Bebelusi de sept- oct 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Si bb a mea e maraita, dar eu stiu ce are - vrea in brate si nu oricum ci plimbata prin casa. Spatele meu e in pioneze.

Vremea de afara ma indispune cumplit. As fi vrut sa mai iesim la plimbare dar ploua intr-una, e frig si mizerie........

Alexia Maria cocheta

Mai multe poze cu noi

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ana_miti multa sanatate tatalui tau!

Mihaela am glumit... cand am vazut pozele aveam impresia ca ma uit la vreo reteta prin reviste. Era fotografiata fiecare etapa.

Naty daca pitica ta e slabanoaga am mea cum mai e? La 3 luni jumate avea 4.800 (s-a nascut cu 3050). Miercuri mergem sa facem vaccinul de 4 luni si vad atunci cat a mai luat in greutate.

Eu inca nu mi-am revenit de la raceala... incep sa cred ca e gripa. Si m-am cam saturat... Acum nu mai am febra dar am tusit toata noaptea (ma mir ca a dormit pitica si nu am trezit-o) si sunt ametita rau. Nu mai vreau sa fiu asa. Nu am chef sa fac nimic. Nici piure de legume nu i-am mai dat piticei in ultimele zile ca nu am fost in stare.

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamalina spune:

Hello!
Ana miti sanatate tatalui tau. Te inteleg perfect si eu sunt nevasta de admin IT. Grasut baietelul tau. Nu prea am inteles de ce nu ai facut vaccinul de 4 luni ca au trecut 2 sapt de atunci. Am citit totul in fuga ca suntiti f harnicute si am retinut din viteza, Alexandru nu a facut 4 luni la inceputul luni?
Greutatile:
nastere-3.500g
1 luna -4.300g
2 luni -5.350g
3 luni -6.400g
4 luni -7.700g

Cu premergatorul stiu ca e devreme dar acolo spune cand sta in fundulet singura si se ridica in picioruse tinuta de manute. Oricum ii i-au si o sa o pun sa ma joc asa putin 2-3 minute. Mai ma documentez si dupa aia ma decid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nature am vazut si pozele voastre. E o scumpa Ilincuta. Imi place la nebunie rochita albastra. De unde ati luat-o?
Iar poza cu jucarelele e dementiala.

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Fetelor . I-am dat azi pt prima data jumatate de lingurita de morcovel si s-a iritat la pasa si popou ...ce sa fac sa i mai dau si maine sau sa stau o perioada linistita ?

mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

daca gresesc da cu (da` ma lasa memoria rau...)
Mama lu Licurici... hainele au ajuns la mine. vor pleca azi-maine catre o fata urmeaza sa nasca in scurt timp! si-ti zice bogdaproste anticipat!

(acu astept sa vaz daca am nemerit-o sau erea alta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by mari74

Fetelor . I-am dat azi pt prima data jumatate de lingurita de morcovel si s-a iritat la pasa si popou ...ce sa fac sa i mai dau si maine sau sa stau o perioada linistita ?

mari

Cred ca mai bine faci o pauza, eventual chiar vorbesti cu medicul. Bafta!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

Fetelor, voi scrietzi nu gluma! da bine face-ti! Eu sunt mai lenesa, da de citit citesc tot.

Mel, eu iidau cate un biscuite uneori, ca nu e grasun al meu zic eu la 7,8 kg la 6 luni. Da in zilele cand ii dau branzica ii pun doar un sfert de biscuite sau deloc. Cred ca biscuitzi se pot da la BB care nu sunt prea grasuni.

Cat despre premergator, eu inca ma mai gandesc, daca ajung sa nu-l mai pot cara in bratze pe Stefan atunci e musai sa-mi iau unul (ca sa ma scap de el ) dar deocamdata ne descurcam. Eu incerc sa imi cumpar prima data un tzarc si daca il pacalesc sa stea acolo...ma plimb cu tzarcul prin casa... hihi...parca ma si vad!
Sora mea l-a pus pe juniorul ei in premergator de la 5 luni ca nu-l mai putea tzine in bratze, avea 9 kile si ceva....

Vremea si aici e tare urata, noi nu am mai iesit de mult, de cand cu rosu in gat, si nu stiu cand o sa ma incumet sa ies...eventual cand vad si soarele...

Am ajuns la concluzia ca al meu papa putzin lapte, adica in jur de 350 ml ( nu stiu cat suge dimineatza de la san) si am sa incerc sa-i reduc din portzia de papa pentru lapte, ma gandesc ca laptele e mai important decat pireul, el dupa pireu nu mai vrea lapte.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Ana, o data inceputa diversificarea bb trebuie sa bea totusi minim 500 ml lapte pe zi. Si eu zic ca e mai important laptele decat piureurile...

Alexia Maria cocheta

Mai multe poze cu noi

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mari74, si eu zic sa mai astepti cu morcovelul...

Mihaela, cred ca ai vazut si tu pozele lui Patricia acum, cu Ilinca!

Elyanne sa te faci bine repede ca bebelina ta are nevoie de o mamica sanatoasa!!!

Naty, eu zic sa nu te mai stresezi cu kg lui bebe ca e normal ca fiecare dintre ei sa se dezvolte diferit!Plus ca la kg conteaza si ce osatura au(adica daca au oase care trag la cantar sau nu).Al meu acum cateva zile avea 8200gr!!!Dar nu e deloc gras......e numai bine!

Ana_miti multa sanatate tatalui tau si voua putere!

Nu stiu cine ma intreba de ceai in ce concentratie i-l fac la bazuc...pai un pliculet de ceai(de musetel de la Plafar) la 250 ml apa.Si ii dau sa bea toata ziua, intre mese, cateodata imi cere el singurel ca-i e sete !

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu' lu' mama si urlaciosu' lu' tata(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput