Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by ad_rianna

FELIS o sa avem sansa sa ne vedem?...in CLUJ...? Daca pot sa te ajut cumva...Doamne ajuta!

Da Adriana, o sa ne vedem, si voi vedea si eu frumusetile tale Dupa cum zicea dr cam peste 3 luni.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Ce ma bucur!
Ti-am zis daca pot sa te ajut cumva sa-mi spui neaparat, o fac cu draga inima si din tot sufletul

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna fetelor! Eu sunt cucuvea de noapte;daca ziua nu pot scrie deloc macar noapte sa-mi fac si eu de cap;ziua nu pot din cauza printeselor, ptr. ca atunci cand zic ca a adormit una se trezeste cealalta, si apoi ora de gatit, ora de imbaiat, si uite asa se face noapte si pic moarta de oboseala, uneori adormind nespalata pe dinti; sambata si duminica ma cert cu sotul cara sa stea pe internet, dar azi a cazut frant, vad ca nu are chef de net si sforaie, dar maine cred ca eu am sa trag de ochi nu gluma si am sa am niste cearcane ca niste cepe, de o sa trebuiasca sa-mi pun ochelari de soareIaca apucai sa citesc din urma TOTUL!!!Mai dar scrieti cu o viteza de ma ingroziti; cum reusiti?; eu daca apar di joi in pasti vad ca lucrurile se schimba pe-aici; mai daunazi citii ca a aparut primul dintisor, daca mai lipsesc mult de pe-aici va gasesc deja cu nepotei
Fulgu si Bits mii de pupici; chiar ma intrebam daca o sa-mi simnta cineva lipsa
Fulgu am ras de m-am prapadit de poza lui David stil barcuta(bineanteles ca toata lumea); sa stii ca-ti seamana leit, si sunte-ti niste frumusei; stai linistita nu concuram cu Ruxi lui Monica; si bunica este o frumoasa, si m-ai facut sa caci mami meu nu este aici; cat mi-as dori sa fie aici; parca la Arisa nu i-am simtit lipsa, dar acum .......; uneori o vreau langa mine;
Bits sanatate lui Kenzo si multi pupici lui mami si cat mai muuuuulta odihna!!!; chiar ma intrebam daca ati facut vaccinul; daca facea febra imediat dupa vaccin te puteai duce imediat cu el la med., dar daca face febra dupa o zi sau ca este agitat parerea jap. este ca starea nervoasa nu provine de la vaccin, ci de la altceva;
Noi vacc. il avem pe 7 martie(la Emily), iar a doua zi pe 8martie am control de trei ani la Arisa; iar tot luna viitoare am si controlul de trei luni ptr. Emily; numai cand ma gandesc ca vine luna martie imi vine sa ma urc pe pereti; numai cand ma gandesc ca trebui sa plec de-acsa imi vine sa
Noi cu diversificarea o sa procedam ca la Arisa; continuam in forta cu tati pana pe la 6 luni, dar de pe la 4 luni poate 5 o sa incep cu suculete; in general copii nu sunt toti la fel, si nu stiu daca Emily o sa fie la fel ca Arisa; Arisa de la sucul de morcov se constipa, iar de la cel de mar iesea la W.C.; dupa 6 luni am sa incep cu supele; asa este Bits, si eu am ramas c-am fara grai cand am vazut ca puneau sare in supa(ne0au chemat la cateva lectii de pregatire9, dar sa stii ca nici far nici un gust nu are sa ti-o manance bebe; nu pui cat spun ei, pui doar un strop, ca sa-i dea gust
Chestia cu mierea, eu una nu i-am dat pana la un an, dupa un an am inceput sa-i dau dar mi se strica la stomac grupa mare; abia de pe la 2 ani si ceva a inceput sa fie O.K.; acum numai miere pe paine ar manca daca prinde borcanul, dar cum eu sunt o "mama prea aspra" , dupa cum spune sotul meu, ptr. ca stau cu ochii pe Arisa, si nu o las sa manance cicolata si bomboane non-stop, si ca fac militarie cu ea cu spalatul pe dinti dupa masa, toate i le dau cu portia, adica in sensul ca intai mananci mancare si apoi desert!!!
Roseb sa nu-i tai parul lui Bianca ca te ; fica-mea din puturosenie imi tot spune sai tai parul, si ma intreaba daca il voi taia apare ceva, iar eu ca o mama viperea ce sunt ii spun ca nu o sa mai apara nimic, si ca o sa rada toata lumea de ea, iar ea de teama asta in ultimul timp se lasa pieptanata, si apoi sa vezi ce mandra-i de pletele ei; eu de cand o am nu am tuns-o niciodata, si nici nu vreau!!!; poza cu Bianca este , iar Mihnea un frumos.
Mai cine spunea ca a ramas ultima la capitolul ; ba eu cred ca sunt ultima; parca suntem unul hai si unul cea; cand vrea el eu sunt prea franta, cand vreau eu el deja sforaie; in felul asta riscam sa devenim virgini, si poate cine stie cand fetele noastre vor implinii majoratul vom putea avea timp si ptr. noi, daca vom mai fi in putere; de cand dorm cu fica-mea cea mare in pat, sotul imi spune ca se simte singur si ca are cosmaruri; noaptea nu ma trezeste Emily deloc, dar Arisa terorista ma dispera; doarme groaznic, de am tendita ca in viitor sa-mi iau oa casca de protectie, iar plus de asta ma trezeste de nu stiu cate ori pe noapte ca vrea la W.C.; cand zic ca au adormit amandoua, imi iau perna si plec langa sotior, de parca as fi tiganul cu cortul
Florypop bun sosit printre noi, si pupici lui Adeian de la noi

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Fetele scuze ptr. greselile de scriere si cele gramaticale.
Felis, multi si sanatate lui Mihaita; am vazut pozele si este un frumos de-mi vine sa til mananc nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetele am fost la doctor....si Denisa este bine, i-a trecut raceala si a cam terminat-o si cu mucisorii. I-am mai facut inca o aspiratie si de data asta chiar ca nu mai avea ce sa-i aspire.
Deci luni mergem la vaccin, ne-a zis pediatra ca e ok...deci avem alta distractie. La vaccinul de la 2 luni a fost fff cuminte , nu s-a agitat ci a fost ma linistita. Febra nu a facut ca i-am pus preventiv supozitor de paracetamol. De data asta mergem si cu felia de lamaie la noi, scoasa de la congelator.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Felis merci ptr. PM; am citit totul din urma si am vazut;multa sanatate
Fetele am pus poze noi la orizont!!! Sa-mi spune-ti daca Emily vi se pare prea neagra sau daca are gura stramba, ptr. ca barbate-miu ma tot bate la cap de-mi vine sa-l strang de gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana
Sa-mi spune-ti daca Emily vi se pare prea neagra sau daca are gura stramba, ptr. ca barbate-miu ma tot bate la cap de-mi vine sa-l strang de gat

mamica celor doua cucuiete

Ionela Roxana, Emily nu-i deloc neagra iar gurita e perfecta. Sunt frumoase foc amandoua. Sa-ti traiasca!

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ionela-roxana, ai niste fetitze fff fumusele, arisa e super...dar sotzul meu care le-a vazut si el a zis ca emily o sa o intreaca

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitzo, tu pune-l la pastrare pe Paul ca acusi peste 2 ani noi o punem de Mara.

Adio nopti cuminti si treziri rare la noi. Alex iar se trezeste la 2 ore, uneori si mai des si asa greu il reculc...
Asa ca Andreap, cele 3 treziri pe noapte care tie ti se parea dese, pentru mine erau mana cereasca. Da' o sa invete el pana la urma sa doarma si singurel si mai mult timp. Luna viitoare sau peste 2 ani... dar tot o sa invete .
Si parca si el face figuri un pic la supt. Oricum are acum un san pe care-l prefera mai mult decat pe celalat.

felis, m-am tot gandit la faptul a Mihaita a scazut in greutate si ca doctorul ti-a zis sa nu-l mai lasi sa suga prea mult ca sa nu oboseasca. Ma gandesc ca nu e prea bine sa-l pui sa mai suga dupa ce tu te mulgi. El ca sa scoata ultimul lapte trebuie sa depuna un efort mult mai mare decat laptele de inceput. Nu ar fi mai bine sa-l pui sa suga la inceput (pt. ca stiu ca e greu sa excluzi alaptarea la san dpdv psihologic atat pt. el cat si pentru tine) cand e mai usor sa traga di nsan si depune efort mai putin? Sti upe de alta parte si ca ultimul lapte e mult mai greu de scos prin muls decat daca trage bebe... dar ma gandeam sa nu depuna el efort prea mare.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, try are dreptate, lapticul de la inceput e mai usor de scos si de bb si de muls...poate ca ar fi mai bine sa faci cum zice ea.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ionela, in sfarsit ai mai aparut si tu pe aici!
Sa-ti traiasca papusile, sunt niste dulci amandoua, o sa ai coada de cavaleri la usa peste cativa ani.. Auzi, neagra si cu gura stramba- de unde i-o fi venit sotului tau?!?!?Inca o data ma minunez cum reusesti sa te descurci singura-singurica!

Andreea, imi place ca se distreaza nu gluma, sotul tau! Saptamana si petrecerea. Asa da!

Eu am lasat dupa-amiaza tineretul dormind cu tatal lor, si am plecat la colindat prin magazine cu o prietena, apoi la o inghetata si un suc. Ne-am distrat foarte bine, dar acum sunt moarta de oboseala, pentru ca , odata ajunsa acasa, m-au luat de noua copii. In consecinta ma duc sa ma culc.
Noapte buna!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput