ficatul poate sta congelat o luna-doua?

ficatul poate sta congelat o luna-doua? | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

sau nu e bun decat proaspat? pt papa la bebe

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Dorsilia, eu cumparam o tavita de ficatel de pui- si o portionam(cit consideri si tu acuma ca ai folosi o data ptr. o portie de mincare)Alternam ficatel apoi galbenus apoi carnita si tot asa!(a trecut cam multicel acum avem aproape 3 ani). Nu foloseam din ce-mi amintesc ,mai mult de 2-3 sapt.Cam atit imi ajungea mie(mai puneam uneori si in supa crema de legume)Acum nu stiu exact cit se poate pastra la congelator ficatul (ca sa fie ok ptr. bb) dar e destul de sensibil si incearca sa nu il tii prea mult(mai ales ca e vorba de bb)Sanatae multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

si eu stiu ca nu e bine sa-l tii congelat mai mult de 2-3 saptamani. de cand am inceput sa-i dau (6 luni), i-am dat numai proaspat. ii dadeam doar o data sau de 2 ori pe saptamana, si ce ramanea(dintr0o tavita), il preparam pentru noi. eu am noroc ca sotului meu ii plac foarte mult ficateii. acum are 1 an si 7 luni, si foarte rar ii dau congelat, dar tot asa: luat proaspat si congelat de mine, dar nu-l tin mai mult de 3-4 zile.
doctorita mea mi-a zis sa incerc sa-i dau numai proaspat!!!

diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

Aoleu, ce ne facem ca eu nu stiam ca are valabilitate asa mica congelat, iar noi nu prea mancam ficatei asa ca ii luam doar pentru Andrei. Il iau gata congelat si il portionez cat pentru o masa de-a lui bebe si tinand cont ca ii dau cam o data pe saptamana dureaza pana terminam totul cateva luni

Claudia si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Dorsilia, important este sa-l cumperi proaspat. Eu asa fac, dupa care il pun la pungulite cam cat mananca odata si il pun la congelator. Dani mananca cam de doua ori pe saptamana, deci o tavita o termin cam in 2-3 saptamani.
Pupici

Crislui Dani(30.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Pffff, hai ca m-ati pus pe ganduri, ca si eu iau cate o tavitza si-o portionez si-o congelez. Avand in vedere ca numai el mainica si nu prea des, se consuma in 2-3 luni.....
Vreau sa stiu explicatia, DE CE nu e bine sa stea mai mult de cateva saptamini???

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu cel bun si blind si dulce si frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

da chiar!!! de ce nu poate sta?? se degradeaza ceva la minus 18 grade celsius intr-o luna???

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Ficateii gata congelati au termen de valabilitate uneori si cateva luni. De ce nu ar avea si cel cumparat proaspat si pus de noi la congelator termen de valabilitate de o luna-doua? Ca doar cel congelat din comert a fost si el proaspat la un moment dat numa' ca l-au congelat cei de la Avicola

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivetti spune:

si noi ii tinem la congelator mai mult de 2/3 sapt

sper sa nu fie probleme

si ca sa i-l dau proaspat... ce fac? cat sa cumpar?
si de unde - atat de putin
ca bebe mananca o data pe sapt ficatel

olivetti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Si noi consumam des ficatei.Il cumparam proaspat si-l separam in pungulite pentru o singura masa.Daca nu e decongelat si apoi congelat ca la orice sortiment de carne nu cred ca este vreo problema.Noi nu am avut probleme dar recunosc nici nu l-am tinut mai mult de o luna pentru ca se termina.

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii
Poze pentru voi http://community.webshots.com/user/crig72

Mergi la inceput