Si totusi...pozele de pe galeria eroilor

Si totusi...pozele de pe galeria eroilor | Autor: roxana1974

Link direct la acest mesaj

Dragi Admini,

va rog sa-mi iertati indrazneala de a posta acest subiect, insa ma recunosc frustrata si fiindca ati raspuns in multe cazuri frustrarilor sau nelamuririlor membrilor acestei comunitati, va rog din suflet lamuriti-ma si pe mine. Postez aici, fiindca poate zona zoster, unde mi-am manifestat pana acum supararile nu e chiar cea mai potrivita pentru a obtine un raspuns de la admin. Am citit regulalemntul referitor la pozele care apar pe galeria eroilor si am dedus oarecum ca membrii vechi si activi ar avea o oarecare prioritate. Am trimis si eu in careva randuri poze in dorinta de a aparea acolo. Mai nou, de fiecare data cand intru ma intristez. N-am nimic cu nici un membru activ sau inactiv, vechi sau nou sau cu vreun vizitator...dar totusi, ma simt prost cand vad poze trimise de membri cu zero mesaje, inregistrati cu mult dupa ce am trimis eu pozele copilului meu. Va rog sa ma credeti ca nu cer socoteala, dar ceva, ceva tot trebuie sa-mi spuneti, altfel, voi fi sigura ca sentimentul care ma macina e chiar mania persecutiei...

Cu respect,
Roxana Nastase

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da de ce te scuzi atat?
Mi se pare perfect normal sa intrebi, nu-i nevoie sa te scuzi pt. asta.Nu mi se pare ca ce intrebi tu reprezinta vreo indrazneala aparte
Din contra.E dreptul tau ( si al oricui) sa intrebe fara a se teme !

acu eu nu spun ca tu te-ai temut de-adevaratelea, sa nu crezi asta.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

ba sa stii ca m-am temut si tot timpul cat am scris mesajul meu am incercat un sentiment aparte, nu pot sa-l numesc...aaaa si-am uitat sa zic..uite pana am scris mesajul asta, am si inghitzit de stress un baton de ciocolata...iar pana am deschis subiectul, inghitzisem chiar 2...dar au fost bune :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu exista o regula anume in publicarea unei poze in afara de cea tehnica. Nu exista simpatii sau antipatii, cererile sunt mari dat fiind numarul mare de utilizatoare si doar criteriul tehnic poate sa duca la nepublicarea unei poze la un moment dat acest considerent fiind insa cunoscut. In rest tine de hazard mai degraba deci rabdare.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marius

Nu exista o regula anume in publicarea unei poze in afara de cea tehnica. Nu exista simpatii sau antipatii, cererile sunt mari dat fiind numarul mare de utilizatoare si doar criteriul tehnic poate sa duca la nepublicarea unei poze la un moment dat acest considerent fiind insa cunoscut. In rest tine de hazard mai degraba deci rabdare.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Marius, iti multumesc pentru raspuns ... dar stiam ... de-asta am scris aici, si de-asta am scris "si totusi"...altfel, ramaneam la lamuririle de pe zz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

quote:
Originally posted by Sabina

ba sa stii ca m-am temut si tot timpul cat am scris mesajul meu am incercat un sentiment aparte, nu pot sa-l numesc...aaaa si-am uitat sa zic..uite pana am scris mesajul asta, am si inghitzit de stress un baton de ciocolata...iar pana am deschis subiectul, inghitzisem chiar 2...dar au fost bune :-)

asta nu mi se pare mie in regula...
ce se intampla fratilor? de ce sa ne fie frica sa intrebam ceva???

sper ca nu faci misto de mine

noroc de cioco, daca a fost buna poate a meritat

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Sabina, mi-era frica ca n-am sa primesc un raspuns...chiar n-a fost misto...nici macar schema cu ciocolata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

...si totusi eu cred ca nu se respecta regurile de la "Galeria eroilor"

-fii membru activ pe Forumul Desprecopii.com (www.desprecopii.com/forum)
trimite poze de claritate ridicata
trimite o poza realizata de aproape - tip portret
nu uita sa trimiti atasat: numele, varsta, domicililiul (orasul) si numele de inregistrare pe Forum.
ai rabdare.-

roxana pofta mare la ciucalata

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Mi-ati stricat toata ziua...toata saptamana si nici nu mai stiu ce mi-ati stricat...am adresat politicos o intrebare, am investit timp si mult respect, ma simt umilita si mai nou ignorata. Nici macar unul din mesajele mele adresate Adminilor nu a avut raspuns, nici macar ala prin care ma milogeam sa primesc prin posta cu ramburs tricoul DC...dar ce pretentii am eu sa-mi raspunda Imparatia Cerurilor...Doamne....blasfemie...ce pretentii poate sa aiba un membru DC relativ pasnic si politicos sa i se raspunda la un mesaj adresat respectuos, bine ca alti obraznici care au debitat ineptii si absurditati au avut onoarea unui raspuns de la inaltimi nemaiatinse...multumesc pentru gazduire...nu-mi anunt retragerea (desi presimt ca ma paste o mica banare)...o iau si pe-asta...2-3 ciocolate si trece...

O saptamana minunata pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Roxana,

Nu mai fi suparata te rog! Eu l-am admirat in Cazut la datorie, "soldatelului"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Roxana, imi pare rau ca esti dezamagita. Adevarul este ca primesc atit de multe poze zilnic incit nu ma mai descurc. In jur de 100 pe zi! Eu le arhivez pe toate si le selectez dar Admin m-a amenintat ca imi sterge toata arhiva ca nu mai am loc pe computer de ele.

Daca vrei insa asa de mult - am sa ved ce pot face si pentru tine. DAr sa stii ca toti copiii sunt frumosi.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput