spermograma -dr. Matei

spermograma -dr. Matei | Autor: Stepha

Link direct la acest mesaj

Buna!
Doctorul meu (dr. Tutunaru) i-a recomandat sotului meu sa faca o spermograma la dna. dr. Matei si ne-a dat cartea ei de vizita. Spre rusinea mea, am pierdut-o. Stie cineva datele ei de contact (cabinet, nr tel, ceva)?
Mersi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

vezi ca ti-am trimis un pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

si mie mi-a recomandat dr.Tutunaru sa merg (adica sotul) la ea. Si am vazut discutii pe forum legat de acest subiect. Foarte multe persoane o recomanda pe d-na doctor in detrimentul celor de la Giulesti (unde a facut sotul meu analiza) sau cei de la Medsana.oare e chiar asa de buna sau are substante si instrumente mai bune. eu nu prea imi mai pot convinge sotul sa mearga acolo. Spune ca si-a facut deja analiza si a iesit buna. Dar Tutunaru ne-a trimis acolo chiar daca analiza era buna. Care sa fie motivul? Voi stiti ceva mai mult? cum sa-mi conving consortul? Cu amenintari si reprosuri nu prea a tinut...a zis ca ii rusine si sa merg cu el daca vreau musai...numai ca eu sunt la servici si nu prea pot sa fug asa cand vreau eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Draga Aliana, si eu trebuie sa merg la d-na dr. Matei. Din cate am aflat, lucreaza cu medicii italieni(care, cica , sunt cei mai buni pe probleme de infertilitate).Vezi, poate argumentul asta tine la sotul tau.
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca spune:

Alina si sotul meu a mers la d-na dr Matei;
In primul rand vreu sa-ti spun ca face o analiza f f completa a spermei, si crede-ma ca sotul meu a facut vreo 4-5 pana acum;analizeaza f multe cauze, indici...etc. Am primit un format A4 scris si pe fata si pe dos;
Eu zic sa se duca; e f simplu; recolteaza acolo si rezultatul il da pe loc, ma rog asteapta ceva.
Si in plus D-na dr Matei este f f de treaba...doar e din gasca dr Tutunaru

te pup
ANCA

Mergi la inceput

ati avut dreptate fetelor. Am reusit sa-mi conving sotul. Analiza a iesit buna. Intr-adevar este foarte completa. O recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mit spune:

buna ziua!
vreau si eu telefon si adresa daca sa poate
multumesc

Mergi la inceput

Mit, ti-am trimis 2 mesaje pe PM.Sper sa iti fie de folos.pupici

Mergi la inceput