De la citi ani la cresa ??
Raspunsuri - Pagina 2
Klaus29 spune:
In Craiova stie cineva o gradinita sau o cresa buna??? si daca ne primesc de la 11 luni ??
Claudia si bebe Andrei ( 13 martie 2004 )
MariaG spune:
eu nu pot sa intru pe gradinite.ro ca imi tranteste un Forbiden de nu ma vad.
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala
Zvena spune:
si mie imi scrie la fel. Incercati pe gradinitebucuresti.ro.
Pt Gio- da, preturile sunt cele de pe site- scumpa dar buna.
Elly1977 spune:
annablue la ce grupa e baietelul tau? Si fetita mea merge tot la cresa 13 si intradevar e super bine. Ea e la grupa 7, iar doamnele sunt . Chiar una dintre ele are grija de Daria si dupa cresa, adica mi-o aduce acasa si sta cu ea pana venim noi.
Pentru cine e interesat recomand cu caldura cresa 13
Doamna directoare, medic pediatru, e super draguta si toata ziua e printre ei. Daria cand o vede o pupa si-i face "mai-mai".
annablue spune:
Elly1977, noi am fost la 5 zi, dupa aceea ne-au mutat la 6zi. Acum au revenit ca au desfiintat 6 zi si ne-au mutat iar la 5. Nu stiam ca exista si 7. Nu sunteti la saptamanal, nu ?
Si interesant ca zici de directoare ca e draguta. Te referi la asistenta sefa ? La mine nu a fost draguta decat dupa ce i-am dat ceva. Iar acum ne-a lasat in pace, nu ne mai cere acte, hartii de pomana ca la inceput.
Mie imi place mult ca au mancare buna, nu e mizerie si Adita al meu e innebunit dupa copii.
Mi-ar placea sa ne cunoastem, poate imi spui si mie care este grupa. Ca eu cred ca o sa-l mut undeva unde sa nu-l mai plimbe din proprie initiativa educatoarele.
Pupici multi.
Ana
Annablue si Adita 1.11.2002
gabdyd spune:
dar in rm. valcea stie cineva o gradinita cu program prelungit buna, pt bbei sub trei ani, eventual particulara?
cde