Pentru admini:
In urma discutiilor nenumarate din ultima vreme m-am gandit sa propun si eu o chestie. Avand in vedere ca sunt multi membrii dc, ca se scriu sute de mesaje zilnic si e normal ca moderatorii sa fie uneori depasiti de situatie poate ar fi buna implementarea unei solutii care functioneaza excelent pe alte forumuri: butonul report post. Astfel orice membru dc poate ajuta la moderare, atragand atentia asupra posturilor duble, asupra mesajelor trolilor si asupra incalcarii regulamentului in general. Cred ca s-ar putea aplica asta timp de cateva saptamani, si dak membrii abuzeaza de optiunea asta sau moderatorii nu o considera folositoare, se poate oricand renunta.
Inteleg ca e destul de obositor sa citesti sute de mesaje si cred ca butonul asta ar ushura munca moderatorilor.
As vrea macar un feed back la problema asta,
multumesc, ana
Don't get mad, get even!
Jazz mic
annie, butonul de care vorbesti este si in gandurile noastre. Este adevarat ca la marimea acestui forum, moderatorii ajung uneori sa nu citeasca toate posturile si de aici acuzatii ca nu isi fac treaba, etc...(totusi nu sunt obligati sa doarma cu okii la monitor).
Deocamdata, pina vom face sa functioneze acel buton, va rugam sa ne sesizati topicurile unde se incalca regulamentul acestui forum.
multumim annie!
Si eu sint de acord dar sa fie facut public "Top 10 Paraciosi" ca sa stim cu cine stam de vorba.
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*
Pai top 10 paraciosi o sa fie propusi moderatori deoarece evident au multa timp la dispozitie. Eu ma gandeam la aspectul constructiv al problemei si nu la diversele interpretari care pot fi date butonului. Functioneaza cu succes pe toate forumurile din strainatate (pentru ca e o chestie utila, ajuta moderatorii si tehnic si ...ca imagine- numa in Romania e privit cu susceptibilitate ca un fel de "secu" "turnatorie" samd.
Scuze de off topic,
multumesc pt feed-back,
A.
Don't get mad, get even!
Jazz mic