Problema este ca in luna august 2004 nu am lucrate decat cinci zile, iar daca se considera ca am cotizat o luna intreaga am sa beneficiez de CIC, daca nu, din pacate nu am decat 9 luni intregi! Sa nu-ti vina sa te dai cu capul de pereti de ciuda? In ultimii cinci ani nu am avut nici o zi intrerupere pe cartea de munca, iar anul trecut din cauza unor probleme, iunie si iulie le am lipsa pe cartea de munca... Nu cred ca ati inteles exact ce am vrut sa spun...Ideea este daca cele cinci zile din luna august 2004 le vor considera luna cotizata! Tot stau si ma framant...
Cristina si bebe DPN 06.03.2005
Care este data nasterii(estimata presupun) si ce ai facut de la acea data inapoi cu un an?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Data estimativa a nasterii este 06 martie 2005. Acum, dand un an inapoi, 01.03.2004 -31.05.2004 lucrat; 01.06 - 24.08.2004 - pauza... iar din 25.08.2004 - prezent - lucrat. Stiu ca am deja pauza din iunie si iulie care ar fi cele doua luni permise, de aceea vroiam sa vad daca ce am lucrat in aug, respectiv cinci zile, mi se considera luna cotizata CAS. Multumesc!
Cristina si bebe DPN 06.03.2005