for women!
Raspunsuri - Pagina 3

ilinkutza spune:
 Daniela,imi permitzi sa ma bag si eu? Tocmai am gasit ceva foarte dragutz pe net despre pretentiile feminine si masculine
Sa faci o femeie fericita este usor... 
Trebuie sa-i fii doar... 
1. Prieten 
2. Partener 
3. Iubit 
4. Frate 
5. Tata 
6. Profesor 
7. Educator 
8. Bucatar 
9. Mecanic 
10. Instalator 
11. Decorator 
12. Stylist 
13. Electrician 
14. Sexolog 
15. Ginecolog 
16. Psiholog 
17. Psihiatru 
18. Terapeut 
De asemenea, trebuie sa fii doar... 
19. politicos 
20. simpatic 
21. in buna forma fizica 
22. dragastos 
23. atent 
24. gentleman 
25. inteligent 
26. spontan 
27. creativ 
28. empatic 
29. puternic 
30. intelegator 
31. tolerant 
32. modest 
33. ambitios 
34. competent 
35. curajos 
36. hotarat 
37. increzator 
38. respectuos 
39. devotat 
40. pasional 
si mai ales... 
41. potent din punct de vedere financiar... 
In acelasi timp, barbatul ar trebui... 
a) sa nu fie gelos, dar nici dezinteresat; 
b) sa se inteleaga bine cu familia sa, dar sa nu dea mai multa importanta familiei decat femeii; 
c) sa-i lase liberate, dar sa se intereseze unde a fost si ce a facut ea; 
Foarte important: 
Sa nu-i uite data nasterii, data aniversarii inceputului relatiei, data aniversarii casatoriei, datele "zilelor" ei, data primului sarut, data nasterii 
matusii(lor) ei preferata(e), nepotilor ei preferati si/sau prietenilor/prietenelor ei preferati... 
Din pacate, pana si respectarea intocmai a sfaturilor de mai sus nu garanteaza o rata a succesului de 100%, caci femeia s-ar putea simti stanjenita, stramtorata si plictisita de o viata prea ordonata si prea perfecta si ar putea fugi cu primul labar pe care-l intalneste... 
Si acum reversul medaliei: 
Sa faci un barbat fericit este, dupa cum vom vedea, cu mult mai greu, caci un barbat are nevoie de: 
1. Sex 
2. Mancare 
Cele mai multe femei se simt bineinteles suprasolicitate de aceasta multitudine de pretentii absurde ale barbatilor... 
Morala: 
Convietuirea armonica dintre barbati si femei ar putea fi realizabila foarte usor, atata timp cat barbatii ar accepta compromisul de a-si ingradi un pic din pretentiile fara margini. Daca ei ar putea renunta la cateva dintre cerintele lor, pentru a echilibra balanta pretentiilor reciproce...