Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxee spune:
Da, Cata, free membership-ul de 30 de zile pe fertility friend mi l-am "papat" anul trecut prin iunie, nu mai pot sa ma inregistrez inca o data, cel putin nu de la "adresa" asta.
Si totusi, acum vreo 10 minute am simtit disconfortul acela (un soi de intepatura) in partea dreapta.... o fi, n-o fi...
Carmen draguta
, bine ca te-am auzit, mi-era dor de "vocea" ta...
Despre tine, draga Liliana, numai cuvinte de lauda...auzi tu, cata rabdare sa ne scrii din fir-a-par cum s-a petrecut totul. Multam', nu se stie, probabil ca voi face si eu asa ceva vreodata, si e bine de stiut...
utocatalina spune:
Roxee nu mai stiu cum e treaba cu free de 30 de zile...ca eu sunt la al 4-lea chart pe fertility si nu platesc nimic...stiu ca intial iti spune ca doar pentru 1 luna iti da grafic...dar nu stiu ce comanda i-am dat si merg inainte fara sa platesc...m-a invatat Ale la momentul respectiv dar nu mai stiu sa-ti zic...poate ii poti da un pm lui Ale sa te ajute...eu ma inteleg bine cu fertility si parca e mai usor de folosit...pupici...![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
MRL spune:
Cata, intr-adevar tratamentul homeopat a dat rezultate in cazul nostru. Abia astept sa ajungi la monitorizare si sa te apuci de treaba. Cand o sa fi in perioada propice eu o sa aflu daca am reusit sau nu.
Roxee, am vrut sa scriu cat mai amanuntit pentru ca fetele sa afle cat mai multe amanunte. Poate ca sunt de folos cuiva. Tu nu poti sa faci monitorizare ca sa stai mai linistita si sa sti cum stai cu endometru si cu foliculii? Eu am renuntat la temperatura pentru ca mi se parea cam stresant. Am renuntat si la testele de ovulatie pentru ca aveam impresia ca nu aflu exact cand o sa aiba loc ovulatia. Monitorizarea este sfanta pentru mine, important este sa ai si dr. bun care sa te indrume bine.
deca, spor la treaba si sa ne dai vestea buna.
Eu acum ma simt bine, nu ma mai doare nimic. Azi am reusit sa dorm la pranz si mai am cateodata cand ma ridic brusc usoare ameteli. Eu banuiesc ca le am de la pastiluta pe care o iau.
Pupici dulci la fete
LilianaM
utocatalina spune:
Fetelor am intrat sa va spun ca Liadi este gravida....si a luat si ea Maca de care v-am scris si ceai de napraznic si uite ca i-a iesit testul pozitiv....sa-i dam bataie si cu Maca si cu ceaiurile ca trebuie sa reusim....Liliana si restul fetelor dragute am vorbit cu Moisa adineauri...ma duc marti pe 1 Martie...la eco ziua a12-a ( oricum o sa prestez mai repede...din ziua a 10-a)...ma duc pentru monitorizare, colposcopie ca vreau sa vad cum stau si cu rana de pe col...si poate PAP...desi am un papanicolau facut acum 6 luni....poate il mai fac o data pentru linistea mea...sa vad ce-mi zice pe 1....pina atunci imi iau temp...si urmaresc glera...ca nu se stie niciodata! Noapte buna!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
bety spune:
Am venit si eu pe seara...pas-pas sa vad noutati...
Cata - felicitari pentru Liadi - dar, cine este...Poate ai mai scris de ea si eu, aiurita cum sunt, nu am bagat de seama...
Teodora - mi-am adus aminte: maine este o zi imporatnta pentru tine: din cate imi aduc aminte, te duci sa faci HSG-ul. Ma voi gandi la tine cu drag si iti voi tine pumnii, sa fie bine si sa nu te doara nimic.
Sa-mi spui/sa ne spui cum a fost.
Va
si pe toate-toate, pe maine, Beatrice
thea_m spune:
Dragele mele! Eu nu pot sa va citesc si sa va scriu in week-end. Saptamana aceasta sunt dupa masa.
Da, Bety , maine fac HSG si frica de manevra am depasit-o, acum mi-e frica de rezultat. Sa va rugati maine pentru mine. M-a chemat la 9 si 30 min, probabil ca voi mai avea de asteptat pe coridoare. Sumbru mai e spitalul!
Liliana m-am gandit la tine si , dupa ceea ce ne-ai spus, prognosticul este bun. Sper, sper ca de data aceata sa fie bine. Te urmeaza Veronici se pare.
Cata poate ne intalnim pe 1 martie. Si eu vreau sa merg atunci sa-mi fac colposcopie si PAP, sa termin cu analizele.
Roxee in ca nu am inceput tratamentul Liviei pentru rana de pe col. Am inca analize invazive de facut si pe urma am sa incep.
Toate fetele dragi mie cate un pupic special pentru fiecare. Abia joi am sa va pot spune ce am facut si sa va citesc. Pana atunci aveti grija de voi si sa va gasesc tot atat de optimiste ca si pana acum
Teodora
MRL spune:
Teo, succes pentru maine. Sper ca totul sa fie bine cu analiza si sa nu stai prea mult pe holuri sa astepti. Am sa ma rog pentru tine ca totul sa decurga bine.
bety, liadi este o fata de pe forum care a scris la endometru.
Fetelor, am vazut ca s-a deschis sezonul la gravidute. Poate ne inscriem si noi pe listute.
Cate un
dulce pentru fiecare dintre fete si
noapte buna!
Liliana
INDY spune:
Bună dimineața fetelor!
MRL, felicitări pentru inseminare. Sperăm să se prindă de data aceasta. Când este termenul limită?
Se mai pregătește cineva de inseminare?
Vă pup pe toate...

si