Va plac filmele de groaza?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Depinde de film,tocmai am vazut Feardotcom si mi-i s-a parut super nasol,dar Alien sau Men in Black sunt marfa.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Depinde de film...dar in general imi plac;
-sunt filme in care criminalul(in serie de obicei-pentru suspans mai mare)poate fi:un cadavru sau mai multi("ZOMBI"),un monstru,un bolnav psihic(cu diferite obsesii),un extraterestru( cu toate transformarile sale),o papusa;chiar am vazut un film in care ucigasul era o motocicleta;
-filmele de groaza care imi plac cel mai mult sunt cele psihologice-Tacerea Mieilor,Milenium,Profiler(nu stiu daca e scris corect);de fapt sunt mai mult politiste psihologice;
O prietena mi-a recomandat filmul "MUMIA";stiti cumva,merita vazut?
de la Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

Mumia 1 da, merita vazut. Mumia 2 e mai mult o comedie - poveste - legenda. Destul de dragut realizat insa nu are deloc aerul unui film de groaza. Un film mai usurel, merita totusi vazut pentru efectele speciale si pentru tipul care joaca in rolul REgelui Scorpion (fain tip).

pupi

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikita spune:

NU. NU. NU. Nu imi plac deloc filmele de groaza. Doar "Adams family" este haios cu scene de" groaza".
Nici azi nu am inteles ce i-a apucat pe americani sa dea un "Oscar" ptr. "Tacerea mieilor". A fost ultimul film pe care l-am vazut, tocmai fiindca i se decernase prestigiosul premiu.Bleahhh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Mie imi plac cel mai mult !! Daca as avea timp, as sta toata ziua sa ma uit la horror-uri, noroc ca nu ma lasa barbatu-miu.Am o adevarata manie pentru tto ce e horror, filme, carti (Stephen King e super-preferatul meu), dar sunt mofturoasa cand e vorba de tipul de horror: nu-mi plac filmele cu sange si creieri zburati pe pereti (gen Vineri 13), nu pot spune ca m-a dat pe spate Tacerea mieilor (desi actorii fac toti banii), ma plictisesc scenariile facile gen vampirii care sug tot sangele actorilor si apoi trec si la telespectatori, ca nu mai au "recuzita"..."The Ring' mi-a placut f.f. mult, chiar a reusit sa ma sperie (mare lucru), iar de curand am vazut "Rose Red", ecranizare dupa S.King, laitmotivul casei bantuite + adolescenta cu puteri telekinetice etc.Mi-a placut !La fel, "Shining" cu Jack Nicholson.A, si imi placea seria "Poltergeist" (sper ca am scris corect).Am si eu piticii mei...In schimb, la Stirile Pro TV nu ma uit, fiindca acolo nu mai e fictiune, ci realitate scarboasa si nu le suport.
Daca mai stiti titluri de filme horror "adevarate", va rog spuneti-mi si mie, pe astea le colectionez !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

imi plac fosrte mult si la unele dintre ele chiar ma amuz
am invatat sa ma uit la filme de groaza de la un prieten
care niciodata nu era implicat in totalitate in actiunea filmului si de fiecare data ma speria acum sa nu ma dau mare , ca mai tresar si eu din cand in cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Imi_incep_viatza spune:

Nu prea pot să văd un film de groază....decat dacă este setat pe mute si toate luminile din casă sunt aprinse...altfel are un impact prea mare asupra mea.....
Ultimul film horror pe care l-am vazut are o temă asemănătoare cu "The Ring", se numeste "FEAR.COM" si este....stitzi, de fapt ca si toate celelalte filme de groază...este enervant de imposibil....desi poate să-tzi pună unele semne de intrebare....
Insă genul de filme horror care ma oripileaza, nu sunt chiar de groază ci apartin genului de filme care se bazează pe povesti reale : filmele care prezinta situatzii ale războiului, fie că este vorba despre cele două războaie mondiale,despre cel din golf, despre conflictele armate dintre statele arabe....toate oripilează, ingrozesc, revoltă......si prezintă realitatea!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Oooo...daaa!!!! Mie imi plac filmele de groaza, dar din pacate in ultima vreme nu am mai avut parte de un adevarat film de groaza. Chiar va rog sa imi recomdatzi file de groaza NOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Nici mie nu prea imi plac, dar nici chiar sa ma bag sub patura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Daca ma uit singura la un film de groaza ,sigur nu imi plac,daca mai este cu mine cineva in camera si sa am si putina lumina aprinsa asa da ma mai risc sa ma uit.

Eryka & sufletzelul din burtica --->21 saptamani

Mergi la inceput