FIV 30

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Va multumesc pentru raspunsuri, dar dupa multe telefoane si plimbari prin farmacii am sunat-o pe dr. si mi s-a confirmat ceea ce a spus o farmacista si anume ca TRIPTORELINE este denumirea comerciala si de fapt este vorba de DIPHERELINE care se da la FIV. A mai facut cineva aceasta injectie fara sa faca FIV ??? Ce poate sa faca ea fara restul procedurii ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Triptireline este tot aia cu diphereline si este de 3,75 sau 0,1 mg. S face la inceputul tratamentului de FIV te baga practic in doua sapt de menopauza pabna incepi stimulaea. se nmai da si in alte tratamente depinde ptr ce il faci tu.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Floran, tu pentru ce faci injectia? nu ptr. fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

La inceputul lunii feb. am facut laparo si la urmatorul control mi s-a dat sa fac diphereline atat, fara altceva.D-na Dr. a spus sa mai incercam cu stimulari si in toamna daca nu sa intampla nimic sa fav FIV. Monica Elena te rog sa-mi spui cum adica doua sapt de menopauza??? Ma sperii.., mai vorbim maine ca acum plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minnie spune:

Va salut pe toate si va doresc succes.
Fiola de Gonal F costa 1.200.000 lei .Eu am folosit,din pacate fara succes.A auzit careva dintre voi de Clinica Medical New Life din Bucuresti? Am referinte bune si as dori sa mai incerc si acolo,poate au vreo metoda mai noua de tratament.Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Floran - Ovarele tale i-a o pauza inainte de stimulara puternica de la FIV. Ptr ca in cele 14 zile de stimulare ptr FIV produc din greu. Dar la tine este ptr altceva. De ce nu intrebi mai bine dr ca sa te lamuresti de ce ti l-a dat. Eu ti-am spus din punct de vedere al stimularii ptr FIV.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Floran eu am citit ca in afara FIv-ului Dipherelinul se foloseste si pentru tratarea endometriozei, fiind un inhibator de GnRH, dar de ce nu intrebi medicul pentru ce ti l-a dat si cum actioneaza in cazul tau?

Monica Elena bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine!

Lachione iti doresc sa fie bune analizele si sa ai unda verde pentru FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Multumesc mult, Laura.
Tu ce faci? Mai faci? Cand mai faci? Cu cine? Te-ai gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

quote:
Originally posted by lachione

Multumesc mult, Laura.
Tu ce faci? Mai faci? Cand mai faci? Cu cine? Te-ai gandit?

Lachione multumesc de intrebare, deocamdata astept sa ma refac (psihic)si sa primesc rezultatele de la analizele de sange si placenta.

Voi mai incerca, nu ma dau batuta, sper sa imi recapat optimismul cat de curand sunt convinsa ca e un element foarte important in astfel de incercari. Sigur voi ramane tot la Medsana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaG spune:

quote:
Originally posted by Minnie

Va salut pe toate si va doresc succes.
Fiola de Gonal F costa 1.200.000 lei .Eu am folosit,din pacate fara succes.A auzit careva dintre voi de Clinica Medical New Life din Bucuresti? Am referinte bune si as dori sa mai incerc si acolo,poate au vreo metoda mai noua de tratament.Va multumesc

Draga Minnie,
Eu am facut FIV (nereusit) in aprilie 2004 la MED NEW LIFE si acum ma gandesc serios sa ii dau in judecata pentru modul in care au urmat procedura. Realmente si-au batut joc de noi. Incerc pe scurt sa-ti spun situatia noastra: Eu: Ovare functionale, o trompa permeabila; Sotul: spermograma OK. Incercam de 5 ani sa facem bebe fara succes. Facem la MED NEW LIFE test postcoital care iese foarte prost asa ca vorbim cu d-na Dr. Gherase sa facem cateva inseminari - urmarea logica mai ales ca nu incercasem niciodata cu inseminari. D-na dr. ne propune sa profitam de ocazia ca Dl. Profesor din Israel (cel care face FIV-ul la clinica) vine in tara si sa ne programam la o consultatie ca sa avem si opinia lui. Mergem plini de incredere la el si el reuseste sa ne imbrobodeasca sa facem FIV cat mai repede, folosind urmatoarele argumente (care acum mi se par de 2 bani, dar atunci au reusit sa ma pacaleasca): ca perioada de infertilitate e prea mare pentru a incerca inseminari, ca vazand histerosalpingografia (HSG) lui i se pare ca trompa nu ar fi tocmai permeabila (desi respectiva HSG a mai fost vazuta de 4 medici care toti au spus ca tromapa este permeabila), ca daca in urma stimularii pentru FIV obtinem multe ovocite si vrem sa donam ne fac reducere de la 2000 EUR la 1200 EUR dar asta numai pentru pacientele pana in 35 ani (si eu aveam deja 35 ani), asa ca trebuie sa ne grabim.
Bineinteles ca in urma stimularii m-au anuntat ca nu am decat 6 foliculi (mie oricum nu mi i-au aratat niciodata la ecograf) si ca reducerea la pretul FIV-ului nu se mai aplica.
Din cei 6? foliculi am obtinut 6? ovocite apoi 4? embrioni din care mi-au transferat?, la NUMAI 40 DE ORE DE LA PUNCTIE (si mult mai putine ore de la fertilizare, dupa cum am aflat de la o asistenta de acolo) 2 embrioni divizati in 4, 1 divizat in 2 si 1 in curs de divizare.
Toata graba cu transferul a fost explicata prin faptul ca Dl. Profesor trebuie sa plece inapoi in ISRAEL ca el nu poate sa stea mai mult in Romania si ca asa procedeaza el - punctia Duminica si transferul Marti. Insa mie mi-au facut punctia Duminica la ora 16 dupa-masa si transferul marti la 9 dimineata!
Dupa transfer nu m-au lasat sa stau in pat decat 1/2 ora fiindca nu mai aveau paturi pentru celelalte paciente si asa ca m-au grabit - intr-un mod cam brutal - sa plec acasa.
Si inca ceva - sotul meu a insistat sa asiste la punctie si la transfer (o superstitie de-a lui) si initial d-na Dr. ne-a spus ca se poate dar dupa aceea ca Profesorul nu a fost de acord.
Dupa aceea am cerut la Clinica sa imi dea scris schema de tratament, rezultatul analizelor si a ecografiilor din care sa reiasa cum am raspuns la tratament, numarul de ovocite, numarul de embrioni si starea lor, etc. insa m-au dus cu vorba si nu am primit nici pana astazi ceva de la ei.
Asa ca te las sa tragi singura concluziile. Eu insa nu as mai calca pe acolo NICIODATA.
PS. In prezent sunt pacienta d-nei Dr. Anca MOISA de la Giulesti de care sunt f. multumita si dupa ce fac o laparoscopie - sa rezolv un chist obtinut in urma stimularii de anul trecut si care nu raspunde la tratament, voi incerca cateva inseminari si daca nu merge, FIV la Giulesti. Mi se par mult mai seriosi.

Sper ca ce am scris sa te faca sa iei hotarirea potrivita, pe tine si pe alte fete care se gandesc sa faca FIV la MED NEW LIFE! E o mare pacaleala! Cei de acolo nu au fost interesati decat sa ne stoarca de bani pe mine si pe celelalte fete si nu de rezultatele FIV-urilor. Iar super statistica lor de reusite cred ca este tot o mare minciuna!

Multa bafta!

Mergi la inceput