Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera (6)
Raspunsuri - Pagina 10
Danelutza spune:
Buna fetelor, n-am rezolvat inca cu invitatzia pentru ca nu stiu exact data cind va veni mama. Am fost astazi la control, bebelusha a crescut, are 1.700 grame si circa 42 cm. Totul e bine, sarcina decurge normal, dar bebelusha sta in picioare, iar daca pina pe 9 mai nu se intoarce cu capushorul in jos, imi vor spune data pentru cezariana si abia atunci voi sti exact cind sa fac invitatzia pentru mama. Am intrebat doctorul, daca bebitza are timp sa se intoarca cu capushorul in jos, el mi-a spus ca da, dar... nu are spatziu. Important pentru noi e ca e sanatoasa, cum va veni pe lume nu conteaza, abia astept s-o tzin in bratze.
Sanatate fetelor si o saptamina buna.
Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
iren spune:
Sal, duamnelor!
Mira, aproximativ, multzam de intrebare, doar Julia e mai rau, nu poate respira si-i curg mucii, da e la fel de activa.
Dane, ma bucur ca totul e bine si bebe e sanatos, aveti grija de voi.
Vreau sa vina varaaaa!!!!!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
miraklucker spune:
Danelutza nu-ti fa griji se poate intoarce oricand. La fel a patit si prietena mea s-a intors de la o saptamana la alta si foarte aproape de termen, dar pana la urma a trebuit totusi sa faca cezariana pentru ca era prea mare. Nu conteaza si eu i-am nascut pe amandoi cu cezariana, asa a fost sa fie nu ca as fi vrut. La primul a 5 zi eram deja acasa, la fetita a trebuit sa stau ceva mai mult, 10 zile, dar nu din cauza cezarienei ci pentru ca s-a nascut prematur
Va pup
http://pg.photos.yahoo.com/miraklucker/my_photos
Danelutza spune:
Iren ai grija de bebelushi, pregateste-te ca acushica te bombardez cu intrebari despre bebei.
Miraklucker nu-mi fac probleme mari, atit timp cit bebelusha se dezvolta normal, stau linistita. Dar cine stie, e posibil chiar daca se intoarce, sa-mi faca cezariana, la 38 de ani ai mei si la prima nastere, cine stie.
Apropo' fetelor, cred ca sint obsedata, bebelusha nu m-a lasat azi sa fac nimic, se invirtea in burtica mama-mama, iar la prinz cind stateam la masa, s-a intarit burta si... am simtzit capushorul mai la dreapta fatza de ieri, am plins de fericire ca simt ca vrea sa se intoarca, lupta saracutza sa se aseze in pozitzia de nastere.
Va pupicesc si va mai povestesc cum decurg treburile in burtica.
Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
helbi spune:
Fetele, vin si eu cu o pbmuta la voi. Am o amica din pakistan, medicinista, care din mai va incepe o practica de 8 luni in Zurich. E in cautare de o locuinta. Am inteles ca a gasit ceva de 10 mp cu 450 euro pe luna, dar e enorm:-( Mai ales ca ea va lua cam 900 pe luna si din astia trebuia sa-si plateasca tot.........
Voi stiti ceva ziare, site-uri etc unde s-ar putea informa? Deci, e vorba de Zurich.
Merci mult si o seara buna!
BIANCA
pistachio spune:
bine v-am gasit,fetelor!am ajuns si noi duminica seara inapoi,acasa...
acasa,in romania a fost super,bineinteles!am avut o vreme super(in 2 saptamani cat am stat n-a plouat decat de vreo 2 ori) si am stat numai pe-afara,spre fericirea lui alex care alerga si se juca in nisip prin curte tot timpul!
cand am plecat din otopeni erau 26 de grade iar cand am ajuns aici am avut un soc erau doar 6 grade!!!!
nasoala vreme aici!sper sa se incalzeasca curand!
va pup
alex 1 anisor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/9aec
miraklucker spune:
Anita bine ai revenit!!
si eu am inceput sa numar zilele pana in 14 mai cand o sa plecam.
Cand ajungi pe aici suna-ma sa ne intalnim. Sper sa se faca vreme frumoasa sa iesim la lac.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
pistachio spune:
mira,bine te-am gasit!maine venim acolo asa ca sambata te sun,ok?te pup
alex 1 anisor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/9aec
iren spune:
Anita, bine-ai revenit - cica o sa cam fie asa vremea pina pin iunie, si-o s-avem si noi doo luni de vara adevarata:(
Dane, cu draga inima dau sfaturi, ca la asta-s buna rau!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.