Tudor-debut

Tudor-debut | Autor: LYADA

Link direct la acest mesaj

Aseara in timpul operatiunii de punere de pampers pentru noapte, in timpul careia vorbim ca sa distragem atentia de la putza (de care se trage in disperare cand se poate dar nu intotdeauna reusim, subiectul e fascinant.

Tudor (3 ani si 2 luni): Am putza stramba? (asa ii spune bona in gluma, nu comentez acum gluma, personal nu ma incanta)
Mami: Nu mami, ai putza dreapta. Las-o in pace nu mai trage de ea. Intervine si mamaia: Tudor, las-o ca se rupe!
Tudor (tragandu-se de ea in continuare: Nu e stramba? vroia sa fie sigur
Mami: Nu. Las-o, de ce tragi de ea? (ca nu-mi placea nici treaba cu se rupe)
Tudor: Vreau s-o scot
Mami (incercand sa-si ascunda rasul): Sa scoti ce?!
Tudor (hotarat ca are dreptate si pipaindu-si in disperare putza): Sa scot, are ceva inauntru. Vrei sa vezi?! Pune mana!!

Sper sa va placa si poate imi dati si un raspuns, ca Tudor e un mic mare om de stiinta, cat timp putza va avea ceva inauntru va voi sa stie si ce.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Initial creeata de LYADA
Tudor: Vreau s-o scot
Mami (incercand sa-si ascunda rasul): Sa scoti ce?!
Tudor (hotarat ca are dreptate si pipaindu-si in disperare putza): Sa scot, are ceva inauntru. Vrei sa vezi?! Pune mana!!

Sper sa va placa si poate imi dati si un raspuns, ca Tudor e un mic mare om de stiinta, cat timp putza va avea ceva inauntru va voi sa stie si ce.

Bianca

!

Baiat inspirat - deja a aflat ca trebuie sa puna fetele sa-l traga... !!!

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Bianca, lasa copilul in pace. Cu puta cu tot! Ignora-l cu desavirsire, cica asta-i virsta, asa se trag toti de puta si se pipaie si se mira si pe urma vor sa afle ce-i cu fetele si cu baietii si asa mai departe.
Daca s-ar trage de un deget sau i s-ar spune ce e strimb, sau ca se poate rupe te-ai mai enerva? Nu cred. Trateaza si puta ca pe ceva pur natural. Explica-i ca e sensibila, mai sensibila decit alte zone ale corpului si ca ii poate face rau. Cum? Pai sa-l intrebe pe tati, ca tu n-ai! Si pe urma ignora-l.
Cit despre ce-i inauntru? Pai e chiar puta. Care, asa cum spuneam, e asa de sensibila incit are nevoie de o hainita cu gluga. Si sta mereu cu hainita, acuma, cit e mica, o sa dea hainita jos cind mai cresteti, si tu si puta. Cind? Pai... cam cind ajungi tu cu capul in dreptul... Si stabileste o limita rezonabila, pe la un metru si douazeci si de cite ori isi aminteste da-i cu crescutul si cu aminatul discutiei.
La noi lucrurile au fost relativ simple, a facut baie dintotdeauna cu tati si cind a vrut sa stie ce si cum pe dinauntru si pe dinafara i-a explicat tati, printre bule de sapun. Asa ca, la noi, discutiile despre puta suna ca si cele despre urechi sau degetul mare de la picior. De putin timp, am inceput sa-i explic ca e o parte a corpului mai speciala, ca daca altcineva in afara de familia imediat apropiata incearca sa se uite la puta sau sa puna mina el trebuie sa urle, (de altfel, trebuie sa urle si daca un necunoscut pune mina pe el si da sa-i faca rau!)
In principiu, singurul lucru care la noi deosebeste puta de o alta parte a corpului, oricare alta, este ca trebuie sa-i dam gluga jos cind o spalam ca singura nu poate. (inca! :) Si pe cind o putea si singura zau ca n-o sa mai fie problema mea! )
Cu drag,
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Multumesc Simona! Contam pe imaginatia ta!

Mergi la inceput