Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hena spune:

Ele, si noi calcam pe urmele Denisei, ne vindecam si noi numai ca mai dureaza putin, mai tusim putin dar plamanii arata bine.
Mihnea de cand cu pneumonia s-a facut un alintat, si de cand ne-a zis dr sa-l tinem in brate ( in pozitie verticala expectoreaza mai usor fara riscul de a se ineca ), exploateaza fiecare moment, cum l-am pus in patut cum incepe sa se miorlaie .

Paxela, felicitari pentru licenta! Nu-ti fa griji ca Silviu nu ti-a simtit lipsa, Mihnea al meu ma vinde imediat, cand vine bunica'sa parca a intrat soarele pe usa, eu nu mai fac doi bani, iar daca plec undeva si ma intorc dupa cateva ore bune, nici nu baga de seama. Pe de o parte ma bucur ca nu-i dependent 100% de mine, dar, pe de alta parte, ma doare sufletzelu', ca doar eu sunt mami a lui...

Miria_cristina, si Mihnea face ca Damiana, dondane la maimutoi, face balonase la gurita si lalaie ceva intre cearta si plans, si cand ma duc sa vad ce face , uita de toate si-mi arunca un zambet cu gurita aia stirba a lui... ce mai, sunt topita toata.

si numai bine!

Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

Aaaa.., inca ceva!!!
Astazi si-a descoperit manutzele. Cand s-a trezit statea cu amandoua manutele cam la 10 cm in fata ochilor, tinea degetelele desfacute si avea a mutritza asa de mirata... Misca putin degetzelele, privea nedumerit, iar misca putin manutzele, rotunjea guritza parca sa le spuna ceva, si din nou misca degetele, si tot asa pana si-a dat seama ca-l urmaream. A fost nostim tare. Apoi manutzele au devenit ceea ce sunt de o buna bucata de timp - mancarea lui favorita.

si numai bine!

Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Ionela Roxana , ai doua fete superbe draga!
si ce sexoase sunteti toate in cada ..

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

am pus listutza cu donatiile care sunt la mine (cash, cont etc) la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">floarea galbena

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

am uitat sa spun .... raportam la o saptamana inainte de a implini 3 luni 6.5 kg....

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Miche

am uitat sa spun .... raportam la o saptamana inainte de a implini 3 luni 6.5 kg....

poze Darius (26.11.2004)

MICHE Felicitari si la mai mare!

IONELA-ROXANA... ce frumusetze de fete ai Da poza unde sunteti toate in cada (de care zicea si Miche)mi-a placut tare mult: cine nu te stie, zice ca esti sora lor mai mare!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Buna, mamici! Sa va traiasca bebelusii, sunt toti niste grasunei mumoshi foc!

Noi facem 4 luni si am inceput sa papam suc de morcovi cu mar ras pe razatoarea de sticla. Deocamdata catalina mananca mirata, intrebandu-se ce ii da mami in gurita...

A trecut si asistenta pe la noi si i-am zis ca nu i-am mai dat sucul de la 2 luni jumate, ptr ca nu i-a placut ( chipurile...). Si mi-a zis ca trebuia sa incerc cu alte fructe. Of, medicii astia de provincie nu mai citesc si ei ultimele studii????

Si peste vreo saptamana zice sa-i bag mar ras cu biscuite. Pe subiectul asta nu m-am documentat inca. dar ca o sa incep, ce biscuiti sa cumpar??

Va pup

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

se pare ca baiatul meu nu adoarme fara sa ne faca un concert.de vreo 3 zile plange inainte sa adoarma si are o voce de ne stie tot blocul.nu-mi vine sa cred la cat era de linistit ce fitzos e acum.

CARMEN biscuitii fara gluten sunt cei indicati la bebei.nu stiu nici o marca de astfel de biscuiti din tara dar astept si eu sa aflu de la cele care stiu.

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CAMYS2000 - biscuitii care se dau sunt, din ce mi s-a spus mie, biscuitii populari. Adica fostii Berceni, ca acuma nu stiu daca mai exista, ca noi, inca, nu am ajuns acolo.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Felis,am citit listuta.Am vazut ca ai nevoie de numele celor cu stelute....Motea Sebastian e sotul meu.pupici si sper sa-ti foloseasca!
Miche,multe kg.inainte ptr."marele"blondut.....
Mai ce fericite voi care puteti pleca cateva ore de lana bblus!!!!Eu.....inca lipite,cel putin pana o sa incep sa-i mai dau si altceva de mancare in afara de tzatzica!
O seara buna,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput