mari ( e o fire prietenoasa ). La copii nu stiu cum reactioneaza, pana acum s-a prezentat bine, adica am fost in parculet cu el si are lipici la fetite si la consultatie la doctor erau copii si a inceput sa vb pe limba lui cu ei . Probleme avem la mancare ca e foarte mofturos, dar nici nu l-am obligat sa manance, nu a vrut si gata pana la masa urmatoare nimik . De mers a inceput sa mearga in picioare de la 10 luni si un pic, asa ca acum alearga prin toata casa .
Pe mine m=ar interesa un program mai prelungit, adica ceva genul de la 10 la 19-21.
Dar stai un pic ca de lunea asta vine bona noua, care pare destul de draguta si e genul bunicuta. Daca se intelege cu ea nu mai apelam la gradinita si il lasam sa mai creasca. Daca nu ii place..........
Ce spui tu despre gradinita asta suna bine

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)

Mergi la inceput

O .....e baiat, scuze!
Cum zici tu!
Programul asta este ...de la 8.00 la 17.00, cand ia si aduce copiii acasa...........ca de ....si educatoarele au o viata personala.
Alex cand nu vrea sa manance il lasa in pace, dar are mancarea la vedere si cere singur cand ii se face foame. Oricum acum mananca fara probleme SINGUR si odata cu ceilalti copii.
Stii unde sa ma gasesti cand iei o decizie.
D-na e oricum dispusa sa incerce. Salutari pustiului!

Madalina si Alexandru cel superb (10 dec.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petriana spune:

imi spune si mie cineva adrese de gradinite particulare in craiova multumiri anticipate

Mergi la inceput