Va plac filmele de groaza?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

din filmele enumerate de tine, draga oana, am vazut The Sixth Sense, si The Ninth Gate - dar astea nu mi s-au parut deloc infricosatoare. La The Sixth Sense mi-a fost o ciuda de moarte ca am avut toate datele in film si n-am putut sa prevad finalul si starea de fapt a lui Bruce Willis. In The Ninth Gate mi-a placut la nebunie Johny Deep, care se pare ca a facut o pasiune pentru filmele morbide in ultima vreme, dar n-am inteles finalul. Ce mi-a mai placut in filmul asta e ca o buna bucata de vreme ai tentatia sa crezi ca raul e bine si invers. Dar la fel, n-am inchis ochii la nici un pasaj din film. La The Others n-am vrut sa ma uit pentru ca n-am putut s-o cred in stare pe Kidman de un rol de film de groaza. Am vazut-o insa in The
Hours si mi-am schimbat total parerea despre ea, asa ca ma mai gandesc daca o sa ma uit sau nu la The Others (mare fraier Cruise ca a lasat-o pentru baby-aia-girl Penelope). Daca da, voi astepta sa nasc insa, ca filmele astea imi dau cosmaruri. Mare dreptate iti dau cu filmele borhot.
Iar cat despre tiparul mortii in Final Destination (1 si 2)... pana la urma toti suntem datori cu o moarte, indiferent cum si cat de des o pacalim, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Vazui The Others - bine jucat! Bine facut! Jos palaria pentru Nicole! Daaaaar... trist film...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Horroruri?
Daaa, mai ales cele in regia lui Stephen King!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Filme de groaza ? Oau - ce super este sa stai cu o bere si o gramada de seminte si sa te distrezi ce le mai "beseste capul" - scuze, aici am citat-o pe mama !!!
Iar daca vreau ceva de groaza, de groaza, ma uit la stiri (la PROTV zic unii, dar toate sunt la fel)... ce King, ce The Ninth Gate ?

Vizionare placuta tuturor !
DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Sunt inebunita dupa filmele de groaza cel mai mult mi-a placut "Cosmarul de pe strada Elmm Strret(Fredy Crugar)" si Hanibal.

Anita+bb Rachella 33W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Cand aveam 19 ani am vazut si eu primul film de groaza (habar n-am de titlu si ce era acuma, bine c-am uitat). Dupa aceea timp de cateva saptamani seara daca trebuia sa trec pe langa un colt de strada, il ocoleam la 2-3 metri si priveam de departe daca nu e ceva dincolo de colt. Mi-a trecut "fobia" de colturi. Dar, de la acea "experienta" am refuzat sa mai vizionez filme de groaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Nu prea. Thrillerele mai blandute mai merg, dar in rest....nu...

Trisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Cand eram mai tanara, imi placeau, acum nu ca mi-e frica sa ma uit la ele, dar pur si simplu le gasesc...aiurea!
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Apropos de raspunsul lui Darael: dupa 3 luni lipsa din Romania, ma uit din intamplare, noaptea la ProTv International si raman perplexa: un comentator cu sufletul la gura , cuvintele in cascada si ochii mariti de groaza, relata ceva ce nu se putea intelege iar in spate, trona un titlu urias: Bucurestiul Salbatic!
Ce sa mai crezi din asta? Totul a sunat asa de violent deodata!!!

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Nu-mi plac deloc!!!

Adriana

Mergi la inceput