Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

HENA - pneumonia la copii atat de mici este deobicei "luata" de oriunde, din pacate. De la oamenii care se apropie de el ca sa-l admire sau care iti intra in casa si fara sa-si schimbe hainele purtate afara incep sa se joace cu el. Mie dr. mi s-a parut ca exagereaza cand m-a sfatuit sa ne punem masca la gura si sa nu intram la fata cu hainele de afara. Pe ceilalti, care veneau la noi, nu ii lasam in camera copilului. Il scoteam eu putin si gata. Ori, daca ai fost cu el in aglomeratie... Este anotimpul racelii, al virozelor. Sunt multi care desi nu au simptomele, sunt purtatori sau sunt in asa-zisa perioada de convalescenta. Cand lor le-a trecut, dar inca pot imbolnavii. Asa ca cine stie de unde a luat-o. Bine ca ai chemat medicul repede si nu ai lasat sa se complice prea tare. Si asa cred ca-ti este greu. Multa rabdare tie si sanatate puiului tau, cat mai repede!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
azi nu prea mi-a mers netul, mergea doar pe yahoo si nu am putut intra pe DC.
abia acum am reusit sa vad pozele celor care ati postat poze noi, sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi si cumintei.
noi astazi am sarbatorit doua evenimente, ruxy a implinit 2 luni si alex valentin...sf valentin, i-am cadorisit pe amandoi si au fost super fericiti si multumiti...si noi pe langa ei, cand ii vedeam bucurosi.
ruxi s-a comportat super bine dupa vaccin, nu a avut febra, era putin caldutza...dar asa o idee...nici nu m-am obosit sa-i pun termometrul fiindca mama si sotzul meu mi-au zis ca mi se pare mie ca este la fel ca de obicei...a dormit linistita la fel ca de obicei.
hena, multa sanatate bb-eului...aveti grija de voi.
eu inca nu am scos-o pe ruxi in magazine sau alte chestii si nici nu am de gand tot din cauza asta ca sa nu se imbolnaveasca...dar la mine are cine sa stea cu ea acasa cand plec...de-aia nu-mi fac probleme.
cristina si noi tot acasa facem botezul, pe 5 martie, si eu sutnacum in dilema nu stiu exact ce cadou sa le iau nashilor...prima data la alex le-am cumparat o iconitza din argint, fff frumoasa, am sfintit-o la biserica...dar acum...zau ca nu stiu ce sa le iau....am adus de la praga niste seturi de cristale, oare merge sa le dau asa ceva???

fetelor, are ceva ca pe 5 martie este sambata mortilor? nu se face botez? atunci de ce nu mi-a zis preotul nimic...sper sa nu fie nimic fiindca deja am anuntzat pe toata lumea.
va pup , noapte buna si linistita...aveti grija de voi si de bbei

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Hena, nu te speria, Mihnea se va face bine in curand si toata sperietura o sa ia sfarsit. Miria Cristina are dreptate, e posibil ca dr, sa fi venit mai devreme ca boala sa se instaleze complet. O sa ii dai medicamentul si il vei face bine. Nu e cazul sa te invinuiesti, s-a intamplat.

Multa sanatate micutzuui si numai bine.

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Ioana du eu am alaptat 3 saptamini si mi-au venit "rusii" dupa 2 luni de la nastere.
Onitza ce haioasa a fost nasta ta!Pai s-o vezi pe-a mea daca s-o intimpla la fel!Uita de tot si de toate.A uitat ea la nunta ca-si ridica fustele in sus si o vedea toata lumea asa ca .....
Hena nu te mai framinta atita ca nu tu esti vinovata ca Mihnea a facut pneumonie.Se mai intimpla dar nu te invinovatii!Bbii sint mai sensibili acum ca sint micuti.
Miria_cristina noi ne-am gindit sa le luam nasilor cadou,ceva pt casa lor.Pai vezi si tu ca la Sara Blu au multe chestii(set de cescute pt cafea+cafetira,pahare,etc-acolo ai ce sa alegi daca te duci).Noi inca nu ne-am hotarit caci mai avem timp pina la botez in iunie.
Ad_rianna si Eric maninca tot cam asa 120 ml la un biberon.Ieri i-am scimbat laptele si vad ca acum "basculeaza" mai mult:130-140 ml
Fetelor Eric al meu are citeodata niste crize de plins ca nu stiu ce sa-i mai fac.Astazi mi-a zis mama sa ma uit la gingii ca poate cine stie ii dau dintii si noi nu stim.Am vazut ca are gingiile de jos umflate si se vede ceva alb asa.Oare sa-i dea dintisorii acum?Mama mi-a zis ca fratelui meu au inceput sa-i dea dintii la 4 luni.Eric face 3 luni simbata.A si de 2 seri face kk de doua ori pe zi,dar al doilea este un dop,doar atit.Sa fi fost constipat?Ca dopul asta e tare.Nu mai inteleg!Ma duc sa mai fac putin .Pupici la toate si la toti bb!

Mergi la inceput

Da-mi ziceti si unde e SaraBlu? ca eu sunt mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Multumesc mult ROSERB pentru raspunsuri. Chiar imi faceam deja probleme pt. Tudor ca nu-si ridica capul. Asa sta si el pe o parte si cand nu mai poate sau se plictiseste incepe sa planga. Cam 6 mese au ei pe zi, dar sunt mai micuti, abia au depasit 5 kg. Adevarul e ca eu nu i-am fortat niciodata, cat au vrut atat au mancat

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Monica-elisabet - botezul se poate face,din ce stiu eu, in orice zi. Dar cand anul are atat de multe zile, nu e pacat sa-l potezi,intr-una cand preotul sfinteste colivele?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ela2001

Ad_rianna si eu am avut aceeasi problema cu Diana.Nu mai vroia sa-si ridica capul cind o puneam pe burtica;se lenevise. Dar am continuat s-o pun pe burta si ii ridicam eu capul ca sa-i arat cum sa faca,o puneam pe spate si o ridicam de minutze. Si uite asa a inceput din nou sa-si ridice capul. Persevereaza.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

PUPICI ! Chiar asa am facut dar m-am oprit ca am zis sa nu care cumva sa-i fac ceva la gat

pozele noastre

Mergi la inceput

HENA insanatosire grabnica lui Mihnea. Imi pare rau ca ai probleme cu el si mai ales ca el saracutzul sufera dar o sa se faca bine si cu ajutorul tau: nu mai fi trista nu ai gresit cu nimic. Dimpotriva, faptul ca ai fost atat de atenta si ai chemat repede medicul sigur i-a fost de mare ajutor

MONICA sa-ti traiasca copiii sa fie sanatosi si sa aiba o viata fericita. I-am vazut in poze, sunt niste scumpi

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Cristina SaraBlu este in Unirea, la magazinul Eva..ii puteti lua un tablou daca sunt pasionati de arta, e o galerie buna pe Magheru(galeriile Orizont) parca se numesc.

Monica setul de la Praga cred ca e f. misto pentru un cadou nasilor.Si noi tot la praga vom merge pentru cadou.Nu ti-e dor de acel oras? ca am inteles ca acolo ati stat....noi suntem topiti dupa el, de abia astept primavara sa facem o escapada

Felis ce freza..ha-ha

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput