De la citi ani la cresa ??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

In Craiova stie cineva o gradinita sau o cresa buna??? si daca ne primesc de la 11 luni ??

Claudia si bebe Andrei ( 13 martie 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

eu nu pot sa intru pe gradinite.ro ca imi tranteste un Forbiden de nu ma vad.

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zvena spune:

si mie imi scrie la fel. Incercati pe gradinitebucuresti.ro.
Pt Gio- da, preturile sunt cele de pe site- scumpa dar buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

annablue la ce grupa e baietelul tau? Si fetita mea merge tot la cresa 13 si intradevar e super bine. Ea e la grupa 7, iar doamnele sunt . Chiar una dintre ele are grija de Daria si dupa cresa, adica mi-o aduce acasa si sta cu ea pana venim noi.

Pentru cine e interesat recomand cu caldura cresa 13
Doamna directoare, medic pediatru, e super draguta si toata ziua e printre ei. Daria cand o vede o pupa si-i face "mai-mai".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Elly1977, noi am fost la 5 zi, dupa aceea ne-au mutat la 6zi. Acum au revenit ca au desfiintat 6 zi si ne-au mutat iar la 5. Nu stiam ca exista si 7. Nu sunteti la saptamanal, nu ?
Si interesant ca zici de directoare ca e draguta. Te referi la asistenta sefa ? La mine nu a fost draguta decat dupa ce i-am dat ceva. Iar acum ne-a lasat in pace, nu ne mai cere acte, hartii de pomana ca la inceput.
Mie imi place mult ca au mancare buna, nu e mizerie si Adita al meu e innebunit dupa copii.
Mi-ar placea sa ne cunoastem, poate imi spui si mie care este grupa. Ca eu cred ca o sa-l mut undeva unde sa nu-l mai plimbe din proprie initiativa educatoarele.
Pupici multi.

Ana

Annablue si Adita 1.11.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

dar in rm. valcea stie cineva o gradinita cu program prelungit buna, pt bbei sub trei ani, eventual particulara?

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

In zona Sebastian stiti vreo cresa?

Deni mic

Mergi la inceput