Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ancuta, multumesc scumpa Am corectat la now, am scris not, ma grabeam si nu am mai verificat. Cat despre learnt, este corect. Learn are doua seturi de forme pt past simple si past participle, sunt corecte ambele forme learnt/learned (sunt porofica de engleza)

--------------------

Andra
Noi
Pufi
Actele lui Liviu Ungureanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

sa stii ca dupa ce am scris......am stat si m-am uitat......si m-am gandit la "learn", ca imi parea corect

referitor la now.....stiu ca a fost de typing

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Am vorbit din nou cu Ana, maine face traducerile si poimaine trimite actele plus scrisoarea scrisa de mine in engleza la adresa data de Anca.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Fetelor dragi, trebuie sa ma mai ajutati cu ceva, am sa scriu in seara asta o scrisoare pe care sa o trimitem prin email pt ajutor la persoane cu bani (fotbalisti, mnelisti, firme mari) si din nou la televiziuni dar daca trimit doar eu doar un email nu va fi bagat in seama de aceea sper sa vreti cat mai multe sa va dau scrisoarea sa o trimitei si voi, va dau si adresele de e-mail unde sa trimitem , voi numai sa dati copy, paste si apoi send.
Ma ajutati?
Daca da, va rog prin pm adresele voastre de e-mail ca sa stiu unde sa va trimit scrisoarea plus adresele unde sa o trimiteti.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Dragele mele,

Am vorbit si eu cu Ana la telefon si i-am dat nr de telefon al Danei, sora lui Stefanita (vezi cazul Stefanita are dreptul la viata) care si ei cauta o clinica pt a face interventia chirurgicala (este vorba de transplant de maduva, in cazul lui) si care au reusit sa rezolve cam tot la Ministerul Sanatatii, adica acestia asteapta doar sa afle care e clinica care-i poate ajuta ca sa le aprobe dosarul si, se pare ca 70% din bani. Ana stia ca sunt multe cazuri acolo, am rugat-o sa se intereseze doar daca Dana si Stefanita au avut un ajutor special si care a fost acela.
In rest... multa speranta si pupi al toti inimosii (inimoaselor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

In Austria situatia sta cam asa:
Un eco doppler costa cam 100 euro, analizele in jur de cateva sute de euro(au spus cam 2-3), spitalizare fara medicamentatie 430 euro/zi, cu medicamentatie 650 euro/zi.Nu sunt admisi insotitori, trebuie facuta programare din timp si se da un termen.
Nu recunosc analizele facute in Romania(cica nu sunt aparate atat de sofisticate), de-abia dupa investigatiile de-aici se pot pronunta asupra costului operatiei).Mi-au explicat ca daca e nevoie de tranplant de ficat trebuie trecut pe lista de asteptare...etc(a spus si Ancutzelu procedura).

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Dragele mele,

Informatii de ultima ora:

Ancutzelu a gasit mai multe clinici care sunt dispuse sa ii verifice actele, fara sa fie nevoie sa fie el in persoana, asadar Ana va trimite maine mai multe seturi de documente catre Germania. Cea mai buna veste este ca una din clinicile la care a vb Anca, la Halle in Germania de Est a spus ca pretul este undeva la 7.000euro, ceea ce ar fi super. Chiar si 10 mii, sau chiar 15 indraznesc sa spun ca ar fi bine, fatza de 40 cum i s-a spus Anei.

Asadar asteptam acum sa vedem ce se intampla in urma trimiterii documentelor catre aceste clinici din Germania.

Gabriela, esti o scumpa dar costurile par destul de mari. Propun insa sa ramana ca varianta dar asteptam sa comparam costurile.
Daca ar accepta clinica din Halle la pretul ala iti dai seama ca probabil Liviu va merge acolo.

Multumiri fetelor scumpe pt tot ce faceti, nu e deloc usor

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Ancuta06 am primit acuma banutii

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Da Doamne sa fie bine!!
Haideti sa ne imobilizam si sa mai strangem ceva banuti, ca sa nu pierdem timpul!

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Motanik, ma bucur ca i-ai primit. Pe masura ce vor evolua lucrurile, voi mai trimite.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput