Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera (6)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Danelutza spune:
Ninge, ninge, ninge, ninge, ninge
Fulgi de zapada pe case, pe strada
Ce bine-i iarna la noi...
Cam asta-i atmosfera in zona aceasta a Elvetziei. De dimineatza ninge linistit de-mi vine sa ies la saniutza, dar, cum saniutza n-am si nici situatzia nu-mi permite, am iesit doar la plimbare.
Aaaa, avetzi grija sa va distratzi la petrecerea femeilor si pentru mine, si eventual si sa dansatzi ca eu abia ma mai pot misca.
Pupici dulci si avetzi grija de voi si bebelushi, caci cu iarna care nu se mai da dusa, e mai bine sa va feritzi de raceli.
Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Danelutza spune:
M-am imbolnavit eu sau nu mai vad bine. Ieri am intrat pe forum si am citit ca s-a intors Lore, ca i-atzi urat bun venit, am scris si eu un mesaj dar mi-a dat eroare si mi-a blocat calculatorul. Intru si azi din nou sa va salut si observ ca au disparut toate mesajele care s-au scris dupa data de 3 martie. Ce s-a intimplat de fapt, nu cred ca am eu probleme cu ochii chiar atit de mari ?!
Lore, bine te-ai intors, itzi doresc insanatosire grabnica si ca sa te potzi distra bine la petrecerea femeilor, bea o cescutza cu vin fiert, eu asa procedam cind eram racita, dar acum nu-mi permite bebitza ca se imbata si dupa aia iar ma bate cu capul.
Itzi multzumesc inca o data pentru pachetzel, medicamentele au ajuns cu bine, totul e OK.
Si daca cumva s-o bloca iar computatorul asta al meu si n-oi putea scrie miine, va doresc la toate elvetziencele
LA MULTZI ANI ! de ziua noastra, bucurii si sa fim iubite.
Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
juliafin spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44446" target="_blank"> probleme ,Danelutza.
Va salut din mers,ca`s pe fuga!
pistachio spune:
buna,fetelor!astazi ma simt mai bine dar tot kaputt cu raceala asta!
la ce disco mergem?
v-am pupat
alex 1 anisor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/9aec
lorelei_19 spune:
Pai, Anita, mergem la le petit prince, c-am shi rezervat deja. Asha a vrut majoritatea, ca anu' trecut, ca tare fain a mai fost.
Azi am fost la restaurant si am vorbit cu sefu'. I-am spus cam ce-mi doresc eu si sper sa faca asha, daca nu, il taiem si-l bagam la meniu. Pe shef, of course.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Adela spune:
Hai sa traim cu ocazia zilei de azi.
La multi ani romancutelor.
(apropo azi e baba mea: si ningeeee )
Adela , mamica de Julia
syd spune:
www.kissfm.ro
Pentru fetele care scriu pe DC si sunt acasa,nu la birou,ascultazi in acelashi timp muzica si stirile romanesti.
pistachio spune:
la multi ani la toate mamicile!
La multi ani!
De ziua ta mamico
Iti dau inima mea
Ce cuprinde-n ea
Toata dragostea.
Si iti dau o sarutare
Fiindca ma-ngrijesti
Tot atat de mult
Cat stii sa iubesti.
poezia asta a scris-o o olteanca de-a mea pe oltenia si nu stiu de ce dar cand o vazui,plansai...!
ma emotiona...
va pup
alex 1 anisor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/9aec
juliafin spune:
www.felicitari.net/vizualizare_felicitare.php?id_felicitare=902&id_cat=21&id_subcat=110&j=1&k=1" target="_blank"> 8 martie fericit,fetelor!