Bebe care da din cap

Bebe care da din cap | Autor: dely99

Link direct la acest mesaj

De vreo 2 saptamani baietelul meu de 11 luni a inceput sa dea din cap asa repede stanga-dreapta si nu stiu daca este ceva normal. Oare sa fie pe baza nervoasa ? Nu da tot timpul dar nici nu am observat clar cand. A mai patit cineva asa ceva ? Am mai vazut la copiii de la Casele de Copii asemenea manifestare; se spune ca din lipsa de afectiune, dar copilul meu nu duce lipsa de afectiune deloc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela92 spune:

Este perfect normal! Si al meu face la fel, se vede ca face ca o gluma, ca se si amuza cand da din cap. Si am vazut ca si alti copii fac la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Pe la varsta asta bebelusii incep sa imite. Ia joaca-te cu el mai mult aplecandu-te in stanga si dreapta si apoi oprest-te sa vezi ca te va imita. Sau fa diverse gesturi cu mainile. Si te va imita.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella spune:

Fetita mea are 11 luni si de vreo doua saptamani a inceput si ea sa dea din cap(sus-jos) dar am luat-o ca pe un joc de-al ei pentru ca nici ea nu duce lipsa de afectiune deloc. Eu cred ca se amuza de cate miscari noi descopera si nu este nici un motiv de ingrijorare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

al meu are 9 luni si de pe la 7 luni da din cap stinga dreapta! la inceput am crezut ca are otita, dar mi-am dat seama c anu are nimic, e un mod de a se exprima!
si in nici un caz nu duce lipsa de afectiune! sintem acasa cu el toata ziua eu si tati aproape toata ziua!
asa ca nu-ti fa griji ca nu-i nimic!

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Si baietelul meu de 1 anisor a inceput sa dea din cap, tot pe la 11 luni (sus-jos), la inceput ca o joaca, iar acum da cand vrea sa spuna ca asa este cum spui tu, sau pur si simplu cand ii zici sa nu mai dea din cap ca nu este frumos. Am ajuns la concluzia ca ei inteleg mult mai multe decat credem noi (este normal eu tot un il vad si mi se pare ca este foarte destept pentru varsta lui), dar probabil ca toate simt la fel.

Stai linistita ca este sanatos!

Raducu si Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

Al meu da din cap sus - jos. Nu intelegeam de ce pana am observat ca este in ritmul muzicii, mai ales ca si corpul se duce in fata - spate. Pur si simplu baiatul meu danseaza. Uneori mai da din cap cand este nervos, de obicei cand il tin prea mult in patut. Iar atunci se loveste cu boticul de marginea gratiilor Oricum nu s-a invatat minte si in timpul zilei am parte de cateva spectacole cu loviturile si tipetele de rigoare.

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu spune:

Si noi dam din cap la 1 an si 4 luni. Insa cred ca ii place cum i se misca parul de la spate ca dupa mot nu ne-am tuns. Nu-ti fa griji ca descopera tot felul de miscari si le repeta ptr ca sunt incantati de ele.

mami Cris si bb Alex(05.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Ehhh si a mea da din cap stang dreapta cu toate ca are numai 3 luni si face treaba asta de pe la 2 luni jumate,nu duce lipsa de afectiune,dar se amuza cand o face,prima data m-am speriat rau,am zis ca cine stie...vazusem asta la copiii orfani (iti dai seama cam ce a fost in capul meu) dar m-au linistit mai multe prietene,inclusiv pediatra. Asa ca lasa bebeul sa fie punker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

si andrei da din cap de cand era mai mititel ; acum are 11luni jumate

Claudia si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitu-pitu spune:

Dragi mamiciž
Povestea asta cu datul din cap pentru mine a fost cauya unei depresii nervoase acute.Fetita mea care acum are un an si trei luni .in yiua cand a implinit 6 luni a inceput sa dea din caput.Pentru 10 yile a DAT DIN CAPUT.aM FOST LA MEDIC CARE NE-A spus ca avea ceara in utrechi.Gresit.Dadea din capur asa fara nici un motiv,nu puteam sa atribui miscarea asta unei anume stari.Dadea oricand.Apoi a facut o pauya de 3 saptamani si a inceput din nou,si a mai dat din caput 1 luna.Am fost din nou la pediatrul fetitei si ne+a trimis la prof.dr.Magureanu.Aceasta ne+a spus ca este SPASMUS NUTANS si ca o sa-i treaca pana pe la doi trei ani.Acasa cand am citit pe Internet ce inseamna am inebunit.Doctorita ne+a yis sa-i dam Encefabol.un fel de vitamina pentru creier.A facut apoi pauya 2 luni si a inceput din nou.Si a facut asa 3 luni.Si acum din ianuarie s-a oprit.I-am facutr si EEG.A iesit ok.M-am speriat tare mai ales ca am citit despre miscarile astea ritmice si la autisti.Eu acum v-am povestit pe scurt prin ce am trecut dar m-am gandit la toate nenorocirile pamantului.Mergem la Magureanu o data la 3 luni la control.In rest e un copil absolut superb si minunat.Va recomand sa mergeti cu incredere la Magureanu.Sper sa nu mai dea din caput deloc.La fel va doresc si voua.

Mergi la inceput