Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...m-am trezit cu chef...Betica...Liadi este fata de la endometru, exact cum a zis Liliana...care a luat si ea Maca...si ceai de napraznic..v-am mai zis eu cindva ca si eu iau Maca de o luna...si se pare ca ei i-a facut bine...pupici...Teo mi-as dori sa ne intilnim pe 1 Martie la cabinet...si eu vreau sa bifez coloposcopia si inca o data PAP...ca sa stau linistita...ma rog pentru tine sa-ti iasa bine HSG si trompele sa fie permeabile..probabil ca pe la 11 sau 11:30 o sa intri propriu zis la analiza...cum o sa-ti spuna rezultatul cam in 30 de minute..cind poti sa ne scri...da? Liliana ia deschide si tu sezonul de printre noi....ceva semne ai? Va pup pe toate si va doresc o zi minunata ca voi....

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

MRL, sparge tu gheata la inseminarile astea. De mult timp nu am mai auzit de o inseminare incununata de succes.

Bafta tuturor!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

'Neata frumusetilor!
Azi am o zi plina, poate pe seara va voi vizita iar. O sa mai intru si pe endometru, sa vad ce se mai scrie pe acolo. De fapt am citit, dar nu am retinut toate fetele.
Va pe toate-toate.
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup pe toate!
Pe 4 martie o sa fac 14 zile de la inseminare. Data trecuta mi-a venit CM dupa 15-16 zile de la inseminare, asa ca am sa incerc sa astept. Poate ca primul test o sa il fac pe 6 martie. Daca o sa am semnale de ceva in neregula am sa fac testul mai devreme. Dar o sa ma consult si cu voi.
Imi doresc asa de mult sa sparg odata gheata de nici nu va inchipuiti. Mi-am dat deja comanda de un picamar. Momentan am senzatie de foame asociata cu greata dimineata. Nu ma iau dupa semnul asta ca l-am mai avut si inainte. De dimineata am avut o usoara durere de mijloc si am simtit niste intepaturi puternice central, ca niste junghiuri dar care au durat foarte putin. Am sa va tin la curent cu evolutia.
Tin pumnii pentru fetele care urmeaza sa faca analizele astazi si trimit cate un mare si dulce pentru fiecare dintre voi si astept vesti cat mai bune
LilianaM

Mergi la inceput

Bravo...Liliana...sa te ajut cu picamarul? Bafta si sper sa astepti mult si bine rusii si astia sa nu mai vina vreo 9 luni...Ai vazut, si Anca asteapta sa spargi gheata...toate asteptam...Eu sunt abia in a5-a zi dar simt o presiune jos...si niste sageti...nu cred ca am racit..dar sper sa imi treaca repede...beau ceaiul de cretisoara si ma pregatesc sa iau pastilele de napraznic...
Mai are cineva in plan vreo vizita la cabinet pe 1 Martie, in afara de Teo...pe care sper sa o vad acolo? M-am programa deja pentru 17:30...am sunat, dar rezultatul la progesteron nu a venit inca...

Mergi la inceput

Inca o chestie...vad ca pantalonii imi vin strimti in dreptul burtii...cintarul nu arata ca m-am ingrasat si totusi nu pricep care ar fi cauza..am impresia ca burta este mai mare dar daca nu sunt sunculitele care o fi treaba???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna fetele !
Va pe toate!
Liliana , dupa cum am mai scris, eu incep monitorizarea abia incepand de luna urmatoare, luna asta am stat pe "tusa" la indicatia medicului, a fost primul CM dupa chiuretaj.De-abia astept, ca m-am cam plictisit sa bijbai asa...
Teo, tin pumnii...de-acum esti gata, ai scapat de HSG...

Mergi la inceput

Fetelor eu intru nitel pe chat...daca vreti sa vorbim va astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Deci, martie va fi luna surprizelor!
Cata - cred ca de la maca si ceaiuri ti se trage...Nu ai si pofta de mancare mai mare?
Eu maca nu iau, dar beau ceai de cretisoara, iau vitamina E si acid folic (sunt fata ascultatoare - Livia ) si pot spune ca as manca de as sparge, dar, stau cuminte in banca mea.
Va pe toate-toate, Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Salut, mi-a luat cam mult sa va citesc !!!!!!!!!! Mai dar scrieti nu va incurcati....
Eu merg maine la inseminare la spital. Aveam in ziua 12 pe ovulatie naturala un folicul de 18 mm si un endom.de 6-7 mm. Asta nu e cam mic?
Dr.de la echo mi-a spus ca trebuie sa iau progesteron NEAPARAT dupa inseminare,pt.ca e endometrul mic si de-aia nu se prinde !!!
Voi ce spuneti?
Va pup pe toate si va tin pumnii!
Lili,te urmez si dupa mine se pare ca vine fugutza Cata.
Pupici,macar la una sa se lase cu ochi!!

Mergi la inceput