Bebelusi de iulie-august 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
naomi_ioana spune:
Buna dimineata,mamici de citit va citesc tot timpu dar nu prea am timp de scris.va urez o sap buna .Irinuca multa sanatate lui Andrei si tu fi tare,nu uita ca bb e pre primul loc ,orice s-ar intampla in viata.
mamici am o nelamurire,vineri seara am observat ca ii iese lu'Naomi un dinte sus,ca are gingia sparta,insa de vineri nu a crescut deloc si ea e maraita rau,,voi ati patit la fel?
roberta04 spune:
Mai am o intrebare la voi, de fapt o chestie care ma framanta de ceva timp- desi nu mai alaptez decat de 3 ori in 24 de ore- in medie- inca nu au venit rushii peste mine. Acum 10 zile am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar parca tot am emotii, desi iau Exluton de cand a implinit Matei 3 luni. Oare ar trebui sa repet testul?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
szivarvany spune:
Buna dimineata fete si bebici !!! La noi e un soareee, zici ca-i martie
Irrinuca - sanatate lui bb !!!
Ramses - am vazut-o pe Sara - foarte, foarte frumoasa !!!
Roberta - io zic ca merita sa-ti faci un test de siguranta, nu de alta, ca nu cred sa fie vreo problema !!!
Mey, Giulia are crize de ... ros !!! Cred ca o mananca gingiile de-i sar capacele. zici ca e la abstinenta de la droguri, asa apuca lucrurile si le rontaie. Dar inca nu se vede decat gingia umflata. Vreau iepuras !!!
LA MULTI ANI bb-ilor care implinesc lunile !!! Sa creasca mari , sanatosi si frumosi si isteti !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
butterfly spune:
Buna!
Sper ca nu ne-ati uitat - noi ne gindim la voi si va mai citim dar nu am mai putut scrie.
Avem deja 8,5 luni si facem o multime de lucruri despre care va vom povesti mai tirziu. Tati a cumparat alt aparat foto asa ca avem poze noi.
http://community.webshots.com/user/fluturas1976/1
In rest toate bune, va pupacim!
vrabiuta spune:
fluturasule - ne uitam la pozele voastre si alexandra se converseaza cu teodor pai cu asa baiat frumos m-as conversa si eu in locul ei pupici de la noi.
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineta!
Noi mai rarut scriem dar va citim zilnic.
Am si eu o intrebare mai sunt bebelusi ce la aproape 8 luni nu stau in fundulet?
Despre Alex,va spun ca are 2 dintisori jos ,,primul dinte iesind pe 14 feb de ziua indragostitilor,in rest se taraste si ajunge oriunde vrea si asa face km pe zi de aceia nici nu se mai ingrasa,are 73cm si 8,600 kg si vorbeste toata ziua dar numai el intelege ce spune.Eu inca nu am reusit sa-l intarc,acum ar cam fi timpul ca are dinti si asa ma mai musca,de-mi vine sa urlu cateodata .
In rest eu am dureri de dinti,mi-am scos un dinte marti si de atunci am dureri;am luat niste pastile dar parca nu ma ajuta decat cateve minute ,dupa iar incepe sa ma chinuie durerile,sper sa treaca ca mai nimic nu pot sa fac,sunt mai rau ca durerile nasterii.
pupici si multa sanatate
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
Andries spune:
Buna dimineata fetelor!!
Ma bucur sa va regasesc tot aici, tot pe forum si tot asa vesele si voiase!!
Am citit povestea Emei scrisa de Papadie la Discutii Generale, mi-a venit sa plang nu altceva, Doamne cat de rau imi pare cand aud de astfel de probleme si suferinte!! Ema iti doresc multa sanatate!! Papadie ai har nu gluma.
Oricum, este o dovada in plus ca aici exista o comunitate adevarata !!!
Mamicilor cu bebei cu "dinti in asteptare", daca va consoleaza cu ceva va pot spuna ca la al meu fecior fiecare din cei doi dinti a necesitat 2 saptamani de maraieli si plansete!!!
Ei si acum o intrebare care ma framanta: voi ati pus bebeii in premergator??
Caci Victoras nu mai vrea sa stea locului nici o clipa, vrea sa il tii de manute si sa se ridice in picioare si se bataie pe picioare pana cade in fund!! Si tot asa de nu mai stiu ce sa ii fac sa ii ocup timpul. Ma gandeam sa il pun in premergator, este oare prea devreme? Are 7 luni jumatate.
Andries
rain spune:
neata neata!
Laura, lasa-l mama sa doarma pe burtica, e pozitia lor preferata dupa ce reusesc sa se intoarca singuri, moata numai asa doarme ...de ce sa-l intorci?
Eli, nu mai stiu dupa cat timp am introdus masa a doua, dar daca ii dai dimineata fructe si vezi ca le mananca bine, pe urma incepi sa-i introduci la pranz supa de legume!
Roberta, tinem pumnii sa fie afisat nota 10 !Daca rusii n-au aparut pana acum nu-i problema, or sa vina ei ...daca ai luat pilule nu cred ca trebuie sa-ti faci griji!
Anca, dintele nu sparge imediat gingia, poate sa dureze destul de mult, la voi sper sa nu tina prea mult maraiala ...gandeste-te ca veti avea o iepurica, si eu abia astept sa avem dinti !
Florina, ne era dor de voi !!!! Teodor e mare, se vede ca nu mai e bebe, si ce frumos sta el in picioruse ...in curand va incepe sa mearga tinut de manute, offff ce trece timpul asta, parca mai ieri am fost la voi la spital si era asa mic !
Alexandra, nu-ti face grija ca nu sta Alexander in fundulet, va sta el cand va vrea, poate vrea sa mearga de-a busilea si nu are stare, nu vrea sa stea intr-un loc! pentru durerea de dinti nu poti lua nimic, ma gandesc ca e ingrozitor sa stai asa, e o durere cumplita ...vorba ta "mai rau ca durerile nasterii"!
Andreea, eu nu vreau sa-i iau premergator, probabil ca-mi va fi mai greu, va trebui sa stau tot timpul dupa ea, s-o tin de manute ...deocamdata am zis "nu" premergatorului, mai tarziu ...vom vedea!
acum sa va zic de moata ...a iesit din greva foamei (de legume) de vreo cateva zile si mananca de ma sperie, cu ocazia asta raportam ca am ajuns si noi la 7 kile !
ieri de exemplu a mancat la pranz o jumatate de banana amestecata cu suc de ananas+un iaurt+80 ml lapte, dupa amiaza pe la 17.30 ...o bucata de peste (ieri i-am dat prima data)+piure legume+un iaurt+jumatate borcanel piure de fructe! i-am facut si poze cu burtica de greieras ca prea era haioasa, o sa le pun mai tarziu ...
aaa si altceva ...ne striga toata ziua (cel mai des pe tati) "ma-ma", "ta-ta"!
pupici!!!!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
roller025 spune:
Neata, fetili!
Io pe fuga...
Pupe la cupii fromosi si la mamicile aferente... Vazuram poze...
Laurici, pupe la Lucasu saltaretu'!
Vicu pedaleaza in 4 labe dintr-o parte in alta a camerei pana ajunge la cosul cu rufe (ca mami nu ii lua inca dulapior...). Si cand ajunge acolo se trage in sus, se ridica in picioare si incepe inspectia: scoate tricoul, il musca olecuta si apoi il arunca pe jos. Si trece la urmatoparea hainuta disponibila. Asa ne-am diatrat noi ieri. Si inca ceva: sta pe marginea patului cu un obiect in mana si il lasa sa ii cada din mana. Apoi se apleaca peste margine si se intinde sa il ia. Riscuri??? Bungee-jumping. Norok ca mami e pe faza si-l apuca de picioare...
Cu toate astea azi noapte m-a speriat rau de tot. Cred ca din cauza medicatiei i-a scazut temperatura sub normal. Era rece sloi de parca il tinusem in frigider. Asa ca l-am imbracat gros si i-am mai pus neste haine peste...
O saptamana voioasa sa avem...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
szivarvany spune:
Fetele care ati scris de obiceiuri la jucat cu etichete si alea-alea ... Giulia inca se distreaza cand se face ca se ineaca, isi pune pe cap intentionat baveticile, ursuletii, carpele de sters gura, tot ce seamana a carpe si se poate pune pe fata si apoi incepe sa pedaleze si se face ca se ineaca, dupa care si-o da jos si reia. Noah de asta ce ziceti ???
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii