Caut cresa si gradinita rezonabile in zona Foisor

Caut cresa si gradinita rezonabile in zona Foisor | Autor: mstef

Link direct la acest mesaj

Fetita mea Ioana, are 3 ani si as prefera sa o dau la o cresa pana o primesc in toamna la gradinita,decat sa aduc cine stie ce bona in casa.Imi puteti recomanda ceva?

mstef

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Pe strada Ronda este gradinita Arc-en-Ciel, primesc copii de la 2 ani. E drept ca e cam scumput, daca te intereseaza iti trimit PM.

_
iaca si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Michi, ti-am scris si pe PM, nu poti s-o mai dai la cresa daca a implinit 3 ani. Ori o duci la cresa, dar ducand-o acum, pierzi anul, ca nu incepe "educarea" de la inceput ca ceilallti copii, eu zic s-o mai lasi acasa pana la anu'.
In ce priveste bona, ca sa fii sigura ca nu introduci cine stie ce "element" in casa, poti merge pe recomandari ale membrelor acestui forum, am vazut ca se practica. Asa poti fi sigura ca nu fura sau mai stiu eu ce, dupa care vei vedea daca se potriveste ca si temperament cu fetita ta.
Dar, nu ezita sa cauti deja variante de gradintite, am inteles ca la o gradinita buna si cautata, se fac inscrieri f devreme, din aprilie, mai. Deci mergi si convinge-te cu ochii tai ce fel de personal si dotari exista in cele pe care le preferi.
Pupici si bafta !

Ana

Annablue si Adita 1.11.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ma bag si eu ca sunt cam interesdata de subiect...pentru un copilas de 1 an si jumateate spre 2 asa....se gasesc in zona Foisor-Mosilor crese? SI cam la ce scoruri? Pliiiz, hielp!

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu cel bun si blind si dulce si frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu am dus-o pe Silvia la cresa incepand cu luna februarie (anul trecut) si mi-au primit-o fara probleme si a fost absolut OK. Eu zic ca daca gasesti cresa in cartier sa mergi sa intrebi, poate ti-o primeste si avand deja 3 ani. La cresa noastra sunt multi copii (toata grupa mare) peste 3 ani.

Mergi la inceput