Azoospermie + alte probleme

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seb spune:

Thabitha,nu stiu daca te pot ajuta foarte mult pt. ca noi suntem din Iasi. Dar iti spun totusi: sotul meu a mers la un medic endocrinolog care i-a dat trimitere la Chirurgie la Spitalul Militar di Iasi la dr.Vaida. Biopsia este exact ca o operatie de apendicita, se face internare, anestezie in coloana dupa care se face o incizie in testicol si se extrage putin tesut. Apoi se coase si gata. Trebuie sa-ti spun ca sotul meu a suferit foarte mult in urma anesteziei in coloana(greturi, ameteli, nici nu se putea da jos din pat) pt. ca s-a miscat dupa operatie asa ca te sfatuiesc sa ai grija cu sotul tau. Rezultatul il iei dupa o saptamana. Cam asa s-a desfasurat punctia testiculara in cazul nostru, dar oricum bine ca a trecut, pt. ca stii si tu cum e: barbatii sunt mai putin rezistenti decat noi.

Sa nu ne pierdem speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

draga tabitha,

doctorita de la fundeni la care am fost noi inainte de a face biopsia vrea sa vada niste analize
pentru biopsie sotul meu a stat internat 2 zile
iar de costat ne-a costat cateva milioane
peste 2 nu stiu sa iti spun exact
daca te intereseaza iti pot da numarul de telefon al doctoritei si iei legatura cu ea si atunci o sa iti ceara mai multe detalii si vedeti daca va puneti de acord

pt. raluca - te rog daca imi poti spune si mie rezultatul sotului tau la biopsie

cu drag carmen

Mergi la inceput

- acesta este rezultatul biopsiei noastre
raluca de ce trebuie sa mergeti la endocrinolog el va trimis la biopsie?

cu drag carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Draga Carmen,

Chiar te rog sa imi dai niste date de contact de la dr. ta. Poate reusesc sa vorbesc cu ea si sa ma clarific. Mai stii exact ce analize a trebuit sa faca sotul tau inainte de biopsie? (noi avem deja o serie de analize facute)

Merci mult. Voi ce v-ati hotarat sa faceti in continuare?

Bafta multa si sa speram.

Tabitha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

E bine sa faci echo si in ziua a 9 a si in ziua a 11 a pentru a se vedea evolutia altfel o singura echo nu e relevanta.
Parerea mea si asa se da si la investigatiile pentru FIV (si nu numai) in Romania.

Luli

Mergi la inceput

Merci mult. Ramane sa-mi numar banisorii din protofel, sa vad daca imi permit "luxul" asta. Stiu, glumesc desigur, sunt constienta ca ar trebui sa le fac: dar daca dr. nu mi-a cerut-o?

Poate le fac totusi si inca trag sa fac si biopsia aici.

Pupici la toate

Cu speranta, Tabitha

Mergi la inceput

pt. tabitha
spermograma - bineinteles
anticorpiantispermatici
ecografie testiculara
spermocultura

daca mai e ceva iti spun acum nu imi mai vine nimic in minte

dr. ZOGAS VANGHELITA 0740005633

vedeti ce analize aveti voi, daca nu aveti din cele de mai sus facetile doar la sfatul unui medic (parerea mea) probabil se fac si in functie de spermograma

noi inca nu stim ce vom face ne mai gandim,

cu drag carmen

Mergi la inceput

Draga Carmen,

Cum s-a simtit sotul tau dupa biopsie? A fost totul in regula?
Analizele le-ati facut in Bucuresti? Ma gandesc ca poate gasesc si eu pe aici (Piatra Neamt) vreo clinica unde le-as putea face. Din ce mi-ai scris tu, el a facut doar spermograma (de 2 ori). In afara de asta a facut o analiza completa a sangelui, hepatita B, hepatita C, RPR, VDRL si HIV (pe care mi le-a cerut oricum si dr. de la Giulesti, azi).

Salutari si iti doresc tot binele din lume.

Cu speranta, Tabitha

Mergi la inceput

sotul meu s-a simtit bine as spune eu cel mai tare la deranjat faptul ca a stat ce perfuzie pana a doua zi
in rest a fost destul de agitat pt ca nu a mai fost in spital nici o data
a avut anestezie partiala (adica isi simtea doar mainile si capul)
cateva zile dupa accea l-au durut picioarele foarte tare (din cauza anasteziei)si a avut o stare de agitatie
eu cred ca e ceva nornal sa te mai doara cate ceva pt ca e o operatie totusi

in afara de spermograma si anticorpiantispermatici (analize facute la clinici particulare) restul le-am facut la fundeni

ca si analize a mai avut testosteron total si FSH (hormon foliculostimulant)

eu sincer nu cred ca iti trebuiesc analizele sangelui pt ca daca nu se produc spermatozoizi degeaba ai analizele sangelui

eu te sfatuiesc sa nu te apuci tu sa faci niste analize - pt ca te vor costa ceva - decat la sfatul medicului
poate uni medici nu iti vor cere analizele pe care ti le-am spus eu si atunci te trezesti ca ai dat bani degeaba
apropo cat te-a costat o sprmograma (din curiozitate te intreb) noi am platit 450.000

la giulesti cu cine ai luat legatura? si ce te-a sfatuit?

carmen

Mergi la inceput

Draga Carmen,

Analizele pe care le-a facut deja au fost facute la cererea medicului din Turcia.

La Giulesti am dat din intamplare la telefon peste dna dr. Cocei. M-a sfatuit sa merg la spital intr-o dimineata la o consultatie, sa vada ce analize am facut pana acum si mai apoi ne va spune ce sa facem. Iti imaginezi ca telefonic nimeni nu are cum sa te sfatuiasca ceva clar.

La noi in oras am facut spermograma cu 2 sau 300.000 lei, nu mai retin exact. (parca erau totusi 300.000 lei).

M-ai intrebat o data de leucocitele din spermograma: la spermograma din mai au iesit frecvente leucocite izolate si grupate iar in octombrie "frecvente leucocite'. Imi poti explica ce inseamna?

Multumesc

Cu speranta, Tabitha

Mergi la inceput