FIV 30

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Feteeelor??
Stiti pe cineva de pe site care a reusit cu inseminare?
Dupa ce scrieti voi aici, s-ar parea ca mai exista si posibilitatea de laparoscopie pt a desfunda o trompa semipermeabila...
Asa ca credeti ca e logic sa mi se propuna sa fac inseminare pe o trompa ca asta?
Ce ziceti, sa-i propun lui dr Ancar laparo eu de capul meu? Stiu ca face, dar la Spital, la Pantelimon.

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mihaela, multumesc mult pentru ca imi tii pumnii pentru luna martie dar tocmai am realizat ca nu se va putea in martie pt. ca pregatirea dureaza cam 5 saptamani iar mie trebuie sa-mi vina urmatorul CM cam pe 14 martie...deci asta ar insemna sa intru in lotul din aprilie, ceea ce nu se poate pentru ca la sfarsitul lui aprilie plec in Germania la o nunta, apoi in prima saptamana din mai plecam in Italia, asa ca.... cred c-o sa ajung prin iunie (cand bineinteles am sesiune)...tot timpul se suprapune cu ceva.
Dar nu mai vreau sa renunt la Germania si Italia pentru ca asa mi-am stricat si sarbatorile de iarna si nu am plecat de Rev in Italia ca io fac fiv!! si uite-ma in martie imediat fara nici un fiv.
Problema e ca acum ma chinui sa calculez ce zodie va iesi plodul daca-l fac prin iunie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Sa nu va mai fie teama/jena/rusine sa spuneti doctorilor ce vreti/doriti ce nu intelegeti ce nu vi se pare logic!
In caz contrar, tot ce vorbim noi aici e far rost si pierdere de vreme! de ce am pierdut noi, veteranele, ca sa treceti si voi prin aceleasi etape ca si noi?
Silvana, nu are rost sa faci inseminare pe o trompa semipermeabila. Daca nu se intimpla o minune, sansele sint scazute, iti dai seama! Tu ai doar o trompa? Iti faci iluzii si greu e ca de fiecare data sa zici "n-a fost sa fie de data asta"! Cere-i lui Ancar sa iti faca laparo, daca simti ca asta iti da mai multa incredere. Ducindu-te doar ca sa nu zici ca "nu ai incercat si asta" iti face bine pe moment, numai.
Lachionenu stiu problemele voastre, dar la ce program ai e posibil sa te intorci de prin tari straine cu BB. Gindeste-te numai cit vei fi de detasata de tot ce inseamna analize, doctori, DC(de ce nu!)
Daca mai ai timp sa cochetezi cu TIMPUL, programul tau pe urmatoarele luni e de invidiat:-).
In iunie iese PESTI, si cu putin noroc BERBECUT!
http://www.babycenter.com/calculators/ovulation/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase si viitoare gravidoase!

mey, mai stiti ceva de legea cu reproducerea umana, s-a publicat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Ardit,
eu nu stiu nimic de lege dar am o intrebare pt tine: ai mai aflat ceva de FIV fara stimulare in Ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

[floLachione si Madalina, va multumesc pentru sinceritate.
O sa ma gandesc serios si o sa ma si documentez, va promit!
Oricum am ceva timp, deoarece acum "evolueaza" sotul la spermograma si cel putin pana la urmatoarea mea programare (14 martie) e ceva.
Am citit acum si despre tratamentul Liviei si ma cam bate gandul...

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cum e lacgi? Cand faci FIV?

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Cum e lachi? Cand faci FIV?

Monica si bb la purtator

fetele unde sunteti?

Monica si bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetele,
Moni, dupa multe calcule, programari, prioritati,etc, am stabilit cu dna. dr. sa facem copilul in lotul din iulie (august nu lucreaza dansa), in felul acesta nu se suprapune nici peste sesiunea mea din vara nici peste cea din febr. anul viitor si poate nici peste lucrarea de disertatie. A spus si dansa sa plec in Germania si in Italia, ca oricum lotul din martie l-au suspendat pana iese legea deci ar insemna sa incep tratamentul in iunie si sa fac in iulie.
Mi-a dat sa fac si listeria, micoplasma, ureaplasma; m-a trimis la hematologie la Uscatescu sa-mi fac analizele ptr. sindromul antifosfolipidic (pt. ca am antecedente mari in familie) si sa-mi fac niste analize pentru tiroida; ok... sa repetam si eu si sotul glicemia si colesterolul si daca se poate...sa se lase si el de fumat.
Stand la cabinet sa intru am observat doua doamne care au intrat la ea gravide cu fiv si mi-a spus dr. ca le-a facut embolizare inainte de fiv. Pai de aceea are rata mai mare de reusita deat stim noi cine..., pentru ca le verifica pe paciente pana-n prasele, le vindeca de anumite afectiuni, elimina orice potentiale obstacole anterior efectuarii procedurii, pentru ca suprizele neplacute sa fie reduse cat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Moni - mi-e dor tare de tine. Ce mai faci mamica? Te-am sunat dar nu reusesc sa dau de tine
Ce face minunea?
Lachione - scuza-mi nestiinta - ce lege?
Spuneti-mi in caz ca stiti, se pot face la Instit Cantacuzino analizele genetice, si analize pentru sindromul de hipercoagulabilitate si sindromul antifosfolipidic?Daca nu - unde le-as putea face? Poate exista un loc unde sa le pot face pe toate nu sa merg pentru fiecare in alt loc.

Luli si ... atat.

Mergi la inceput