Bebelusi martie aprilie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
SimoV spune:
Anca, nu te las eu singura! Am vazut pozele cu Thea! Vai, ce scumpa e cum merge ea singurica! Bravo THEA!!! Ce frumos! Ce fetita mare ai, Anca! Ati filmat-o?
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
LauraFlo spune:
Buna Simona ! De fapt: buna dimineata !
Iar m-ai prins la serviciu ! Ce fac nazdravanii tai ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Anca, e foarte frumoasa Thea ! Si mancacioasa ! Eu inca n-am lasat-o pe Dari sa manance singurica cu toate ca ea ar vrea . Eu ii dau si ei o lingurita si ne "hranim" reciproc, adica face dara de mancare pe masa si pe mine . Am sa incerc si eu sistemul tau !
LauraFlo spune:
Azi e ziua STEPHANIEI !
La multi ani ! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Corinuta tot la munca iubito ? Nu te lasa sa vorbesti si cu noi putin ?
LauraFlo spune:
Vad ca sunteti ocupate !
Plec si eu . La sase ma intalnesc cu fetele din Galati care sunt active pe DC.
Maine avem pomana de sase luni a socrului, dar dimineata sunt la serviciu asa ca vorbim.
Pa ! O seara buna ! SAU O zi buna !va doresc!
alona spune:
Simo, nu am filmat-o ca nu avem camera inca, asa ca doar cu poze.AAAa, bine ca ai pomenit de filmat, cu apartu digital pot sa fac niste filmulete scurte de vreo 2 minute.Azi o sa stau dupa ea, dar numai dupa ce vine tati, ca altfel nu merge ca nu are la cine.
Laura, sa nu crezi ca asa maninca Thea in fiecare zi, a fost doar odata, ca ne apuca dimineata pina termina ea .Si oricum nu a stat mult mincarea in farfurie.
Anca,Vlad si Thea
alona spune:
Stephanie
Sa cresti mare si cuminte si sa ai o viata frumoasa!
Si mai spune-i la mami sa mai dea si pe la noi din cind in cind.
Anca,Vlad si Thea
SimoV spune:
Malina, deci tu ai intrebat de reflux. Sper ca te-am lamurit.
Laura, nu te-am mai prins sa iti urez o seara placuta.Te cam exploateaza aia la servici, te cheama si sambata... Nu stiu ce se zice de pomana, o sa zic doar aa-l odihneasca Dumnezeu in pace pe socrul tau.
Veve, cum a fost la cumparaturi ieri? Ai gasit ce ai cautat? Tu mergi cu amandoi copilasii cand mergi? Cum te descurci, ca eu cu ai mei nu rezist mai mult de o ora, in care nu apuc sa fac mare lucru, nu probez nimic, iau totul in fuga si pe urma cand ajung acasa imi dau seama ca ori nu-mi place ori nu mi-s bune...
Si nu in ultimul rand -
LA MULTI ANI Stephanie
Sa fii sanatoasa si cuminte!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43335" target="_blank">Bebelusi martie aprilie 2004 (44)
Irina,veve & croko
pozici