Tudor isi poate pierde mama ! S.O.S. !
Raspunsuri - Pagina 6
diana_p spune:
O sa ne anunte inainte cand va fi emisiunea si o sa va spun. Sper sa fie bine.
Cu traducerea in engleza cred ca ma descurc, dar m-ar ajuta daca mi-ai trimite si mie 'traducerea'in romaneste ca nici eu nu inteleg tot ce scrie acolo.Sper sa ma descurc cu termenii tehnici.
Mihaela, iti multumesc.
mihaela_s spune:
mesaj din partea Dianei, sora Alinei:
Emisiunea pentru Alina va fi maine, 8 Martie, pe postul Antena 1,emisiunea 9595,la ora 17.45 cred, ca la ora asta e de obicei.
Doamne-ajuta!
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
pozici noi
bebelusi august-septembrie 2003
mihaela_s spune:
Fetelor care mai cititi aici si aveti timp si idei...am facut un site pentru Alina, va og intrati si vedeti daca e bine, daca mai trebuie ceva...
Adresa e: http://site.neogen.ro/alinasabau/index.html
Am sa atasez link-ul la semnatura, sper sa il vada cat mai multa lume si sa o putem ajuta pe Alina.
Maine uitati-va pe Antena1!!!!
Mihaela , Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
pozici noi
mihaela_s spune:
Chiar nu mai citeste nimeni pe aici???? Nu are nimeni nici o parere???
Mihaela
Diana si Silvia
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
ancutzelu spune:
Draga Mihaela,
Bineinteles ca aicea suntem. Cred ca toata lumea asteapta cu sufletul la gura deznodamantul.... dupa emisiunea... pe care eu n-o pot vedea:((
Site-ul arata super fain. Esti grozava. Bravo!
Pupi
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by ancutzelu
Draga Mihaela,
Bineinteles ca aicea suntem. Cred ca toata lumea asteapta cu sufletul la gura deznodamantul.... dupa emisiunea... pe care eu n-o pot vedea:((
Site-ul arata super fain. Esti grozava. Bravo!
Pupi
ancutzel
ancutzel, multumesc mult, sper din suflet sa fie in folosul Alinei.
Din pacate, filmarea cu Alina n-a fost data azi, probabil va mai dura o saptamana-10 zile. Am vorbit azi cu sotul Alinei la tel. si mi-a spus acest lucru. Cand vom sti, eu sau Diana va vom anunta.
ancutzel poti vedea emisiunea pe internet, in reluare...caut acum adresa si ti-o scriu.
Pupici.
Mihaela
Diana si Silvia
mihaela_s spune:
ancutzel intri pe www.antena1.ro si undeva in stanga paginii pe la mijloc scrie cu rosu "inregistrari". Intri acolo si alegi emisiunea din ziua pe care vrei sa o vezi. Ai nevoie de realplayer ca sa poti vedea.
Mihaela
Diana si Silvia
ancutzelu spune:
Mercic mult pt info, Mihaela. Esti o draguta. Asteptam sa ne spui cand va fi emisiunea.
Pupi si numai bine
cu drag
diana_p spune:
Mihaela a facut un lucru lucru extraordinar, si noi ii suntem recunoscatori pentru asta si speram ca munca ei sa aiba rezultate si sa o ajute pe Alina.
Emisiunea nu a fost astazi asa cum ni s-a spus, nu stim inca cand va fi dar speram ca in curand.Vom afla asta.
ancutzelu spune:
Dragii mei,
Ma intreb cum ii merge Alinei. Cum raspunde la tratament??? E okei?? Mi s-a povestit ca de obicei se fac vreao 4 ture de tratament. La al catelea e Alina??
cu mult drag