Si totusi...pozele de pe galeria eroilor
Raspunsuri - Pagina 2
roxana1974 spune:
Mirela, am fost atat de suparata azi incat m-a surut capul. Am fost suparata si pe mine de ce m-am incapatanat atat de tare, incat sa postez topicul acesta. Jur ca nu mai vreau copil pe galeria DC. Nici nu mai pun vreo poza pe DC, mi-am sters si albumul...Nu de asta am scris, ca sa te rog sa-mi cauti poza lui Serban si s-o pui acolo...acum vad ca de-asta apar poze de copii acolo fara regula fiindca nu ai timp sa selectezi pozele de fapt dupa regula pe care o stie toata lumea...atat am vrut sa stiu...dar acum cred ca stii si tu sau macar poti banui, cat de suparate pot fi la un moment dat unele mamici. In final, multumesc de raspuns...am dedus printre randuri cuvintele asteptate...
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
kim222 spune:
Si eu am acceasi frustrare legata de Galeria eroilor.....
si in plus nici mie nu mi se raspunde la e-mailuri ...nu legate de acest subiect ci la capitolul donatii.
Luca cel frumos
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by marius
Off topic:
Roxana iti place Phoenix?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Ador Phoenix... si am si parul padure ...
korinna spune:
Tot Off Topic:..Cu albumul Mireselor ce se mai intampla?????ca trimisei si io de vro 100 ani??!!
da m-am calmat..intre timp..si realitatea e ca am rarit-o cu Dc...!
Nora spune:
Si eu l-am "trimis" pe Victoras al meu demuuuuuuuult-demult la "Galeria Eroilor". Cateva luni chiar am crezut ca o sa-l vad pe site, acum m-am lamurit...
Daca e asa mare deranjul( 100 de poze/zi!!!!?) mai bine renuntati...
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze si poze noi din decembrie 2004
marius spune:
quote:
Originally posted by roxana1974quote:
Originally posted by marius
Off topic:
Roxana iti place Phoenix?
Marius Pernes
Ador Phoenix... si am si parul padure ...
E clar.
Marius Pernes
mariana tache spune:
Ma inscriu si eu in clubul celor care au trimis poze pt "galeria eroilor"....si am asteptat cuminte....si am asteptat....dar am ramas cu buza umflata, desi am indeplinit toate conditiile.
Si eu, ca si tine Roxana, nu mai am nevoie de treaba asta.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (12 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!