Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Anita, cre ca asta ie, mijto gagiu, ha?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Syd adicatelea sa nu-mi fac probleme ca nu iese asha ushor ?! Pai dupa cum au nascut fumeile din familia mea, sigur imi vor ieshi ochii cit cepele, deci shanse sa o pierd prin casa nu prea am.
Iren mi-am facut bagajelul simbata, ca tot era sarbatoare si nu faceam nimic, adicatelea pentru mine e cam in fiecare zi sarbatoare.

Fetele sper sa ajunga invitatzia pentru mama mea, si daca ajunge pina vineri, simbata e si ea cu mine. Uraaaa, nu-mi va mai fi frica sa stau singura acasa.

Pupici si avetzi grija de shtrumfii cei mici.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Uraaaa , a ajuns plicul cu invitatzia pentru mamicutza mea, asha ca de simbata voi fi si cu ea.
De doua noptzi nu puteam dormi, eram foarte agitata, dar acum am plins de bucurie si m-am linistit.
Stitzi si voi cum e cu posta romana, te potzi astepta la orice. Anul trecut am trimis niste felicitari in tzara, si nici pina azi nu au ajuns.
Acum ca sintem iar pe prima pagina, adica n-o mai las pe Iren sa faca dezgropari, va doresc o zi buna si cu soare cum e in partea asta a Elvetziei si mai ales cum e in sufletul meu.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Danelutza, ai mai ca dureaza un pic durerile,daca ai noroc dar o data ce-l ai pe bb in brate uiti si de mama suferintelor.Bine ca vine mama ta,mai ai cu cine te sfatui. Si mie mi-ar fi placut s-o am langa mine..eram singura si nu mi-a fost frica. Dar singura cuc,barbatului ii era mai frica si nu mai dadea pe-acasa.

Mergi la inceput

Eu credeam ca numai al meu barbat tremura de frica.
Ii tot spun sa stea linga mine, dar el nu si nu. Ce pot sa-i fac, o sa stea sa vada fetitza si sa-i faca poze. Deja vad ca greseste camera, in loc sa mearga in dormitorul nostru, merge in camera fetitzei si se mai uita un pic sub plapumioara, dar deocamdata... nimic.
Dar si cind o sa apara... sper sa am laptic, abia astept sa-i dau sa manince

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Danielutza, iti tin pumnii cat pot de strans sa ai o nastere ushoara si o Isabella sanatoasa si mancacioasa si somnoroasa. Off, biata de tine, imi imaginez cum te simti pe caldurile astea cu burta mare. Pentru mine asta a fost una dintre cele mai mari probleme ale sarcinii. Da-ne de stire cand vine puiul pe lume, da un sms, ca sa stim si sa ne bucuram si noi alaturi de voi.
Fetelor, la mine miscarea e mai slaba, locuiesc de luni pana vineri in bern, si acolo n-am internet. da cu gandu', tot la voi. sper din toata inima sa ne intalnim duminica la iarba extrem de verde.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Multzumesc din suflet Lorelei pentru urari. Intr-adevar e cam greu cu burtoiul pe caldura asta, dar am noroc ca in casa e racoare si doar pina la prinz scot nasul din casa, in rest lucrez la un goblen ca altceva nu pot face.
Chiar cum va anuntz cind vine bebelusha, sa va zic greutatea, lungimea, culoarea adica blonda sau bruna ?! Cine imi trimite un numar de celular pe privat ca sa va pot da un SMS ?!

Pupici si ne mai auzim virtual pina pe 6 iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

buna,fetelor!danelutza,ti-am trimis nr mele pe privat daca vrei sa ma suni!
in sfarsit e frumos afara!ieri am fost la lac in zürich si erau 37 de grade!
danelutza,imi inchipui ca ti-e greu pe caldurile astea dar nu ma e mult si o sa-ti tii fetita in brate
va pup

alex 1 anisor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/9aec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Salutare fetelor
Intalneala- relatare :))
ce frumos a fost ieri si ce bine m-am simtit. Pentru o clipa am uitat unde ma aflu, aveam impresia ca sunt in Romania la gratar... si ma trezeam din visare cand ieseam din poienita noastra si auzeam Schwiizer-tüütsch-ul. :) Noroc ca toti pe care i-am cunoscut/revazut ieri la intalnirea erau tare simpatici si deschisi. MAI VREAAAU!
Am reusit s-o cunosc mai bine pe anita (si pe alex care e un dulcel si sprinten nevoie mare). La 12 martie nu am schimbat prea multe vorbe...
iren> as fi vrut sa mai stati.... nu apucasem sa ma joc indeajuns cu Julia fumoasa si Bogdanel super-cumintel.
ana> Nici noi doua nu ne-am vazut de mooolt. Pe Malina cred ca o faci top model. S-a mai inaltat si e frumoasa foc.

Cine are poze de la intalneala de ieri le vreau si eeeuuuu, plizzzz.

Si acum sa trecem la lucruri serioase : danelutza nastere usoara iti doresc si o bebelusa sanatoasa si mancacioasa.

va pup,

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Anita multzumesc pentru mesaj.
Adela multzumesc pentru urari.

Multzumesc din suflet fetelor si ca sa va spun de ce am raspuns asha telegrafic, uraaaaa, a venit simbata mama.
Stiri de la medic: bebelusha sta tot in pozitzie podalica, are 2.900 grame si 48 cm. Duminica la ora 15.00 ma internez iar luni, 6 iunie o scoatem pe Isabella din cutiutza.
Uraaaaaaaaaaaaaa, mai am o saptamina si voi intra in rindul vostru al mamicilor.
Va pupici si daca mai am timp, va mai scriu.

Pupici la toate si mai ales la bebelushi.

Mergi la inceput