Bebelusi de sept- oct 2004 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
mama lui Licurici spune:
Daany, cel de la Milupa mi se pare supercomod!!
Eliana, bey ce-am mai ras de gargarita ta cand mi-o inchipuiam!
Mel g, mie mi-a zis medicul ca, dimpotriva, pana la 1 an principalul aliment sa fie lapticul si daca se poate sa-i dau chiar 4 din 5 mese. Sucul de fructe in nici un caz sa nu inlocuiasaca o masa de lapte!
Mina, reteta, reteta daca nu cumva faci livrari la domiciliu
Geo, ce puiuti frumosi ai!!!!
Scuze, nu mai stiu cine intreba dar... pentru constipatie - para!
Muttzi, bune informatiile!!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
ana_a spune:
salut!
Fetelor, ieri am baut si eu prima cafea dupa muuult timp...si parca nu-mi mai place!
mari74 si Stefan a facut alergie adica s-a umplut de bubitze mici pe tot corpul cand am inceput sa-i dau carnitza si doctoritza mi-a zis sa continui sa-i da, iar mai apoi nu au mai aparut bubitzele decat cand i-am dat branza de vaca, si acu sunt curioasa cum va reactziona la ou, ca de azi avem 6 luni...si de luni incerc sa-i dau o bucatzica mica mica de galbenus.
Doctoritza mi-a zis ca de la 6 luni sa-i dau si ficatzel de pui.Deocamdata sa vedem cum tolereaza galbenusul si mai poi dupa mai multe zile bagam si ficatzelul de pui.
Mel_g cereale cu grau si banana, asa mi-a luat sotiorul...care nu se uita pe cutie pe ce da banii...Dar acolo scrie ca de la 6 luni, Stefan are 6 luni, asa ca m-am gandit ca in loc de biscuite merge cerealele astea, cate un pic dimineatza cu fructele.
mina tare imi place cum ii spui puiului tau "Vizigotu"
Si Stefan se freaca la ochi, mai nou se prinde de par, de urechi, se trage de pantaloni, de sosete, isi suge degetele de la picioare, si abia ii mai dau pampersul, ca isi vara degetele in guritza...si nu-l mai descolacesc...
De cateva zile are un gest tare ciudat, strange din pumni si isi intinde manutzele tare, ca si cum s-ar incorda, si strange si din gingii (sa nu zic dintzi ca nu are...)Nu stiu de ce face asa, dar ma gandesc ca il dor gingiile...Face asa de vreo 2-3 ori pe zi.
Azi noapte a fost prima noapte dupa 6 noptzi in care am dormit... Motivul? nu stiu, doar ca aseara i-am pus pe gingia de jos un pic de gel Calgel, si s-a trezit pe la 2 si a vrut un pic de san (seara nu a mancat mai mult de 100 ml lapte0, si dupa san a adormit la loc pana la 7 dimineatza. Sa fi fost gingiia de vina??
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
ana_a spune:
Eu m-am saturat sa tot fac prada de fructe si copilu asta sa nu manance mai mult de 3-4 linguritze si azi dimineatza i-am turnat tot maclavaisul (banana, mar, suc de portocala, branzica vaci)intr-o sticlutza am mai diluat cu apa, i-am pus tetina de hrana groasa si... a mancat asa aproape 90ml.Nu stiu daca am facut bine sau nu...dar ma gandes ca peste vreo 2 saptamani o sa mai incerc cu linguritza. bine macar ca legumele le mananca fara probleme din farfurie....
Eu ii dau branza de vaci tot o zi da una nu cate o lingura in pireul de fructe.Doctoritza mea mi-a zis sa-i dau zilnic, dar am mai citit prin alte parti ca nu ar fi bine zilnic
cu carnea nu stiu ce sa fac, tre zilnic sau nu?
asta pana incep cu oul ca apoi alternez ou, ficat, carne, in fiecare zi alceva.
flori din gradina mea
ana_a spune:
avem pozici noi
flori din gradina mea
roandre spune:
Haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43370" target="_blank">Bebelusi de sept-oct (24)
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
danyce spune:
Muttzi,merci pt. informatii
Ana_a, ce scump si mare e Stefan! E intotdeauna asa de vesel ca in poze?
Pufymic, sper sa ii treaca in curand raceala bazucului.Eu nu am trecut, din fericire prin asa ceva, asa ca nu stiu ce sfaturi sa-ti dau.Multi pupici lui Alessio de la noi.
Herra, pupici pe vanataie piticului.
Si eu vreu retete pentru papica de bebei.Eu cumpar borcanele cu diverse combinatii , dar mai fac si in casa. Poti sa-mi trimiti si mie retetele, Mihaela?Poate ma mai inspir si eu.
Ma retrag acum ca ies la aer cu papusica mica.O zi buna tuturor,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi