Dependenta DespreCopii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Eu sunt total dependenta. Am mai zis...iau pe rand subiectele, vad cine ce a raspuns, daca e cazul mai dau o replica-doua si cand ajung la final o iau de la capat; deschid calculatorul dimineata si il inchid noaptea tarziu si cum am ceva minute, cum sunt calare. Alt site nu vizitez, nici ziarele nu le mai citesc, iar cand pica netul sau nu merge DC-ul o iau razna. ....... e drog!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

si io si io!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaPanaet spune:

Am descoperit forumul desprecopii cautand informatii despre anexita si posibile tratamente. Fata de multe alte forumuri cu acelasi tematica, acesta este de departe cel mai bine structurat, cu cele mai bune informatii si cu mamici (si nu numai) gata sa te ajute la ananghie! Am dat de site cu mult timp in urma, insa abia acum m-am hotarat serios sa-mi fac un cont. Si iata-ma! Nu mai scapati de mine!

Chiar daca as vorbi limbi ingeresti si omenesti si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor; si chiar daca as avea atata credinta incat sa mut si muntii si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Nu am de gand sa ma las de DC,deoarece gasesc informatii utile,mi-am facut prieteni aici si il consider foarte util pentru mine,ma relaxeaza,ma ajuta sa merg ininte!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Si noi suntem dependenti ca ne place ffffffffffffffffff mult

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

Cel mai mult am rezistat 2 saptamani....ard de curiozitate sa vad cine si ce raspunsuri a mai dat

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Am descoperit despre copii cin eram gravida cu bebe 2 si de atunci il vizitez zilnic

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE

Mergi la inceput