Jocul cu celebritati (16)
Raspunsuri - Pagina 14
alona spune:
Oooops! Scuze, dar nu l-am vazut pe prima pagina si am zis ca nu mi s-a dat confirmarea.
Cum se numeste colectia de toamna a a celebrei J.Lo?
(tocmai am citit ca s-a apucat si de moda)
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
Teodora D. spune:
sweet face?
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)
Teodora D. spune:
cine a declansat un scandal imens, declarand ca formatia din care face parte e mai p-opulara decat Isus?
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)
Teodora D. spune:
...formatia a fost infiintata in Liverpool, de unde proveneau si cei 4 magnifici componenti...
juliafin spune:
Gandaceii cu breton de pony!
Nu dau raspunsul complet,pentru ca nu am timp de jocuri azi si nu vreau sa blochez jocul.,Teodora.
The truth could set souls free.V.V.
Teodora D. spune:
julia, da' nici la "jocul cu de toate" nu intri? ca e acolo o intrebare care "striga" dupa ajutorul tau!
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
cine a declansat un scandal imens, declarand ca formatia din care face parte e mai p-opulara decat Isus?
readuc in prim-plan intrebarea de pe pagina precedenta si la indiciile de pe pagina aceasta mai adaug atat: "Imagine", "Woman"!