Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele multumesc pt raspunsuri,din pacate nu am in casa decat supozitoare cu paracetamol asa ca nu i-am mai facut nimic.
aici vaccinul pt tuberculoza arata ca o stampila si are 18 ace,sigur de la asta a fost gitat micutul.
i-am facut baita aseara,l-am hranit si mi-a adormit in cele din urma,iar eu am facut o baie cu spuma si cu saruri de mare si am dormit dusa pana la 5cand s-a trezit pt papica.acum e aproape 11 dimineata la noi si copilul meu nu se mai trezeste

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

ROXY ce frumusele sunt amandoua si stai linistita ca nu are gura stramba,iar cu negreala mie nu mi se pare sa fie asa neagra,de parca tu ai fi fost Alba-ca-Zapada?din cate vad in poze si tu esti mai creola iar micuta iti seamana tie(ca japonezii sunt galbeni).cert e ca au pielea frumoasa asta e cel mai important.

eu asa ma bucur ca pielea lui KEN e ca a lui tati,eu sunt tare alba iar in copilarie cei de la bloc ma intrebau daca fac baie in lapte

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

quote:

Onitzo, tu pune-l la pastrare pe Paul ca acusi peste 2 ani noi o punem de Mara

mey si daca iese tot un ALEX no:2?nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna asta pt PAULICA

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Daca iese tot un Alex, nu-i nimic, sanatos sa fie, iar Paulica o sa-mi para rau de el, da' n-o sa aiba ce face decat sa sara coarda
Las ca gaseste el o pretendenta pe aici ca lista-i luuuunga si fetele frumoase dau pe-afara, n-ai vazut?!?!?

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

asa-i asa-i sunt fete frumoase aici gaseste el

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TRY, MONICA ... pai deja fac asa, v-am zis in mesajul scris cand am venit de la dr:

quote:
Venind acasa am hotarat sa fac in felul urmator (si deja am aplicat): ii dau san cam 20 min (cam atat mananca el mai bine la san- apoi suge cu multe pauze) si apoi ii dau pana se satura completare. Am si facut asa. I-am dat la san 30 min si apoi mi-a mai mancat completare 40 ml !!!!!! Asa sunt si sigura ca se satura... E mai complicat si mai costisitor (nu am de unde sa stiu cat mananca si surplusul de lapte praf trebuie sa-l arunc...

Si asa fac la fiecare masa.
Cineva chiar mi-a zis ca dupa un timp voi vedea cam cat mananca si ii voi face exact , nu voi mai arunca Ia uitati aici cum mananca bb meu:
Am inceput sa-i dau combinat la mese(18 fev):
- ora 15.30 a supt la san cam 30 min si apoi a mai mancat de la biberon lapte praf 40 ml
- ora 16.40 a supt ~ 20 min la san si apoi 70 ml de la biberon
- ora 22 a supt ~ 20 min la san si apoi 40 ml la biberon
19 februarie 2005
- ora 5 : 30 min numai san
- ora 10 ~20 min san si apoi 40ml biberon.
- ora 13 ~20 min san si apoi 35 ml biberon
- ora 17 ~20 min san si apoi 100 ml biberon .
- ora 22 = 100 ml lapte muls si 60 ml completare
20 februarie 2005
- ora 8.15 ~20 min san, apoi 60 ml biberon

Pe 19 fev seara la exact la ora de masa a adormit bushtean si m-am gandit sa ma mulg sa vad ce cantitate mananca combinat!
Deci vedeti ca nu mananca apoi aceeasi cantitate( 70, 40, 35, 100, 60)... Eu ii fac 110 sa fiu sigura ca am. Si il dau si mai concentrat decat scrie pe cutie, Dr mi-a zis la 90 in loc de 3 masuri sa pun 4.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Sper ca ati avut o noapte linistita..in special tu TRY..imi pare rau sa uad,dar ce are flacaul tau?S-a cam rasfatat?
Felis,am citi!Citsem si inainte dar la cat de sunt..uitasem Scuze!!!!Oricum,mai bine asa..si eu am auzit lucruri bune de medicii din Cluj.
Roxana,de mama daca te distrezi..normal ca esti obosita.Vezi dezavantajul cu alaptatului exclusiv la san?Unde sa plec eu in oras ca oracaie Mariuca de trezeste cartierul de foame...
Ionela Roxana,bine ai revenit!Super fete!Emily e tare frumoasa..Auzi parinti nebuni,neagra cu gurita stramba!!!O sa va spun lui Emily cand o creste!..In privinta ....nici eu nimic..cum zici tu,suntem in contratimp.Cand zic gata,in seara asta,ba nu adoarme repede Mariuca,ba avem musafiri si adorm inainte sa plece,ba pleaca al meu de acasa..asa ca..nimic...nici macar nu stiu daca m-a cusut doctorul bine!
Fata mea s-a trezit iar la 7.30..eu eram..dar,bBlusul nostru stapanul nostru!Asa ca m-am trezit si ea la 8.30 a adormit din nou!Spuneti voi daca e dreptate!De ce nu a dormit pana la 8.30 ?Ca sa nu ma las pe mine!
O zi super!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TRY si mie imi pare rau ca te ametzeste asa in fiecare noapte!...

Mie alaltaieri noapte mi s-a trezit la 3 ore si seara eram cheauna de somn, dar tu, atat de des...

Aseara, dupa cum am spus si mai sus, bb meu a mancat la ora 22 si nu stiu de ce, dupa aceste mese combinate se zvarcoleshte ca daca nu-l tii bine in bratze il si scapi si chinul dupa lume sa nu planga... Deci daca am vazut eu ca face asa, aseara i-am facut si ceai (nu-i mai facusem cred de 3 saptamani- babycalm) si la 1.30 ore dupa masa i-am dat si a baut cam 20 ml de ceai si de adormit a adormit pe la 23.40... si m-am trezit eu la 8

Da aseara am adormit cu el pe piept si azi noapte m-am trezit cu acest gand si il cautam pe jos, pe langa pat... Apoi m-am ai dezmeticit si mi-am amintit ca eu cand am adormit Cornel se uita la un film... deci era bb in sigurantza in patutzul lui...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Felis...poate face colici de la mesele combinate...sau chiar de la concentratia prea mare.
Da-i un pic de ceiut intre mese.O sa aiba mai multe lichide. Si inca ceva.Ultimul lapte e ala care are grasimi.Primul tine doar de sete.
Poate ar fi bine sa il mulgi separat si sa-i dai completare macar o masa din zi cu lapte de-al tau de la sfarsit...ala contine tot ce mai bun pt bb.Si nici nu mai face colici dela combinatie. El suge in 5-10 minute primul lapte, sa stii.Dupa aia sta juma de oraca ii vine mai greu sa-l scoata pe celalalt.
Si bb mai oboseste si daca mai uiti sa sustii f f bine sanul, cel putin mie mi s-a intamplat la Sofia...relaxam sustinerea si obosea rau de tot...dupa care urla de foame.Cand as sustinut f bine( de ma durea mana, nu alta) sa vezi cum a luat fata mea in greutate.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna!
In sfarsit, reusesc sa scriu si eu doua vorbe!
De citit, v-am citit zilele astea, dar nu am avut timp sa si intru. Nu m-am simtit bine. Am facut chiar putina febra aseara. M-am speriat. In fine, nu conteaza!
Fata mea este o nebunica!
Se scoala dimineata si incepe sa tipe intr-o veselie. Se cearta cu mutunache de pe pereti. Vorbeste pe limba ei. Da din picioruse ca un greieras de e toata transpirata. Se scuipa singura. Si face un zgomot infernal numai ca sa vii langa ea si sa te vada. Of, si ce somn imi e atunci cand o apuca! Ma duc la ea nervoasa, dar cand o vad ma topesc! Este atat de scumpa si face niste grimase atat de caraghioase, de-mi vine si sa rad si sa plang de fericita ca o am!
Ce sentiment traiesc, Dumnezeule, nu-mi vine sa cred! Cred ca toate il aveti! Ne batem noi capul cu tot felul de intrebari, dar asa e ca suntem fericite?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput