Bebelusi martie aprilie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
LauraFlo spune:
Mickyyy, stiu ca e o problema serioasa recoltatul urinei si imi pare rau ca ai avut cosmaruri pe tema asta, dar sa stii ca in timp ce citeam mesajul nu m-am putut abtine sa nu rad ( cu lacrimi chiar ). Mi te imaginam fugarind-o pe Malina prin toata casa ! Sorry ! Succes ! Imi pare iarasi rau ca plange Malina ! Poate nu e nimic grav !
Simona, te-am prins in...direct ! Si nu la cafea ! Nu stiu cat e ora la voi, dar iti urez o zi buna !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
SimoV spune:
Micky, eu am reusit sa iau proba de urina cu pungulita aia. I-o pui imediat dupa ce bea mult lichid si o tot urmaresti. Sa stii ca sta lipita f. bine, Mia o data cand am astept o vesnicie sa faca pisu, si a stat mult cu aia lipita, i-au ramas urme rosii asa lipici puternic e. Dar nu s-a iritat. La urmatorul schimbat deja nu mai ave aurmele. Deci eu zic ca merita sa incerci, e f. simplu. Imi pare f. rau ca e asa chinuita Malina, saracuta, si voi cu ea. Ce greu trebuie sa-ti fie, sa o tii atat in brate, cu burtica. cum te mai simti? F. bine ca mergi sa ii faci analizele, ceva o supara de plange atata. Numai noaptea plange?
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
SimoV spune:
Laura, ba chiar la mine e ora de cafea (8:50am). Azi e fain, au dormit ai mei puiuti pana la 7!!!! Asteptam poze cu sarafanele noi. Si tie iti doresc o seara placuta
Mickyyy spune:
Laura, stai calma, ca si eu m-am amuzat aseara cu barbata-meu pe tema asta. N-am ras chiar in hohote, da' nici mult nu mai lipsea.
Simo, burtica e ok cu conditia sa nu abuzez eu. Daca n-o tin prea mult pe fata in brate, n-am probleme, daca abuzez se-ntampla sa ma mai doara (azi de dimineata m-a cam durut pentru ca azi-noapte fata striga mamamamama in continuu si chiar daca o plimba tati in brate plangea si se uita dupa mine, imediat ce-am luat-o eu in brate s-a linistit). Insa una peste alta e o sarcina usoara, asta mi-ar mai fi trebuit, complicatii...cred ca-mi luam campii pana acum.
iar Malina plange doar noaptea, ziua in cel mai rau caz e mai agitata, dar n-are asemenea crize de plans.
Hai ca am fugit acasa, pupici si poate ma mai lasa moata sa intru
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Si de la mine o seara buna !
Am plecat acasa, dar maine de la 7.30 sunt pe baricadele Dc-ului !
Pupici !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
SimoV spune:
Azi va fac sa va saturati de mine!
Sa va zic cum ii alintam noi. La Mia ii cantam "Mia-papadia, Mia-ciocarlia/ Mia-jucaria". Tata ii zice "papusa vie" si celalalt bunic (care a vazut-o numai in poze ii zice "raza de soare" pt. ca tot timpul are o fata senina). Lucas e "dragul si scumpul meu", "puiu' mamii" (si la Mia ii mai zis asa) Eu ii mai zic uneori "Papadopolina" - nu stiu de ce mi-a venit sa ii zic asa si in contextul ala Lucas e "catelul Papadopolinei" Lucas mai e uneori "Patrocle". Cand era mai mic ii spuneam "Pavarotti", ca era mai grasut si "bamfi" - nu stiu de unde vine asta. Lucas mai e si "haiosu'", "nazdravanu'", si "frumosu'". O si lista ar mai putea continua...
Mariana, ai mei inca dorm de 2 ori pe zi, si le place asa, nu ar rezista altfel. Daca nu mananca bine, macar sa doarma bine.
Catalina, ce draguta esti tu, cum ne-ai luat pe toate pe rand si ne-ai spus cate ceva
Micky, ma bucur ca totusi, cu atata efort te simti bine. Ai noroc.
alona spune:
Buna dimineata/ Buna ziua!
Mai da' ce mult ati scris de ieri! Am citit tot , insa nu mi-a ramas mare lucru in bibilica, asa ca nu va suparati pe mine daca mai sar peste unele din voi.
Nedda,vazut pozele cu Lara, frumoasa foc si chiar asa, ce mare s-a facut.Mai asteptam poze!
Kata, cu nenea Monti nu ma inteleg deloc, e prea strict pentru mine, asa ca i-am zis bye- bye.Vlad e cu scoala, foarte "ocupat".Am facut un deal cu el saptamina trecuta, daca e cuminte si isi face temele la timp( adica l-am bagat in camera lui si ii dau jumate de ora sau mai mult, depinde de tema), ii dau 1$.Ehei si ce crezi? Daca uit intr-o zi sa-i dau are grija sa-mi aminteasca ca trebe sa-i dau 2$.Asa ca trebe sa fac cumva sa reziliem contractu asta, ca vad ca face figuri si numa daca il mituiesc isi face temele.
Laura, asteptam poze cu sarafanele!
Oana, astept mielu!
Simo, gemenutii sint niste dulci, e mortala poza in care isi arata dintii, Thea nu vrea sa mi-i arate in poze.
Lavi bine ai revenit! Vrem povesti despre Hanna, si poze bineinteles!
Mariana, noi inca mai avem 2 somnuri pe zi, citeodata chiar 3 daca sint mai scurte.
Mikkky stiu cum e cind urla asa noaptea, si Thea a facut din astea, dar vad ca aseara a fost mai potolita si chiar a dormit toata noaptea, desi ea urla cind o puneam sa doarma, exact ca si Malina , transpira toata si se inrosea.Eu am pus totul pe seama dintilor ca e tare umflata gingia de sus, sper sa iasa zilele astea.
Despre Thea pot sa va spun ca aseara am invatat-o sensul lui NU, si e mare figura cind da ea din cap, incepe asa intr-o parte si-n alta dupa care il misca de sus in jos, am ris de ne-am prapadit aseara.Face bye bye, bate din palme cind ii spun bravo, toata ziua ma striga MA-MA, stie sa se gudure, isi pune capul pe unul dintre noi( pe unde apuca , ea fiid in picioare si noi ori pe canapea, sau in fotoliu)isi lasa minutele pe linga ea si sta asa lipita, imi vine s-o maninc cind face asa.AAAA, alaltaieri a facut un pas singurica, dar cind si-a dat seama ca nu o tine nimeni s-a pus repede in fund, inca ii e frica, dar o sa-si dea ea drumul.As mai avea multe de zis, dar mai las si pe altadata, ca m-am cam lungit.
O zi buna tuturor si pupici bebeilor!
P.S. Am mai pus niste poze proaspete, in albumul de 10-11 luni.
Anca,Vlad si Thea
SimoV spune:
Anca, acum am culcat-o pe Mia (primul somn) si chiar ma gandeam sa te intreb ce ne mai zici de Thea si Vlad, si pe cand am venit, tu deja srisesesi. Am vazut pozele noi! Superbe! Imi place mult aia in care contempleaza bucatica de mancare (moroc parca?) - nu stiu daca astea sunt noi, dar imi imi place si aia langa trandafiri in care te arata pe tine cu degetul. E tare, tare frumoasa! Si ce par lung are! Mia e tare cheliuta.
Deci asa cu Vlad cu temele. Ce smecheri sunt de mici. Nici nepotelul meu (Paul - e si el in poze, e baiatul fratelui meu si il luam noi in fiecare zi de la scoala ca e la 5 min de noi si sta la noi pana la 6 cand il ia cumnata-mea) nu se prea da in vant dupa teme, toata ziua tragem de el sa si le faca. Sunt copii si ei...
Daniela, m-am uitat iar la pozele voastre si asa mare mi se pare Lara! Ai mei nu stau asa bine in picioare, de fapt in clipa in care se ridica, isi si dau drumul, si nu in fund, ca de multe ori imi dau seama ca daca nu i-as tine si-ar da drumul pe spate, sau pe-o parte. Inca nu am avut accidente dinastea fiindca tot timpul este unul din noi langa fiecare dintre ei. Bravo Lara!! Si cate stie!! Ai mei inca nu cred ca stiu cine suntem toti. Uneori pare ca stiu, alteori nu. Cine stie ce-o fi in capsorul lor...
alona spune:
La multi ani!
Maria Alexandra
Andrei Alexandru
Sa aveti parte numai de bucurii si sa fiti cuminti si sanatosi.
Anca,Vlad si Thea
SimoV spune:
La Multi Ani
Maria
Andrei
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si numai bucurii!!!