De la citi ani la cresa ??

De la citi ani la cresa ?? | Autor: lidiadanaila

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi si mie va rog , cam de la ce virsta primesc copii la cresa ??? Poate sa fie si de stat si particulare...si cam cit costa pe luna ???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

La gradinita (particulara) unde merge baietelul meu primesc si copii de 1 an. Acum cea mai mica este o fetita de 10-11 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami67 spune:

Alecxa,
Cum se numeste gradinita si in ce sector este?
Ce program are?
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Si la cresele de stat primesc bebei de la 7 luni ( cel putin cand era fii-mea la cresa in alta grupa de bebei mici mici era si o fetita de 7 luni). Si costa cam 40-43 mii pe zi deci in jur de 800 mii pe luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La cresa de stat iti cam pune conditie - sa manance piciu "dumicati" (citez). Adica le da tartine cu ceva, in traducere libera paine cu diverse, inclusiv cu gem. Taiate bucatele si bebe sa mestece... Cam asa... La cresa unde am vorbit eu, erau doua ingrijitoare la 24 de copii.. asa ca mi-am luat gandul!
N-am avut curaj... Nu m-am mai dus sa vad daca e curat sau care e treaba...
Asa ca merge la gradinita privata (e in grupa cu pustiul Alecxei ) de la 1 noiembrie, cand avea fix un an, trei luni si o saptamana! Unde sunt 6 sau 7 copii cu doua fete, din care una e asistenta.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
http://community.webshots.com/user/ankalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Si din cate stiu eu, la cresa se primesc copii sub un an. Eu insa nu va recomand sa duceti un baietel pana dupa 18 luni si o fetita pana apropape de 2 ani. Vorbesc, evident, de cresele de stat.
Despre cele particulare nu stiu sa va spun nimic, noi nu am putut sa aspiram la asa ceva, ne lipseste "baza materiala"
Ce va pot spune insa este ca la cresa unde-l duc pe fiul meu de la 22 de luni nu mi s-a cerut cum a zis ankalaura sa manance intr-un anumit mod sau sa faca la olita, etc., ba dimpotriva, acum imi pun probleme ca il tot ajuta sa manance desi el manca singur de ceva timp.
Si plata pentru o zi de cresa la "zi", adica pana la 17.15 este 34.000, iar la varianta saptamanal este 42.000/zi.
Iar unde suntem noi, mancarea este f buna, cu carne cel putin intr-un fel de mancare la pranz, cu 2 gustari si 2 feluri de mancare + salata la pranz.
Eu sunt multumita si de atentia educatoarelor/nr. de copii, adica nu sunt depasite numeric. Tocmai ce au mai format o grupa din cauza ca ajunsesera cca. 16 copii/grupa.
Pentru cine sta in sectorul 6, cresa 13 e f buna, o recomand cu caldura. Singura problema este "invazia" de virusi de la ceilalti copii din grupa, noi am tusit toata iarna, indiferent cata imunizare am facut (mi s-a spus ca la anu' va fi mult mai bine, ca asa e la inceput in colectivitate)
Deci, trageti concluziile si alegeti - cresa de stat sau particulara... cine poate

Ana

Annablue si Adita 1.11.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Inca mai astept pareri, va multumesc mult. Stiti vreo cresa in zona Obor, Mihai Bravu, Alba-Iulia, Dristor, BUNA ???...poate sa fie particulara !! Si vroiam sa intreb mamicile care au bebe la crese particulare: daca imi iau copilul la ora 15, platesc mai putin ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zvena spune:

Eu l-am dat pe Alexandru la o cresa particulara de pe langa Herastrau pe care am gasit-o pe site-ul gradinite.ro (acolo apar gradinite particulare care au si crese).Avantajul e ca sunt prezentate pe sectoare asa ca ti-e mai usor sa cauti una pe langa casa.
Trebuie sa te uiti atenta si de la ce varsta ii primesc (aici nu-i primeste sub un an si jumatate!)
De obicei au doua tarife: unul pentru program scurt (cam de la 8 la 14) si unul pentru program lung (pana la 18).

Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Zvena, sarut- mina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by lidiadanaila

Inca mai astept pareri, va multumesc mult. Stiti vreo cresa in zona Obor, Mihai Bravu, Alba-Iulia, Dristor, BUNA ???...poate sa fie particulara !! Si vroiam sa intreb mamicile care au bebe la crese particulare: daca imi iau copilul la ora 15, platesc mai putin ??

lidia

Sandica mea a fost la cresa din intersectia baba Novac (in spate la Mega) pe strada Cercelush. Ingrijatoarele erau dragutze, dar cresa (de stat) e la parterul unui bloc si curtea e mica si periculoasa (cum ne place noua sa aruncam de toate peste balcon....)
Am schimbat-o la alta cresa (tot de stat) pe Lunca Bradului in spate la magazinul Titan. A fost super! Educatoare si ingrijatoare care puneau suflet, cresa renovata, am plans si noi (eu si Sandica) si educatoarele cand am plecat de acolo. Au curte mare si verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by Zvena

Eu l-am dat pe Alexandru la o cresa particulara de pe langa Herastrau pe care am gasit-o pe site-ul gradinite.ro (acolo apar gradinite particulare care au si crese).Avantajul e ca sunt prezentate pe sectoare asa ca ti-e mai usor sa cauti una pe langa casa.
Trebuie sa te uiti atenta si de la ce varsta ii primesc (aici nu-i primeste sub un an si jumatate!)
De obicei au doua tarife: unul pentru program scurt (cam de la 8 la 14) si unul pentru program lung (pana la 18).

Nadia

Zvena, mamica de Alexandru

Intrebare: poti da mai multe info: mancare, conditii. Preturile sunt cele de pe site???Unde anume in Herastrau este cresa?
Pupici,
Gio si Taisia

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput