Meniu de nunta

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La noi nu se accepta preparate facute acasa...din cauza ca le e frica celor din restaurante de toxiinfectii alimentare. Te primesc doar cu prajiturile si tortul cu certificat de calitate...
Noi am avut in meniu : aperitiv (mai deosebit, cu somon cu pepene galben, crema de branza cu fructe...), peste, cu cartofi natur si jumatate de lamaie (imbracata in tull alb cum a fost orchita mea,cu fundita albastra, astfel incat cand o storci sa nu cada samburii; a avut un farmec deosebit), sarmalute (3 in foi de varza, 3 in foi de vita)si mixed grill (pui si porc) cu salata. Au apreciat foarte mult meniul, chiar au spus toti invitatii ca a fost prea multa mancare. Pacat ca la peste m-au furat...dar, oricum, n-am putut manca mai nimic in seara aia...

Ioana

http://community.webshots.com/user/numeioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Super ! la noi or sa fie sarmaute in foi de vitza dar si in foi de varza. Acolo se mananca mai mult cele in foi de vitza.Nu stiu ce o sa fie a aperitiv , ca o sa stabiim cand o sa ajungem shi noi la Tirgu Ocna ca sa vad si eu restaurantul.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Nici la noi nu accepta produse facute de casa ... tot din cauza toxiinfectiei alim... Dar numai la restaurantul la care facem noi...ii cel mai nou din orash...shi cel mai select. Ne-ar lasa sa ducem prajiturile shi tortul....dar pretul este acelashi...In plus, au laborator propriu de cofetarie...shi au prajituri shi torturi foarte bune.... Asha ca facem totul la ei. Ce-i drept, mie nu-mi place suportul de tort...ii ceva cu mai multe brate....eu ash fi vrut clasicul suport cu 5 nivele....din ce in ce mai mici.... Sper sa fac rost de unul din alta parte

Nunta noastra
Logo

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput