Impresii -dr Cezara Bucur?

Ce stiti despre dr Cezara Bucur de la Giulesti?
Mi-a fost recomandata de cineva in cazul in care voi ajunge la inseminare.
ali
Raspunsuri

MickeyD spune:
Ali
Eu si sotul meu am inceput acest intreg proces de a afla de ce nu putem avea copii cu Dr. Cezara Bucur. Am incetat sa mai mergem la ea din cauza legaturii ei cu spitalul Giulesti si mai ales Doctorita Moisa care pe noi ne-a tratat ingrozitor. Dr. Bucur insa nu am nimic rau de spus despre ea. Initial am avut senzatia ca se cam grabeste sa puna un diagnostic insa dupa multe alte controale pe la alti doctori am ajuns la aceeasi concluzie ca si ea. Ne-am intalnit cu ea de curand la Giulesti, intamplator si a fost foarte draguta. Ne-a intrebat cum mai mergem, cum au evoluat lucrurile. Experienta noastra cu ea e una buna. Odata ce ai s-o intalnesti o sa iti placa si tie.
Mickey

MickeyD spune:
Noi am mers la Dr. Bucur la Centrul Medical Unirea. Ea ne-a trimis apoi pentru analize (ale sotului ) la Giulesti la Dr. Moisa. Nu e insa obligatoriu sa le faci cu Moisa. Dr. Cocei este mult mai draguta, eficienta si profesionala in ce face. Deci Dr Bucur nu lucreaza doar si strict cu Dr Moisa dar sunt amandoua la Giuelsti deci ... intr-un fel mai colaboreaza
d

ali spune:
Multumesc pentru raspuns.Sper ca nu e nevoie sa ajung la inseminare dar e bine de stiut.
ali

dandana spune:
eu ma duc la d-na doctor din martie anul trecut si ... imi convine
ce-mi place:
- e ferma, te asculta si pe tine dar iti explica dezavantajele (am avut niste chisturi enorme dupa stimulare si nu am vrut punctionare, nu a tipat dar mi-a explicat), e fff rapida, la prima vizita am plecat cu toate analizale in brate, adica nu a asteptat sa treaca timpul ca sa mai gaseasca alte analize, nu le face chiar pe toate din lista enorma pe care o vei gasi pe aici dar pe cele importante - da, nu asteapta bani ( am avut o sarcina oprita in evolutie si m-a ecografiat si rasecografiat pana ce m-am convins eu singura, m-a chiuretat fara nici-un ban- bine pana la urma i-am lasat dar ... dupa o luna), poti sa mergi fara programare, daca treci de asistenta ... nu zice nu decat daca e ffff prinsa, nu m-a chemat niciodata la cmu, daca eu am vrut la giulesti m-a lasat in pace
ce nu-mi place:
- nu are timp, nu-ti explica decat ff putin, nu a fost deloc interesata de rezultatul analizei de la sarcina pierduta, aia cu explicatul e cea mai rea
asta e, succes!

aliana spune:
si eu am fost la ea dar am renuntat.Am facut o laparoscopie si o inseminare cu ea. Am renuntat pt ca deja nu mai vrea sa incercam si altceva decat inseminare.Din punct de vedere biologic nu am nimic sau nu a descoperit inca, dar ridica din umeri si nici altceva nu mai zice. Si intr-adevar este foarte grabita, nu are rabdare sa iti explice ce si cum, ca la un moment dat ti-e si frica sa o mai intrebi ceva.daca dai ceva asistentei mai repede iti explica ea.Dar cred ca depinde si in ce toane o gasesti, pt ca am auzit si lucruri bune despre ea.

clauditzadennis spune:
Eu am numai cuvinte de lauda la adresa doamnei doctor. Este medicul meu de multi ani si numai multumita dumneaei am acum o minune de copil. Nu am intrat in Fiv (n-a mai fost nevoie), dar faptul ca am reusit sa pastrez sarcina si sa nasc un bebe sanatos este numai meritul dumneaei...Este intr-adevar un om foarte ocupat, dar eu ma duceam luna de luna cu fituica scrisa cu multe intrebari si n-am plecat niciodata fara sa ma lamureasca. Profitam si vorbeam si in timp ce "isi facea treaba!". Vreau sa spun ca am deranjat-o la telefon si cand era in opera la Viena si nu s-a suparat, m-a trimis la un alt medic, care s-a purtat exemplar, pentru ca sunase in prealabil si povestise amanuntit ce probleme am si de ce vin.Din partea mea, sa-i dea Dumnezeu sanatate!!!

papadie spune:
Cezara Bucur e cea mai meseriasa dr pe care am intilnit-o vreodata.
Si este un OM.
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

rapo spune:
si eu sint pacienta dr.Bucur Cezara de ani de zile...sint multumita...am trecut un fiv.la ea,nam reusit..e.o dr.buna,dar si putin grabita..normal..are foarte multe cliente...tot timpu alearga..ma operat de fibron,destul de mare fibronu si operatia nici nu semai vede,o taietura destul de mare,am crezut ca ramin cu semn..ramin in continuare pacienta dr.Bucur si urmez un al 2 fiv.la ea in toamna...sper sa reusesc..succes la toate fetele care fac fiv.sigur vom reusi..