Bebelusi martie aprilie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Uite, ca incet incet imi revin, desi pofta persista si nu stiu cum s-o potolesc.

Anca iti dau si eu o idee de cadouri pt barbati. Dar tine numai daca sunt fumatori. Ia-le trabucuri ca ii incanta, sau ceva tabachere. Si asa ca idee, sa stii ca si eu sunt din Baia Mare , numai ca m-a adoptat Cj.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (12 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Mariana, mersi si tie de ideea cu tabacherele, ca tarbucurile sint scumpe rau si nu le iau, sa se lase de fumat.Stiam ca esti din Baia Mare, ca doar am mai scris si la subiectul cu Maramuresu', care cad ca a ramas rau in urma.Si ma stiu ca esti de loc din Farcasa, eu sint din Ardusat.Voiam sa te rog sa-mi dai o adresa de mail sa-ti trimit vreo doua poze sa-mi faci o prelucrare de aia faina pt 8 Martie, cind ai timp.Mersi!

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Anca, ai dreptate cu Maramuresul. Am uitat, ce sa fac!?!!!
Adresa de mail: mg_tache@yahoo.com
Daca trimiti pozele acum, poate le fac in seara asta ca am chef. Si nu uita sa specifici de care vrei.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (12 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by alona

Fetelor, dati-mi si mie niste idei de cadouri pentru cei de acasa.

Anca si io tot cu asta-mi bat capu' acu'.De unde ziceam ca nu duc nimic la nimeni din cauza de prea multe bagaje(am trimis asta vara pe-ai mei cate ceva),io-te ca am adunat dita'mai geamantanu'!Eu am luat si haine,pen' ca le cam stiu marimile.La mamici si verisoare am luat posete (soacra-mii o sa-i mai iau si-n bijuu,iar maica'mii pantofi,ca ea-i ca mine...niciodata n-are destui ).Socrului un set cu camasa si cravata si un ceas,bunicului numai camasa+cravata,cumnatei si matusii ceasuri,la baietii mai tinerei cate-o camasa cu un tricou asortat,tatei si lu' frate'meu le iau adidasi ca asta vor de fiecare data,nepoteilor hainute si unei prietene adidasi si un treining de ala de catifea pen' ca stiu ca-i place si poarta....
Alte idei,dar de care eu am abuzat deja sunt curele si portofele pentru barbati iar pentru femei cosmeticale;dar nu rujuri sau parfumuri,pentru ca gusturile-s foarte diferite.Ceva de genu' gel de dus+crema de corp+buretel...ceva de genu' asta.
Oana,mersi!Mie nu mi-o trecut prin cap sa caut pe site!
Si cu asta v-am pupacit ca ma car la shopping!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Daniela,Anca, multumesc pentru ginduri.Pietricica o pun la un inel!,cind va iesi,desigur!

Anca, am vazut pozicile.Ce tacticos isi ia masa Thea(la inceput), ..pina la urma i-o dai tu,cred,nu? Caci copiii astia ia mincarea drept jucarie.Deci asta ma asteapta ,contracte ca sa -si faca temele Cata?

Daniela, spune-mi si mie cit timp pedalezi la bicicleta si la ce viteza? Cred ca eu nu merg destul(1/2Ora).

Mariana, las' ca-l prinzi tu pe sotulica vreodata la inghesuiala, atunci sa te razbuni!

Anca,idei de cadouri: parfumuri,parfumuri,parfumuri...vezi ce prefera fiecare(da; io zic ca un parfum bun place oricui.

FETELEEEEE, atentiune!!!!!
Amm niste poze paparazzti.Bestiale.Cine doreste sa-mi dea un PM.Nu cred ca e voie sa le dau aici(nu sunt cu DAniela gYorfi).

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Veve, asa am zis si io ca nu duc la nime nik, adica doar la ai mei si la frate-meu, ca si asa am 2 bagaje( copiii), dar nu pot mai sa ma duc chiar asa ca toti asteapta, ca doar vine Anca din Canada, de parca aici e raiu pe pamint si se dau pe gratis.Ce rea sint , asa-i?
Un trening de ala de catifea o sa iau si io pentru vara--mea, ca poarta, la fetele ei le-am luat blugi ca sint innebunite dupa ei, la restu ma inspir din ce ai zis tu, ca mi-ai dat o groaza de idei.Multzam si pupici la veverici!

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Alona, si eu trebuie sa pregatesc cadouri pentru cei de-acasa si cam tot la ce ti-au zis fetele m-am gandit. Noroc ca n-am neamu' mare si le stiu masurile. Apoi, pe la prietene le duc parfumuri si cosmeticale. Sunt intotdeauna apreciate.

Elena si Simo, ma bucur ca v-a placut soricelul meu. Nu stau eu degeaba cu aparatul foto atarnat de gat toata ziua. Macar sa scot ceva din el!

Mariana, nu te mai supara ca chipsurile nu-s bune nici macar cand ai pofte! Poate gasesti prin casa ceva sarat care sa le inlocuiasca si gata!

Kata, stau pe bicicleta o ora in fiecare zi. Dar programul decurge asa: bicicleta are un buton din care iti reglezi intensitatea si merge de la foarte usor pana la intensitate maxima cand pedalele se intepenesc de nu poti sa le misti. Dar, instructoarea lucreaza pe 4 trepte de intensitate si ne "conduce" prin exercitii astfel incat sa faca si cardio si sa lucreze si muschii. De regula ne imaginam ca urcam dealuri (si atunci se mareste intensitatea) sau sprintam la drum intins (si atunci marim viteza dar micsoram intensitatea). Mai are si diverse exercitii in care pe intensitate mare marim viteza, lucram coapsele pedaland din picioare etc.
E foarte interesant si merge totul in ritm muzical. Chiar numaram timpii ca al aerobica.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

cat ati scris!!! Citesc de aproape un ceas si abia acum am terminat Am cam uitat ce ati scris

Mariana, eu l-as fi strans de gat Al meu pe vremea cand eram gravida si daca nu mi-era pofta (ca nu am prea avut), stia el ca vreau nu conta ora, imbracamintea , etc se lua si cauta pana gasea ceea ce-mi doream...tin minte cu placere, ca intr-o noapte ne uitam la TV si am vazut reclama cu Danette si numa l-am vazut ca e sus, si-a tras ceva gaci pe el si a venit dupa jumate de ora cu danettele

Alina, eu iti spun ce mi-a adus mie sora mea cand a venit din italia si tare m-am mai bucurat...iti spun ca sa te inspiri ...posete multe, o rochita bengoasa, pantofiori roz, ciubote rosii (sti tu
), 2 bluzite, pantolini....cam asta a fost comanda mea...nu am cerut parfum ca nu suntem pe acelas gust...sper ca te-am ajutat cu ceva

Veve, referitor la vaccine incerc sa te ajut, daca nu te-a ajutat Malina cu link-ul ala! Ce de cadouase ai

Simo, Nedda, vazut pozicile!!! Alina pe ale tale le-am vazut ieri!! Frumosi copilasi mai avem!!!

Nu-mi mai amintesc ce am vrut sa va spun

AAAA Mickyyy, cam greu cu ustensila aia ce se lipeste pe putulica Eu m-am chinuit cam mult si tot n-am reusit Acum am zis ca am sa-l pun pe olita sa faca pisu ca altfel nu vad cum!!! imi pare rau ca Malina e agitata, poate totusi sunt dintisorii!!!

Asa sa inteleg ca voi aveti de gand sa va vedeti fara mine??? Nu-i nimic, va dau eu voua!!!

Tata e acasa, e mai bine, il doare totusi, dar de cat sa stea in spital mai bine acasa, chiar daca trebuie sa mearga in fiecare zi la pansat!!! Multumesc mult pentru gandurile bune!!!

Andrei Alexandru
Maria Alexandra

AAAAa, Lavi si kulta, bine ati revenit!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am uitat sa va povestesc ceva...azi am ras de m-am spart...noi in fiecare seara bem ceai, facut binenteles de barbati, de Clau sau tati meu...nu conteaza de ce e ceaiu, ceai sa fie Acum nu avem acasa decat de tei si culmea azi a fost o emisiune la TV la care s-a uitat Clau unde spuneau ca teiu duce barbatu la impotenta...asa ca azi nu am putu baga ceaiu in Clau ca cica el nu si-o face cu mana lui, ca nu vrea ca la 35 ani sa fie impotent...mai fetelor, daca l-ati fi vazut v-ati fi spart de ras

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Clau, bine ca il ai acasa pe tatal tau.
Pe mine nu pune biciushca inca fiindca planuiesc sa vin la vara si in zona ta, adica Timisoara si Arad. Mi-ar fi drag sa ne vedem. Sper sa nu plecati in concediu tocmai atunci.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput