Povesti, poezii, jucarii si alte nazdravanii
As vrea sa stiu in ce masura sunteti interesati/interesate de un "locsor" virtual in care sa adunam povesti, povestiri, poezii si cantecele pentru copii? Scrise de noi, comunitatea DC! Poate ati scris candva ceva frumos pt copilul vostru, sau poate chiar pentru sufletul vostru!
Ar fi interesant si daca am reusi, in timp, sa adunam cele mai frumoase scrieri intr-o carticica DC! M-as angaja eu in acest proiect!
Ei, ce ziceti?
Incercam?
Dac mai exista pe forum o astfel de initiativa si eu nu stiu, spuneti-mi si ma retrag! Multumesc.
Am schimbat titlul subiectului si va rog si pe voi sa completati "culegerea" cu alte link-uri catre alte subiectele interesante de pe DC
Aaaah ML are o lista intreaga!
Q
Raspunsuri
qsar spune:
Poezioare si cantecele:
- www.desprecopii.com/info.asp?id=268" target="_blank">Hai la joaca
- www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27718" target="_blank">Versuri mici pentru pitici...
- www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38345" target="_blank">Primiti cu colinda?
Bricolaj si alte nazdravanii:
- www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33103" target="_blank">Le faceti jucarii copiilor? Atelierul piticilor.
- www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34457" target="_blank">Atelierul piticilor
- www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48564" target="_blank">Jucarelele lui scarmanus
Povesti:
- www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37589" target="_blank">Povestea pantofilor de bal cu o mie de perle.
- www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41291" target="_blank">Regina papusilor
- www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33950" target="_blank">Povestea viteazului Momo-lolo, biruitorul umbrelor
- www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7332" target="_blank">Povesti dupa idei furate
qsar spune:
Tzuni draga,
Dupa intrarea vesela pe care ti-ai facut-o pe forum, bag sama ca esti in plin avant si cu chef de munca. Daca ai rabdare, poti sa mai faci "sapaturi" prin arhivele sectiunilor:
- www.desprecopii.com/forum/forum.asp?ARCHIVE=true&FORUM_ID=12" target="_blank">Cuvinte pentru minte, inima si suflet (fosta Zona artelor)
- www.desprecopii.com/forum/forum.asp?ARCHIVE=true&FORUM_ID=2" target="_blank">Parintii intreaba, parintii raspund
- www.desprecopii.com/forum/forum.asp?ARCHIVE=true&FORUM_ID=8" target="_blank">Poznasii sunt mereu la panda
Q
Tzuni spune:
Multumesc mult!
Am sa sap! Sunt la datorie !!!!
Ca tare-mi sunteti dragi si chiar ma simt bine pe site-ul vostru (nostru)!
Imbratisari si pupici!
gen68 spune:
mama q, dar povestea cu nasumflat urecheverde cand ne-o spui? c-am crescut de-acuma si stam cuminti sa o ascultam.