Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Cata, ia arunca tu o privire aici www.advancedfertility.com/day3fsh.htm" target="_blank">http://www.advancedfertility.com/day3fsh.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetele cu TPC negativ, uitati-va la subiectul cu laparoscopic. Am postat acolo un raspuns al dr. Tutunaru in legatura cu aceasta problema.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Roxee merci de site...cind aud ca si la 25 poti sa te trezesti fara "oua" ma mai linistesc...din pacate nu putem stii cite oua mai avem...eu atita sper...sa dea Dumnezeu sa avem oua cite trebuie ca sa facem ci noi botul rupt sin soare! Informatiile m-au ajutat, merci!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Anca m-am uitat la subiectul de la laparoscopie, sper sa mearga toate bine cu cu prietena mea care va face peste vreo 2 saptamini operatia asta cu Moisa....nu stiu daca ai mai fost intrebata, dar de ce nu ai facut laparoscopia cu Moisa ca vad ca face!Pupici si o zi buna...eu mai am putin si ma zvircolesc pe jos ...asa crampe am...uff...de la ce naiba or fi!!!???

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Cata, si eu . M-am lamurit si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup pe toate!
Eu nu am noutati, abia sunt in ziua 5 de la inseminare. Astept si iar astept.
Veronici, bafta astazi la inseminare. Asteptam vesti proaspete de la tine.
Ancuta, interesant raspunsul dr. T. Eu am TPC negativ dar varsta nu imi permite sa mai stau si sa astept sa vad daca pot obtine sarcina natural. Eu pe langa inseminari am incercat si natural (a doua zi dupa inseminare am prestat dupa indicatia dr.)
Cata nu te mai stresa cu FSH-ul. Stai calma si lasa outele in pace nu le mai face omleta. Sa ne ti la curent cu ce o sa spuna .
musete, abia peste cateva zile bune o sa stim daca exista inseminare cu succes.
bety, teo, deca, madalinaM, amely, aileene cate un dulce pentru fiecare
shylili pe unde esti? Nici o veste?

Cate un pentru toate fetele
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Merci Betica mult ptr informatii. Esti intr-adevar grozava. Pupici la toate
Fetele mele, mai urmeaza cineva tratamnetul cu napraznic? Am si eu o intrebare. Pastilele au acelasi efect ca si ceaiul? Am renuntat la ceai ptr. ca implica mult timp(iar eu la capitolul asta stau super prost)si ma durea si burtica de la el(dar tare, tare!).
Iau cate patru capsule/zi. O fi de ajuns? De la ele n-am nici un simptom, cel putin pana akum...
Pupici dulci la toate.
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Musete, in mod normal ar trebui sa aiba acelasi efect si pastilele de Napraznic. Da, si eu cand i-am dat sotului tot maximum de pastile i-am dat si nu s-a plins de reactii adverse.
Pupici si succes!
Carmen

Mergi la inceput