Cerbul cu stea in frunte
Raspunsuri - Pagina 2
qsar spune:
Nici eu nu stiu cine este autorul poeziei. Informatia cu Cosbuc am luat-o de-a gata de pe net. Dar s-ar putea foarte bine sa fie gresit.
Q
smillaraaq spune:
Nu prea suna a Cosbuc ... eu stiam ca e Labis.
Cel putin asa sustinea copilul de la care am invatat-o acum vreo 3-4 ani, un copil al strazii absolut extraordinar de talentat care o recita cu mare patos in tramvaiul 21 cu care eu mergeam saptamanal la meditatie.
Un an de zile sa auzi saptamana de saptamana declamat: Cerbul cu stea in frunte! de Nicolae Labis! ... se imprima :)
E o poezie emotionanta ... dar mult mai mult ma misca la vremea aceea intonatia copilului care o recita.
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
qsar spune:
Nici a Labis nu prea suna :)). Sigur nu era vorba de Moartea caprioarei? De cand a pus Stefana intrebarea, ma tot chinui sa gasesc pe internet informatii in legatura cu autorul Cerbului cu stea in frunte. Am mai dat de o carticica scrisa de Petre Ghelmez, dar mi se pare ca e vorba despre o povestioara, nu de poezie.
Chiar ma gandeam: Pfuuu! Da cate poezii stiam la trei-patru ani! Si lungi! Acum abia daca mai pot sa invat un catren :)). Ce ti-e si cu batranetile astea.
Q
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by qsar
Ce ti-e si cu batranetile astea.
Q
Cine are timp sa se gandeasca la batraneti cand citeste asemenea versuri ? Asta doar daca vrei parerea mea.....
Multumesc pentru poezie .
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
miria_cristina spune:
Mami, Cerbul cu stea in frunte este o frumoasa poezie scrisa de VICTOR EFTIMIU!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
ingerash spune:
e foarte frumoasa poezia, in genul in care stiam pe de rost cand eram mica..................................................
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Llaura spune:
Smillaraq, uita-te in Catavencu de saptamana asta, pagina 6, scrie de tine si de poezia asta, articolasul se cheama "Calatorie cu tramvaiul intre marele patos si micul eros".
radu24c spune:
Poezia asta am auzit-o prima oara la camin cand aveam vreo 4 ani..o aveau niste copii mai mari de invatat pentu o serbare,am ascultat-o si mia placut foarte mult iar peste cativa ani a venit randu meu...si mi-am ales-o ca poezie.Am invatat-o extrem de usor desi trecuse ceva timp de cand o auzisem,insa cred ca mi se intiparise in memorie.De aceea vreau sa iti multumesc mult pentru ca ai pus poezia asta,are o semnificatie deosebita pentru mine.