Bebelusi martie aprilie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
Nedda spune:
Kata, imi vine sa rad cand citesc ce-am scris mai sus: "stau pe bicicleta". Sa stii ca nu stau, ci pedalez!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Nedda
Clau, bine ca il ai acasa pe tatal tau.
Pe mine nu pune biciushca inca fiindca planuiesc sa vin la vara si in zona ta, adica Timisoara si Arad. Mi-ar fi drag sa ne vedem. Sper sa nu plecati in concediu tocmai atunci.
Ce fain!!! Pai cum sa nu ne vedem?? Facem pe dracu in patru si musai musai sa ne vedem, nu???
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Neata !
Iubitele, n-am reusit sa fac pozele ca am avut musafiri !Marius a uitat sa cumpere baterii si n-am mai putut cobora ca a venit nasa la noi. Dar in week end le facem ! Ma ocup eu de cumparat baterii si eu nu uit niciodata !
Mariana si eu m-am suparat pe sotu ca a uitat sa cumpere baterii ! Era asa uimit ca m-am suparat ! Cica nu e asa important sa pun poze in albumul nostru ! Blasfemie curata !
Clau imi pare bine ca ca esti mai vesela !
Kata, sa scapi de pietroi fara dureri ! Dar iti dai seama ce inel frumos o sa ai ?
Nedda, spor la pedalat iubito ! Te invidiez ! Eu n-am timp nici sa alerg dupa autobuz ! Adica nu mi place sportul deloc, prefer sa facem greva foamei ! Apropo : CAD PANTALONII DE PE MINE !
Anca, daca copilu ia note bune, nu conteaza ca saracesti iubito ! Thea e o dulcica !
Spor la cumparaturi ! Indiferent ce cumparati celor de acasa le veti face o bucurie, asa ca nu va faceti probleme !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
georgescu oana spune:
Buna dimineta ,haideti la cafea ca astazi sunt si eu mai harnica.Multumim pentru urarai
Veve mi-a murit neuronu ca eu nu mai stiu ce ti-am zis sa cauti pe net.
Rayuela mai intru su eu pe YM dar asa la ore rezonabile ca sunt o somnoroasa si jumatate.
Alina gata vineeee mielu.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Claudelu,mama lasa ca nu stricasi pe la 70 de ani,pastreaza conserva ca nu se stie mai bine da-telina preventiv.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Nedda spune:
Clau, s-a facut! Ar fi tare frumos sa ne vedem.
Laura, si de pe mine cad pantalonii dar imi cumpar masuri mai mici. Oricum, eu nu cred ca mai merg la gym ca sa slabesc ci pentru ca simt lipsa miscarii fizice. Am 50kg la 1.67m si aproape ca ma sufla vantul. Dar ma gandesc ca daca merg la gym poate pun si eu niste muschi pe oase!
Oana, sa-ti fie de bine cafeaua! Poate apar fetele sa-ti tina companie, ca la mine e prea tarziu pentru cafea. Iar m-a prins ora 2:00 dimineata la computer.
LauraFlo spune:
Noi, adica galatencele ne intalnim astazi la o pizza !
E cineva doritor ? Va asteptam !
LauraFlo spune:
Daniela, felicitari pentru Kg ! Pe mine niciodata nu m-a luat vantul pe sus ! Eu am 1.70 si 65 kg, acum, iar in tinerete aveam 55-58 kg. Nu cred sa le mai ating, dar macar vreo 60 kg as vrea !
Mickyyy spune:
Neata fetele.
Am si eu o intrebare pentru cele care au facut analize de sange puiutilor lor pana acum...cat sange le-a luat???
Ca lu' Malina i-au luat 3 flacone, exact ca la oameni mari....au chinuit-o rau de tot, a plans de mi s-a facut mie rau (la propriu), au intepat-o in ambele maini ca nu-i nimereau vena...ce mai...a fost un cosmar. Deja stau si ma gandesc daca chiar avea nevoie de analize, niciodata n-a fost atat de plangacioasa mititica...cu lacrimi de crocodil, ii curgeau mucusorii, era rosie si transpirata toata, spre final nu mai avea forta sa planga, se zbatea si suspina doar .
Mi-a fost asa de mila de ea .....tot ce-mi doresc e sa fi fost mama paranoica si sa i le fi facut degeaba (chit ca a plans atat de rau)...mi-e groaza sa ma gandesc daca ii vor gasi ceva si va mai trebui sa repet vreodata analizele.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
O, Doamne ! Astia-s nebuni? Cum au putut sa-i trei flacoane ? Mititica de ea ! Si de tine, imi inchipui ce a fost in sufletul tau ! Mickyyy, Sper sa fie rezultatele bune !