Draga Johnny...
Draga Johnny, Johnny,
Imi plac pantalonii tai
Si-as vrea sa fie ai mei!
Draga Johnny, Johnny,
Mi-ai luat neuronii
Si-ai fugit departe cu ei...![]()

Dragilor, n-am innebunit chiar de tot, da chiar acuma venii cu fitze proaspete in cap de la emisiunea lu' Teo, unde trei domnisoare cantau melodia asta, sau mai bine zis faceau play-back pe melodia asta. Melodia ritmata, lucrata bine "ca sa sune", una din domnisoare mi s-a parut ca chiar avea ceva voce, celelalte doua... mai "tango", originalitate... mai spre minus infinit, dar piesa antrenanta, ce mai, chiar daca in acelasi stil cu alte j'de mii de piese. Domnisoarele tinerele, dragutele, fiecare din ele cu un strat considerabil de tencuiala pe fata, dar, recunosc, mult mai decent imbracate decat altele...
Nah, hai, sa ajung odata la pont! Caderea pe spate a venit cand Teo a avut indiscretia sa le intrebe in ce clasa sunt... si erau una din ele intr-a IX-a, dar doua din ele intr-a VIII-a, stimati telespectatori! Si au incins fetele o discutie foarte interesanta pe o tema si mai interesanta (pentru mine cel putin!), si anume daca este sau nu oportun ca in clasa a VIII-a sa te machiezi la scoala. Nu prea erau in consens. Una din ele (cea cu vocea), a zis ca ea nu se machiaza la scoala, pentru ca ea la scoala merge ca sa invete si considera ca e mai bine sa "isi vada de treaba ei". Celelalte doua insa au opinat ca "daca tu asa simti, ca trebuie sa te machiezi, atunci asa sa faci, important este sa te simti tu bine", si au asezonat comentariile cu "nu conteaza cat de lung ai parul, important e cat si cum gandesti", versuri care unora dintre noi ne sunt familiare.
Dupa problema machiatului, a venit problema demachiatului, care este "chiar mai important decat machiatul" pt ca, nu-i asa, daca nu te demachiezi dupa ce te machiezi, faci riduri
.
Cred ca deja ati prins ideea subiectului pe care vreau sa il deschid: diferentele intre generatii, adolescentii incotro, ce facem cu copiii nostri. Va rog brodati in ce directie vreti.