FIV 30
Raspunsuri - Pagina 8
mishi spune:
Buna fete!
Ieri am fost la prima echo la care s-a decis ca de luni incep menogon cu puregon timp de 7 zile. lunea viitoare (28 feb) merg pt o noua echo.
fete, cum se face menogonul, ca prospectul este in maghiara? am o idee dar vreau sa fiu sigura, asta ca sa nu mai intreb doctorii.
bafta multa!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
Monica-Elena spune:
Salutam fetele vechi si cele noi. Vad ca se ingroasa randurile la fiv.
Mishi menogonul ca si puregonul il faci in fundulet stiu ele asistentele de la fiv cum se face important este sa respecti ora in toate cele 14 zile de injectii(plus minus o ora doua).
Lachi suntem OK si eu si bebita dupa cerclaj dar stam mai mult pe la mama ca unde e mai bine ca la mama
. Astept un telefon de la tine sa imi spui cand faci FIV-ul care va fi cu ochisori.
Bafta la toate fetele!
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
annaa spune:
Va rog sa-mi spuneti si mie la cat ajunge tratamentul de stimulare pentru FIV?
1- cu menogon (cam cate fiole, pret?)
2- cu puregon (cam cate fiole, pret?)
3- cu humeogon(cam cate fiole, pret?)
Multumesc!
Ana
anis spune:
Fetele...am o mare dilema...
Dr meu a zis ca trebuie cerclaj, deoarece am uterul in forma de palnie, in rest colul e ferm, inchis,nu am avut contractii pana acum.El zice ca mai tarziu, datorita greutatii bb sa nu preseze f tare colul..in fine.M-a mancat in fund si am cerut o a doua opinie..si mi s-a spus clar ca nu am nevoie..colul e ok, are aproape 4 cm..etc..si ca nu e cazul ..GREA DECIZIE!!!Pana la cate saptamani se poate face cerclajul?
CE ma fac?? A 3-A OPINIE?>????
AniS
si bebelina mea dulce 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Anna medicamentatia luata din Ungaria in august erau mai ieftine decat in Romania. Eu am dat pe fiola de Diphereline de 3,75mg(nu stiu daca mai retin bine gramajul) 140 euro si pe 55 fiole de menogon 360 euro plus am mai luat din Romania 9 fiole la 391.000 lei/fiola. In Ungaria am dat 8euro/fiola.
Tratamentul cu Puregon sau Gonal este ceva mai scumput ptr ca este in jur de 1.000.000 - 2.000 000 lei /fiola si ca numar de fiole tot atatea faci asa ca stimularea cu menogon costa undeva la 25 mil iar cea cu puregon sau gonal undeva la 70 mil.
Despre humegon nu stiu ce sa iti zic ptr ca la Medsana se face stimulare cu menogon, puregon si gonal. La giulesti am inteles ca se face cu humegon si la Timisoara.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
anis spune:
La Giulesti stiu ca nu se mai da humegon de mult timp...
AniS
si bebelina mea dulce 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Floran spune:
Plizz,daca cineva imi poate spune unde pot gasi in Bucuresti TRIPTORELINE fiola. Mie imi trebuie ASTAZI.
Kariris spune:
Buna fetele mele dragi,
Eu am cam tras chiulul cateva zile ca am avut de facut parastasul lui soacra-mea si am avut de muncit si n-am venit la birou deloc.
Am o saptamana de cand NU MAI FUMEZ!!!
Lauion, nu stiu cand fac fivul pt. ca abia astazi am toate analizele gata si timp disponibil... si probabil ca maine ma voi duce la dr. cu ele sa vad ce zice ...cand incep...eu sper in martie - ca doar de aia m-am lasat si de fumat.
Moni, chiar am sa te sun iubita, ca mi-e asa dor de tine dar nu am indraznit sa te sun ca sa nu te deranjez, n-am stiut de ce stai la mama ta si n-am vrut sa deranjez. Hai c-o sa te sun!!
Tia, 
Floran, la ce ora trebuie sa faci azi injectia?
Eu m-am apucat sa sun pe la farmacii si sper sa-ti gasesc in timp util farmacia unde au; spune-mi si de cat trebuie sa fie fiola daca ma intreaba farmacista sa stiu ( de ce concentratie). Cum aflu ceva iti scriu si aici si pe PM.
Va pupicesc pi toate.
anemona spune:
Floran, suna si intreaba la farmacia Farcarmona (poti afla nr de la informatii 931) sau la farmacia Doina (2Na) de la Unirea. Sau Leda (Plevnei) sau farmacia Academiei (Ion Campineanu). Astea sunt locurile consacrate in Buc pentru medicamente FIV.
Bafta multa de tot!
Floran spune:
Multumesc de raspuns,injectia trebuie sa o fac astazi indiferent ora, in a 2 a zi a CM. Am cauat pe la depozite de medicamente, farmacii si nu are, unele nici nu au auzit de ea.