Va plac filmele de groaza?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

NU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu imi plac, oricat de reusite ar fi!
Ca tot omul am incercat sa ma uit(si pe intuneric, si pe lumina) dar de fiecare data m-am implicat prea tare, n-am reusesc sa privesc lucrurile detasat, am stat mereu incordata... si-atunci la ce bun?

Vizionare placuta cui poate!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Probabil sint eu mai 'ciudata', dar nu inteleg ce poate sa-mi placa la un film de groaza.N-am reusit sa vad nici unul si nici platita nu ma uit la o asemena pelicula!
Vizionare placuta 'curajosilor'!!!

doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Mie imi plac mai mult cele sf-de groaza...sunt un adevarat fan Alien, dar pentru ca mi s-au parut foarte misto imaginile, pictural realizate. Mi-a placut si Abisul, dar iarasi e mai mult sf.
Cele cu adevarat de groaza, nu prea, ca ma impresionez fffffusor si visez urat dup-aia...asta e !!

Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Urasc filmele de groaza si cele cu violente! Daca totusi ajung sa prind din greseala scene de groaza sau violente mi-i se intampla ca scenele respective sa ma urmareasca o perioada mai ales in noptile cand sunt singura acasa si ma apuca spaima. Brrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Inainte imi placeau filmele de groaza, rezistam eroic sa ma uit la ele fara sa-mi fie frica.Acum nu mai reusesc performanta asta.Am filmul "Gothika" dar nu prea-mi vine sa ma uit la el, mai ales daca sunt singura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Va recomand din sectiunea aceasta "Fatal Attraction" ...stai cu sufletul cat un purice tot filml...dar spre deosebire de cele obisnuite asta chiar e bun...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Nuuuu, mi-e teama cand le vizionez , imi intorc capul cand vad o scena mai de groaza si dau sonorul mai incet. Daca sunt singura nu ma uit sub nici o forma! Am cosmare urate dupa aceea.

Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Aualeeeeeu, nu-mi plac nici mie. Ba chiar le urasc! Io nu dau nici un film pe Harry Potter .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Mie imi plac la nebunie.mai ales ,gravida fiind,am avut o atractie deosebita pt ele: The ring,Feardotcom,Darkness Falls,Ghost ship,Final destination, toate le-am vazut cand am fost gravida.Ultimul pe care l-am vazut,saptaman trecuta,Dawn of the dead, superterifiant.
Culmea este ca sunt o persoana fricoasa.Dupa ce am vazut Darkness Falls,cu zana maselutza cea rea, am dormit 2 luni cu o lumina aprinsa in casa.

mihaelaH

Mergi la inceput