FIV 30

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mama.... ce nasol... eu cred ca aia de la New Med Life fura si ovocite si embrioni...
Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin o astfel de experienta inumana de-a dreptul!
Sper sa-ti revii si sa fie bine in final.
Dar tu ai facut chist ovarian in urma stimularii ovariene pentru fiv? Am mai auzit cazuri dar credeam ca sunt povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaG spune:

Din pacate asa cred si eu despre MED NEW LIFE, mai ales ca am vazut perindandu-se pe acolo diverse tipe israelience care nu au fost in lotul nostru de FIV (la urmarire) in schimb au aparut in ziua de transfer si din cate am vorbit eu cu fetele cu care am fost in lot, nici ele "nu au avut" ovocite de "donat", asa ca atunci ce cautau israeliencele aici in Romania la Clinica?

Da, chistul ovarian a aparut dupa stimulare. Inainte nu am avut niciodata probleme cu chisturi. Si eu am citit ca au mai patit-o si alte fete dupa stimulare. Insa de obicei se rezolva cu tratament cu anticonceptionale in aprox. 3 luni. Din pacate nu a fost si cazul meu.

Merci mult de incurajari Lachione si iti tin pumnii in martie. Ai grija de tine si fii optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Buna fetelor!
Ieri am fost la dr Ancar dupa instilatii si stimulare fara succes. Diagnosticul nostru este INSEMINARE UTERINA dupa ce sotul mai face o data spermograma. Mersi inca o data Tia ca mi-ai dat dinainte lista de analize ca sa stiu la ce sa ma astept
Nu prea cred in inseminare deoarece eu ovulez numai pe un ovar iar trompa dinspre el e mai putin permeabila...ma rog o s-o fac si pe asta...alta sansa nu ar mai fi decat in vitro.
Voi ce credeti? A reusit vreuna dintre voi cu inseminare sau aveti cunostinte care au reusit asa?

Va doresc numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

MihaelaG, cat de mare e chistul tau?
Eu am "obtinut" un chist in urma stimularii pentru inseminare. Asta acum un an, si avea 29mm. Luna trecuta am fost la ecografie pt. FIV &MIV si chistul mai era acolo si avea 23mm. Medicul nu mi-a spus ca din cauza chistului n-as putea continua un eventual tratament pt. FIV.
Tie ce ti s-a spus despre asta?
Dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaG spune:

Dodo, chistul meu e de 27 mm. Intr-adevar, d-na dr. nu mi-a zis ca pentru FIV este necesar sa imi "operez" chistul, ci chiar ca in urma tratamentului pentru FIV (cred ca se referea la Diphareline) poate sa dispara singur. Insa eu cunosc o candidata pentru FIV -pacienta a d-lui dr. Marinescu (Giulesti)- caruia i-au operat intai chistul si abia apoi a inceput tratamentul pentru FIV. Oricum eu vreau sa incerc intai cateva inseminari inainte de cel de-al doilea FIV si prin laparoscopie se rezolva si alte eventuale probleme (aderente, trompe infundate), asa ca cred ca in cazul meu asta ar fi cea mai buna solutie.
In cazul tau, nu stiu ce sa zic, poate ca chistul va disparea la tratamentul de FIV sau oricum, nu stiu cat poate sa influenteze producerea de foliculi.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minnie spune:

Multumesc mult Mihaela.Sincer,de aceea am apelat la forum ca nu am auzit invartindu-ma de 4 ani in jurul FIV despre ei.Am auzit de Giulesti,prof.Ancar,Sabyc,dar de ei nimic.Si vad ca am doar un raspuns cel de la tine.Eu am incercat la Timisoara si chiar daca mi s-a spus ca nu mai am nici o sansa as mai vrea sa incerc odata si in alta parte.Cum se zice cu schimbatul locului...Sunt complet derutata,si in acelasi timp constienta ca,oriunde ai merge nimeni nu-ti poate garanta absolut nimic.Dar daca lucrurile stau cum ai zis ,ma pun seros pe ganduri.Vai am o varza in cap ,ajutati-ma sa pot sa ma canalizez pe o anume clinica/dr.Va pup mult pe toate si s-auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Mai scriu si eu.....adica mai intreb ceva de fapt!Sunt in faza de conceput planuri pt. viitor,ma doare si mintea si capul de atatea ganduri,dar se pare ca pana la vara nu am altceva de facut.Asa ca....Ar putea cineva sa-mi spuna cat m-ar costa o operatie laparoscopica pt. trompa la Medsana?
Mersic frumos si anticipat pt. raspuns
Adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Adelia, imi pare nespus de rau de nereusita ta. Dar sigur intr-o zi vei reusi, sa nu te indoiesti de asta. Vezi bine ca mai devreme sau mai tarziu toate fetele luptatoare de aici au primit darul mult visat.
La Medsana nu se fac laparoscopii, daca vrei sa faci cu un medic de la Medsana, poti face la spitalul la care lucreaza. De exemplu dr Denisa Protopopescu, cu care eu am facut FIV, face laparoscopii la Sp. Universitar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ce mai fac fetele?
Adelia vezi ca-ti trimit un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Offff....Universitar....acolo m-am operat de extrauterina si am asa niste amintiri urate.....
Dar daca nu ai nici un fel de asigurare medicala,probabil ca si acolo se plateste operatia.Stie cineva cam cat ar costa?

Mergi la inceput