Bebelusi de iulie-august 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
rain spune:
Daria ...interesanta joaca Giuliei!
si moata roade la etichete, nu atat de "pasional" ca pana acum ...dar tot le roade, nici o jucarie nu mai are eticheta nesifonata! or fi gustoase ...cine stie!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
BLUE ANGEL spune:
salutare gagici si bebici !!!
mai , azi motz face 6 LUNI ...
La multi ani si celorlalti bebelusi sarbatoriti azi !!!!
eu nu-mi dau seama cand trece timpul ...deja mi-e dor de perioada cand il tineam la piept si dormea la mine in brate .. acum daca incerc sa-l tin ca un bebelus .. se zbate si face ca toate alea ...
o sa incarc mai tarziu niste poze sa vedeti cum s-a descoperit in oglinda !!!
va doresc o zi minunata
La multi ani Sara !!!
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
rain spune:
Luca si Sara sa cresteti mari si frumosi !
Sara, am vazut si pozele voastre, esti o dulce ...si-a luat o iubita foarte frumoasa Luca ...asa ca el!
noi si intimitati d'ale noastre
http://community.webshots.com/photo/260825445/279002821EihsRO
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
Andries spune:
Hai mai Daria, nu se poate!! Cum adica mimeaza ca se inneaca? Si tie nu-ti sare inima din piept? Ca eu nu stiu cum as face, zau.
Am mai citit ce spuneti voi ca fac puiutii vostri si imi dau seama ca al meu nu merge de-a busilea, inainte ci merge de-a busilea inapoi, ca racul!!! Uneori se mai intoarce in jurul axului propriu si isi face el o strategie sa ajunga unde vrea. Mai frate, dar este normal asa ceva? Ca ma umfla rasul cand il vad.. si nu numai pe mine. Eu tot o sa incerc sa il pun in premergator, macar sa vad daca urla sau nu.
Oricum cea mai tare faza este atunci cand incearca sa puna mana pe pisica si a naibii pisica se aseaza langa el astfel incat el sa nu o poata ajunge, sa ii mai lipseasca 2 sau 3 cm. Si dupa ce se chinuie sa se miste spre ea, pisica se ridica si se aseaza nitel mai incolo
Oricum, vad ca pisica nu se atinge de el, macar cu asta e ok, ca altfel o impaiam eu de mult.... chit ca bunica-mea tine la pisica.
Nicole, te rog din suflet spune-mi si mie cum ai facut pestele, ce fel de peste ai cumparat, viu sau cum? Ca si eu as vrea sa ii dau peste, dar nu stiu de care sa iau si cum sa il prepar..
Andries
rain spune:
Andreea ...nici eu nu stiam ce peste sa-i cumpar, asa ca ieri am sunat-o pe Roxi (ce ne-am face noi fara ea ) si m-a ajutat ...am cumparat din Metro peste Merlucius congelat (file), dupa ce am venit acasa l-am portionat si l-am pus la pungulite! prepararea nu-i mare lucru ...pur si simplu am pus o bucata de peste la fiert si atat, a fiert foarte repede, pe urma l-am amestecat cu piureul de legume!
uitasem sa va zic de "marea evadare", ieri tati a vrut sa plece de dimineata la cumparaturi, dar m-am "oferit" sa merg eu, ca tot vroiam sa cumpar peste si el nu stiu cu ce ciudatenie mi-ar fi venit acasa ...asa ca am lasat-o pe moata cu tati si eu mi-am facut de cap, am stat o gramada prin Metro, am studiat toate rafturile ...mai repetam figura, mai ales ca moata cand am plecat eu dormea, cand am venit acasa tot dormind am gasit-o, deci tati s-a descurcat de minune !
Andreea de la 4 luni
Ramses spune:
Buna dimineata!Nu m-am sculat de mult si pare dimineata la mine.
Alexa,nu vreau sa te sperii,dar durerea la o saptamina dupa extractia dentara poate insemna o complicatie infectioasa(alveolita);parerea mea e sa te duci la un control la medicul care te-a tratat ,ca nu-i de glumit.
Mama Giuliei,am vazut ca e concurenta serioasa pe forum,sunt o multime de fetite frumoase ,iar Giulia e o scumpa.Nu stiu ,insa ce o sa ne facem cu leoaicele noastre puternice,ca o sa-i cam inhibe pe baieti.
" La multi ani ,Luca!!" Simo,sa ne traiasca!
Roberta,acum am vazut ca esti din Iasi.Sa stii ca noi suntem tare legati de Iasi si venim foarte des ,eu am stat cu fata acolo mai mult de o luna in toamna(la socri).Poate data viitoare ne intalnim?!
Pupici!
Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu
pako spune:
Buna dimineta si bine v-am regasit!
Iarasi am ramas singurele...ce bine era la bunici cu atata lume langa noi si cu atatea alintari...eehh...
Andreiutul meu a fost cumintica pe drum numai ca vroia tot timpul in fundulet...nu mai vroia cu nici un chip pe spate(numai cand adormea)...ne-am descurcat de minune.Data viitoare drumul o sa ne para mult mai usor...o sa mai creasca, dar ce e de bucurat e ca o sa fie vremea calduroasa si putem si noi sa iesim din masina .Mare vointa am avut de am facut atatia kilometri in 7 luni de zile...adica am mers in ro de 3 ori...si un drum are 1800 km.
Ancas, Alexandra..felicitari pentru dintisori.Alexandra, Ramona are dreptate...daca inca te doare dintele e posibil sa ai o infectie...ar fi bine sa te duci iarasi la stomatolog sa verifice locul cu pricina.Nu e de glumit...serios.
Nicole, spune-mi si mie ce fel de suc de ananas ii dai...din compot? ca ala contine zahar...Vreau sa-i fac si eu combinatia cu banana, ananas...cum ai scris tu.
Felicia si Andreea
BLUE ANGEL spune:
Daria , si Luca face exact la fel .. eu am zis ca o sa-i placa sporturile extreme ... isi pune bavetica pe fata , da din maini si din picioare ca si cand nu ar mai avea aer si apoi cu un gest ffff calm si-o da la o parte si rade ... si isi trage aer in piept ... si iar !!! l-as putea lasa ore intregi sa afac asta ca nu s-ar plictisi...nu mai stiu cine a povestit cam acelasi lucru si a denumit "joaca" asta Survivor .. am preluat termenul ...
hai ca am mai pus si noi niste pozici... la oglinda si poze de la o petrecere cu pitici.. ultimele din albumul a sasea luna .. he, he .. trecem la a saptea ...
si cadou ptr. Sara ... albumul poze cu Sara !!
sper sa va placa !
o zi frumoasa tuturor !
Simona si bb Luca
rain spune:
Felicia, bine ati revenit , chiar ma gandeam intr-o zi la voi, ma gandeam sa va sun ...ma bucur ca ati ajuns bine si ca Andreea a fost cumintica, bravo!
am cumparat ananas si am facut suc, nu ii dau compot ...e tare bun si dulce, se lingea moata pe degete, pana nu baga ea manuta in ceasca cu mancare nu se lasa, si dupa ce se mazgaleste bine pe maini incepe sa puna mana pe mine, pe canapea, pe pantalonii ei ...se face ca un purcel, dupa masa o spal ca pe copii mari pe manute, pe fata si bineinteles trebuie sa o schimb de bluza, pantaloni!
Andreea de la 4 luni
BLUE ANGEL spune:
Felicia , bien-i venit ! cum afost in RO ? cum te-ai descurcat pana la urma !!!
Fetele voi dati Fluor la bebici ?
Ramona .. tu esti in domeniu .. e bine sa le dam Fluor ?
Simona si bb Luca