forum blocat
...ma o intrebare / nelamurire:
am inteles ca se "lucreaza" ceva la forum de aceea sunt curioasa daca problema e de la pc. meu sau munca la forum
intru pe forum...se incarca repede...intru pe "subiecte active"(de ex.), se incarca f. repede dar ramane apoi blocat pr. cca. 1 minut.
dupa deblocare pot citi sub. care ma intereseaza...dupa citire si dupa ce accesez butonul de "inapoi" iarasi apare repede pag. cu toate sub. active dar ramane apoi iar blocat...astept....1 minut...se deblocheaza..iar pot intra pe un sub nou...citesc cand ma intorc iar se blocheaza...si tot asa
un 1 minut nu e o eternitate dar e o proba de rabdare care a inceput acum o saptamana si care uneori e prea grea astfel incat ma enervez si inchid forumul cu totul
va multumesc mult pt. orice inf.
un we placut
peca
Raspunsuri
admin spune:
In momentul in care tu incarci pagina se itampla mai multe lucruri printre care se face download de la BOOM bannerul de publicitate si de la Trafic.ro bannerul de logo. Din cate am observat noi sistemul Boom si trafic.ro au in ultima perioada ceva probleme tehnice si "servesc" bannerele cu intarziere. In general desprecopii.com functioneaza bine. Noi speram ca cei de la Netbridge (care detin atat Boom cat si trafic.ro) o sa rezolve rapid aceste probleme. Pana atunci va cerem in numele lor un pic de rapdare.
Cum sti daca problema este la desprecopii.com sau la BOOM? Foarte simplu daca pagina la DC se incarca grei acceseaza www.trafic.ro. Daca in acel moment si pagina lor se incarca greu atunci problema vine de la ei. Apoi incerca un site de gen cnn.com. Daca si cnn.com este lent atunci problema este la tine sau la providerul tau de internet.
peca spune:
multumesc de raspuns...desi am ajuns sa citesc mai tarziu....am incercat o gramada de pagini si incarcarea se face peste tot f. rapid....inclusiv desprecopii.com......unde problema, apare la navigarea in forum/seit, adica ramanerea asta la stare de "blocat" cand ma intorc de la un sub la pagina principala cu subiecte active de ex.
oricum o sa am rabdare si sper sa se redreseze problema...daca intradevar este una ce tine de forum/seit....
o zi buna
peca
peca spune:
am vrut doar sa anunt ca la mine s-a rezolvat problema, cam de o ora....navigarea in forum decurge normal si super repede,
sper sa meraga asa in continuare si problema sa nu revina
va doresc o zi buna!
peca